Artık birisi nasip olabilir mi vallahi bittik arkadaş
Güncellemeler
1 yıl
Anladım ki haklısın bir şey diyemiyorum ama onlardan değilim bu sefer de herkes böyle diyor dicen tanısan öyle değil ama sorun değil benim farklı bir amacım yoktu
Aynen kardeşim biz iyi oynamadık son üç maçımızdan 3-1 lik galibiyetle ayrıldık ligde 6 da 6 Avrupa da birde biriz sence siz mi iyi oynuyorsunuz güldürme da
Avrupada birde bir derken köy takım young boysa yenildigini unuttun galiba Bana ligden bahsetme ligdeki hicbir basarin basari saymam ben cunku adil degil Paokta cokta iyi bir takim degil pekte formda degillerdi zaten
Kot takımı dediğin young boya geçen sene kendi Ligi'nde mağlup oldu ayreten 16 senedir o turnuvada tur gecemiyonuz ve artı olarak paok da Ligi'nde geçen sene şampiyon oldu ve bu sene ilk mağlubiyetlerini bize karşı alıp kendi liglerinde liderler ve son olarak adaletden bahsedecek olan son kişi sizsiniz UEFA dan şike yaptığınizin tescili dahi var
O isler oyle olmuyor union da gecen sene kendi liginde sampiyondu ama bu sezon berbat Fener ne zaman young boysla oynamis be oyle bisi olmadi Ayrica sampiyon ligine gidemiyoruz ama Avrupada en basarili Turk takimi biz Uefaya göre son 5 yılın avrupada en büyük klüpler sıralamasında 25. Fenerbahce O olayin bir camur at izi kalsin olayi oldugunu sende gayet iyi biliyorsun O dosya kapandi ve sucsuz oldugumuz ortaya cikti gsnin yaptigi bklar ortaya cikmaz cunku pensilvanya istemiyor
4 Ağustos 2010 ucl elemleri elediler sizi, berbat falan değil gayet iyiler sen sadece takip etmiyorsun, sen gidip fiorentina gibu takımlarla oynarsan tabi öyle olur ama bizim gibi gel Real Madrid Bayern le oyna göreyim sizi öyle modem şifresinde 6 yemeye benzemiyor pensilvanya olayı falan gerçekten çocuk işi bu konuyu söyleyen futbola gram alakası yoktur
Cidden 2010 dan mi bahsediyorsun 4 yasimdaymisim 14 senede neler neler degisiyor 14 sene onceki suanki bursaspor ayni mi buda benzer seyler Takip etmedigim falanda yok her ligi takip ediyorum ben aktif olarak merak etme. Tarihin en kotu bayerni ile oynamiskn bana mi hava atiyon adamlar sizi umursamadi bile kendini yormadilar ilk yari savunma ikinci yari golleri tiklatip aldilar maci bu kadar basit Pragdan 4 yemenizi unuttun sanirim Ayrica bizim 6 yedigimiz mac ismail hoca rotasyon kadro ile cikmisti siz as kadro ile 4 yediniz Pensilvanya isi siyasetle alakali zaten
Neden siz de 24 sene öncesine bakıyorsunuz o zaman? Tarihin en kötü bayerni diyor 🤣🤣 Bayern geçen sene ucl de nereye kadar gitti haberin var mı hani kötüydu ya pragla her iki maç da kırmızı yedik golleri de ondan sonra yedik düzgün takip et dostum rotasyon motasyom bilmem sizin bir oyuncunuz kadar değeri olan takımdan 6 yediniz pensinvalya nsjsjsjzjzjzjzjz komik başkanınız her gün bir tane siyasi adam ile görüşüyor takip ettt
