Bi gün gelmezlerse diğer gün mutlaka biri geliyor. Ne anlıyorlar bu kadar gidip gelmekten anlamıyorum cidden.
Daha yeni evlendim bir de 4 aylık evliyim ve çalışıyorum da. Gelip temizliğe düzene yemeğe laf ediyorlar bir de. Eltime dedim al vereyim evin anahtarını sen yap temizliği yemeği, ben niye yapayım senin evin diyor. Benimse susun o zaman dedim. Kaynanamla 3 4 gündür beni çekiştiriyorlar. Ama yüzsüz gibi yine geliyorlar bu sefer ikisi birden sinsi sinsi yapıyor gülerek laf sokuyorlar kadın olamıyormuşum. Bu ne cidden ben ömür boyu bunlarla mı uğraşıcam ya kafalara bak
Daha yeni evlendim bir de 4 aylık evliyim ve çalışıyorum da. Gelip temizliğe düzene yemeğe laf ediyorlar bir de. Eltime dedim al vereyim evin anahtarını sen yap temizliği yemeği, ben niye yapayım senin evin diyor. Benimse susun o zaman dedim. Kaynanamla 3 4 gündür beni çekiştiriyorlar. Ama yüzsüz gibi yine geliyorlar bu sefer ikisi birden sinsi sinsi yapıyor gülerek laf sokuyorlar kadın olamıyormuşum. Bu ne cidden ben ömür boyu bunlarla mı uğraşıcam ya kafalara bak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence direk onlardan uzak durun
Sabah uyanir uyanmaz hemen onlari ara bugun size gelicem sirayla hergun birine git
Onlar aramadan geliyor bu kadar insanlık bile fazla bunlara
Sende git ayna gibi ol ne yaparlarsa onlari yap
Hayır yani insan gibi yaşamak varken niye birbirimize misilleme yapıyoruz cidden ne gerek var bu kadar gerilmeye niye böyle bu insanlar gelmelerine lafım yok gelsinler ama bana laf söylemesinler ben evlenmeden önce bi kere bile yemekte yapmadım temizlikte yapmadım yeni evliyim çalışıyorum hepsine nasıl yetişeyim niye anlamıyorlar çok kötüler kalbim kırılıyor cidden
Esine anlat bu durumu
Öyle yapıcam artık bu sefer de oğlumuzu doldurdu derler de napim artık öyle de bişey buluyorlar böyle de zaten
Ne dusunurlerse dusunler oyle omur mu gecer
Allam yarabbim ne insanlar var yaa acmayacsksin kapıyı bunlara
Bişey sorcam size karınızın yemek ve temizlik bilmediğini bile bile evlendiyseniz bu ne biçim kadın der misiniz evlendikten sonra? Ama karınız yine de yapmaya çalışıyor elinden geldiği kadar işte siz de yardım ediyorsunuz falan
Ne güzel açık sözlü olmak ve bu eksikliği elinden geldiğince tamamlamak tebrik ederim seni. Ama Bunlar hizmetçi çekiştirecek insan arıyorlar.
Kuma kumayi ister elti eltiyi istemez
O olayı sen bitirme
Eşine söyle usturuplu bir dille söylesin Cok yoruliyoruz şöyle böyle tam gelmeyin de denmez ama sınırı eşin koysun
Sen gelinsin herşeyin batar
Tamam ona söyleyeyim o zaman o yapsın bişey yani çok sıkıldım artık valla yeter ya
Ona söyle bitanem gerilme alış onlara
Allah yardımcın olsun. Ornek ler vererek uzaklastır evden. Ayrıntı ıstersen zarfım acık.. anlatayım
Bu yüzden evlenmekten korkuyorum
Evlenirsen kimsesiz biriyle evlen valla bunlar insanı yaşlandırır öldürür evlenmeden önce de anlaşılmıyor
Koronayım de sfgjkk
@lüxcrd hyr
Eşine anlattın mı
Hayır söylemedim daha adapte olamadım söylemem gerekiyor mu bilmiyorum ama söyleyeceğim artık. Akşamları o da evde ama onun yanında çok iyi davranıyorlar lavaboya gidince odadan çıkınca falan başlıyorlar laf sokmaya. Neden yapıyorlar onu da bilmiyorum bi kötülüğüm de yok
Söylemediğin sürece stresini sen yaşayacaksın gözlemlesin biraz
Seni dinler mi
Kolay canım