Böyle üstümde dekolteli crop altımda taytım oturuyorum tesadüf asker erkeklerde aynı cafeye oturur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Aşkolar siz beni yanlış anladınız ben Kürt kızı değilim Bulgaristan göçmeniyim ve Şırnak’ta yaşamıyorum bir arkadaşımın yanına gidicem şırnağa siz cidden malsınızzzzz
Askerlere, ordaki memurlara ordan kurtulur muyum düşüncesiyle musallat olmayı bırakın. Sen öyle altta tayt, üstte crop şırnakta dolaşacaksın ve ailen öyle evden çıkmana izin verecek hı? Hadi ordan☺️
Yok ya olmaz yasak. Sivil kıyafetli olur. Mesela ben askerlerimi banka işi için merkeze getirince bile sivil kıyafetli olurlardı. Komutamin demeleri bile yasak bana abi derlerdi dışarda tabura girince yine komtanim demelerini emrederdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Büyük ihtimalle denk gelirsin gadası ama. asker olmaz uzman falan olur
karşılaşmazsınız
Askerlere, ordaki memurlara ordan kurtulur muyum düşüncesiyle musallat olmayı bırakın. Sen öyle altta tayt, üstte crop şırnakta dolaşacaksın ve ailen öyle evden çıkmana izin verecek hı? Hadi ordan☺️
Üstünde dekolteli crop ve tayt tercih etmenin nedeni nedir?
Şırnakta sana bakacak askerde senin soyundan olur ancak
Şırnak'ta kaldırım taşları bile senin akrabandir şimdi. Reklam olursun
Ne bu asker merakı olur öyle kafelerde takıl bulurlar zikerler
Bu gün ve yarın çarşı izinleri vardır muhtemel bir karşılaşma olabilir
Şırnakta asker izni olmayabilir bacım mal bir aşiret pakete denk gelirsin sonra hayaller suya düşer
Aşiret paket yok ben almıyım tatlım
Yok belli zaten oralardan kaçıp kurtulmak amacın ajjajajaajja
Şirnak devlet hastanesinin karsisinda bir kafe var emniyetin yaninda butun asker polosler o cafede kesin bulursun ordan😃😃😃😃
Görürsün hatta seni kışlaya çekerler o ranza senin bu ranza benim
sirnakta carsi izni yoktur ki
Neden
oralarda askerler icin tehlike arz eden insanlar var. can guvenligi icin. kacirilma durumu falan olur.
rutbeliler cikar orasini bilemem. onlarin evi falan disaridadir zaten.
Şırnak’ta böyle gezemezsin boşuna uğraşma
Allah sana akıl fikir versin
Direk kışlaya git daha iyi bukadar ugrasmazsin
tabi seni yatırıp seni bide zükerler
Sen asker mi istiyorsun ☺️
Ayyy evet
Ver bari adamlar rahatlasın sdgjk
Onlar da senin gibi kaş şar arıyor zaten
Abla çok whattpat okuma
Fantezi yapma zilli
Oturur canım
Ben astsubaydim Hakkari de merkezde kafede çok otururduk
Asker kıyafetiyle mi oturuyorsun
Yok ya olmaz yasak. Sivil kıyafetli olur. Mesela ben askerlerimi banka işi için merkeze getirince bile sivil kıyafetli olurlardı. Komutamin demeleri bile yasak bana abi derlerdi dışarda tabura girince yine komtanim demelerini emrederdim
Ama ben en az yüzbaşı bir asker istiyorum tercihim binbaşı
Sen o şekilde çarşı ya çıkarsan aradığın askerler seni evine hanım degil yatağa atıp kullanıp peçete gibi buruşturup bir kenara atacağı biri görür
Evlenmek istiyorum demedim farkındaysan
Sende mi tek gecelik ilişki istiyorsun
İstek attım
Gel
Diyeyim hemen gelirler yanına
Mumkun
Gel canım ben derdine derman olcam
naapcan askerleri
Evlilik düşünüyo bacımız çok masumsun
Karsılasırsın.. zarfım acık beklerım tanısalım
Kafaya bak
gel askerim