Ben ne zaman 24 sene öncesinden bahsettim nereye kadar gittiyse gitti sizin macta tarihin en kotu bayerniydi 3 hafta onceki besiktasla suanki besiktas ayni degil onlarda sizin macta iyi degildi Yediysen yedin bizde gecen mac derbide 10 kisi kaldik ama maco samiyende aldik Lan anlamiyon mu rotasyonla ciktik rotasyon altyapidan oyunculardi Transfermsrk degeri her sey degil ayrica futbolda Takip ediyorum zaten benimki gorusuyor ama kimseye yanak oksatmiyor seninki ona buna oksatiyor
Abicim nasıl aynı değildi yapma Allah aşkına ne kadar kötü olurlarsa olsunlar adamlar Bayern Münih sonuçta yapmayın şunu Allah aşkına la bı tane tek vardı alt yapıdan yok yapma bak sayım sana ilk 11 i Yusuf kova İsmail osayi bats tadic kent crespo ocşter cengizki yedekler de 60 dan sonra dahil oldu maça peki yenildiğiniz takım çok mu iyidi 6 yediniz biz de ndombele ile çıktık Bayerne mesela senin ki çok oksatiuor ama medyaya yansimiyor sadece bizkm başkana gelince kendisini zaten sevmiyoruz ama o başkanın GS başında 5-6 kupası var sizin ki peki 0 takıp ediyorsun ama doğru takip etmiyor dostum
E daha ne olsun o yusuf yuzunden yedik zaten stopersiz mac mi olur Kent cengiz falan nerde cöpler var oynattik iste Her neyse daha fazla tartismicam bu sacma komuyu bu sene bizim unided sizin tottenham maci var gorucez kim ne halt yicek Benimki kimseye birsey oksatmiyor cumburbasini yaninda bile eli cebinde dolasiyor onun yuzunden basimiza ne bk geliyorsa zaten 5-6 kupanin hepside oksatmaktan gelme Bende Ali kocu seviyorum demedim zaten
Senin takımın o takıma yenilecek takım mıydı yapma Allah aşkına bahaneye bak manu kötü bu arada Tottenham geçiş hücum takımı ne alaka sne burdan bişey yapamazsın ayreten biz geçen hafta kimin iyi olduğunu gösterdik zaten 3-1 siz her başarmızı oksatmak dersiniz ama UEFA kupalarımızın olduğunu Ucl de 5 defa çeyrek final bir defa yarı final Avrupa Ligi'ni saymıyorum daha kupa yeter oraya çok fazla agliyosunuz
Degildi sana anlairim burada ama uzatmak istmedigimden biz o maci umursamamistik o donem cok yogun bir fiksturumuz vardi ve avrupada da diger maclarda buyuk basari elde etmistik bizim gruptan cikmamiz garanti olmustu ama o adamlarin gruptan cikmasi icin bizi yenmeleri lazimdi bayagi yogun calismislardi biz ise rotasyon + calismadik Sonrasinsa ismail hocada duzgun yonetmemisti maci O yuzden yani yoksa biz gayet iyiydik O zaman bende 10 kisi size evinizde caktik diye ligin sampiyonu ben diyebilirim madem tek maclik bu isler Ulan ne anlatiyorsun gecen sene ceyrek final ondan once yari final bunlari yapan biziz sana sayisal veri verdim Avrupanin en iyi 25. Takimiyiz dedim ya Uefa yalan mi soylucek ülkeyi temsil eden en iyi takim biziz oyle olsa siz olurdunuz en iyi 25.
İki senedir futbolu takip ettiğini kanıtlıyorsun maalesef yenilgini saçma sapan bahanelere bağlıyorsubn bana gelip diyorsun tarihin en kötü bayernine vs oynadınız akıl işi mi Allah'ını seversen? Sen gidip köy Ligi'nde çeyrek final mi oynadın 🤣🤣 hele bı bana say ta geldiğiniz yere kadar kaç tane adam gibi rakiple karşılaştınız bir çoğunun ismini dahi yeni duydunuz ya karşınıza Sevilla Olympiakos Lille gibi orta rakipler gelince niye bı bok yapmadınız hani o kadar iyisiniz ya noye kieve elendiniz kot Ligi'nde yendiğiniz iki üç boş takımdan o siralamadasınız küçük bir hatırlatma siz ve geriye kalan tüm Türk takımlarının toplam Avrupa maçı Galatasaray kadar etmiyor galibiyetleri de etmiyor kupaları da etmiyor katılımları da yetmiyor biz en son Avrupa da Lazio Moskova Marsilya gibi gruptan namağlup çıktık mesela son 16 da Barça ile karşılaştık hele bana söyle 10 senedir hangi büyük takımla bir grupta oynadınız madem o kadar iyisiniz neden 16 yıldır ucl de yoksunuz en son gittiğinde yıl 2008 di muhtemel 3 yaşındaydin en son şampiyonluğunuz 2013 sezonu 8-9 yaşındaydın sizin Avrupa da bir Chelsea ile çeyrek final hariç ne gibi bir başarınız ligde bizi 6-0 yenmek dışında ne gibi bir başarınız var dsha söylenecek çoook şey ama sen uyuyorsun halen başarısızlık olduğunuzun farkına varmıyorsunuz
18 yasinda birisinin 50 sene onceki futbolu anlatmasini falan mi bekliyorsun son 2 senedir falanda takip etmiylrum dogdum dogali takip ederim sizde her zaman avrupaya gidersiniz size orada bir guzel cakarlar sonra tryi rezil eder gelirsiniz Senin o köy ligi dediğin icinde chelsea kopenhag var be ne anlatiyon sen Hepiyledr adam gibi oynadik sadece sansimiz yaver gitmedi berbare kalmak kötü birsey degil size isvicrenin köyü yong boys cakarken biz lille ile berabere kaliylrduk biraz sans olsaydi kazaniyorduk Bana sacma sapan yanlis veriler verme son 10 yılın avrupa verilerini degerlendirdigimizde besiktas son 5 yili degerlendirirsek Fenerbahce Avrupada en fazla ülke puani topladi Bana milattan öncesini anlatacaksan bende çok anlatirim Bizde cok yendik ronaldolu unidedi vs ama tutupta milattan öncesini anlatmıyorum o yıllardaki sartlar ile bir degil cunku Fenerbahçe son yıllarda basarisizliklar icindedir dogrudur ama halen sizden üstün oldugu anlamini degistirmez
Sjsjsjjs ama sen beni anlamiyorsun Buranın kitlesi biraz sapik Tarih futbol kultur sanat ne konusursam konusayim ozele gecince konuyu baska yere cevirmeye calisiyorlar bende hoslanmam oyle seylerden Yani senle alakali degil kusuruma bakma guvenim kirildi buradakilere
Anlıyorum seni ama ne diyebilirim onlar gibi değilim diyevem herkes böyle diyor diyeceksin ama tanısan demezsin de bilmiyorum yani kötü bir yanım yok tabi ama yine de sana kalmış bir şey sen bilirsin 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Daha 18 sin bu yasta olup bittik demen guldurur insani erken daha zamanla bulursun dayi.
Haklısın teyzem canım sıkılıyor ondan yazdım zaten hjshshsjzj
Can sikintisi hersey yaptiriyor be dayim film izle sikiliosan kjhgh bulA bula sana bu oneriyi buldum
Teyzem film sevmiyorum ben ya yani sevmiyorum değilde izlemeye üşeniyorum hajsnsnsnsjs naocaz
Ohho boyle kalirsan tabi sikilirsin dayim jhgfgjh bi misir patlat ac korku filmi izle
Yoooookkk teyzem gel beraber 2005 sezonunda ki Milan-Liverpool ucl maçını izleyelim ne maç ama
Ne mactan ne futboldan anlarim be dayim jhghjlj sen izliosan izlee
Ayıp ediyorsun teyze gel ben öğretirim
Ayyy yok degmez maca giden vaktimm hgfdg gsden hangi futbolcuyu sevion en cok bnn kerem akturkoglu
Jshshsjsjsj sen hiç takip etmiyorsun gibi kerem gitti GS den İcardi yo rn basa sonra da sarayı seviyorum
yhgjhhjh doru unutmustum ama icardi aldatilmismiydi ne
Yav o bir tane karısı var maalesef sadece onun karısı değil bir çok kişinin karısı nansjznz
Aynnn. jhghjh olan cocuklara oldu bnce icardide seviyordu ama
İcardiye kurban olsun o barıştılar ama tekrar
Ohaaaaa icardi nasil afetti vandayi lan ne zmn baristilarkine
Jajssjjzjdjsj o günü arjantine gitti ordan barismislar
Vayy aq icardiye ne yaparak afettirdi kendini vanda yoksa bisey yapmadan mi afetirrdi
Onlar bı garip ya kimse anlamıyor
Yabancilarda norml boyle olaylar
O kadar da değil amaaaa
Bize ters bir kere aldattimi bitmistir yabancilarda afediliyor boyle seyler hepsi ayni degildir illaki
Öyledir bilemiyorum kağdesim sen mesaj atabiliyor musun buradan
Şu an mesaj atabiliomya zaten burdan hgfj sen ne, zmn girrrdinn bu siteye yenisin herhal
Bı kaç gün önce bir arkadaş yok bı yazı yazmışım gündem olmus gelan dedi indir bak dedi ondan sonra ben de ara sıra girdim öyle
Simdi senin bu arkadastami bu sitede
He ama o benim bu sitede olduğunu bilmiyor ajjsjsjsj
fghjhjhhjgfjh bilse burdasin nolur acaba ama kendiisi buraya girse bir manita yapardi herhaal bilemem tabi genede
Vardır onun herhalde bir vqr bı yok gerçi garip
He olabilir okulu bitirdinmi dayim
Bitirim teyzem
Tez zamanda bitirirsin insAllah dayimm
Bitirdim* bitiririm değ absjzbzhhz
Bana mesaj atabilir misin bi
Yok Şu an zibarcam dayim Allaha emanettt olasin
Sağolasın teyzem iyi geveler
Beklemessen yorulmazsın akışına bırak
Tamam da sen niye bjzim ciroyu çalmışsın la 😤
Çalmadım ben göbekli diye gs sozlesme fes etmis bende bize getirdim💛
Kessinlikle yalannn ciro bizim efsanemiz lütfen o kirli formayı göbeğimizim üstünden çıkar
Değil yalan artık o bizim hiiiç kusura bakmayın 🤨
Floryanın kalbinden ciromuz💗
Floryanın kalbi ciro zaten nasıl oluyormus o Lütfen o iğrenç renkleri çekilttierr😤😤
Bana görede senin pp igrenc renkli forma ne oyle bk rengi gibi hic yakismiyor ciro gibi bir tatlı cocuga 😑
WHSHSHHSHSHJ ciro uyurken bile Galatasaray forması giyiuor
Amma illam agliyacan yani nasıl da 3-1 koyduk ama
Olsun gese forması içinde bile yakışıklı olabilen tek erkek ☹️
Siz iyi oynamadınız biz berbat oynadık mourinho geseyi adam yerine koyup calismadi yoksa her turlu koyardik
Aynen kardeşim biz iyi oynamadık son üç maçımızdan 3-1 lik galibiyetle ayrıldık ligde 6 da 6 Avrupa da birde biriz sence siz mi iyi oynuyorsunuz güldürme da
GS forması giyen her erkek yanlışlıkdir
Avrupada birde bir derken köy takım young boysa yenildigini unuttun galiba
Bana ligden bahsetme ligdeki hicbir basarin basari saymam ben cunku adil degil
Paokta cokta iyi bir takim degil pekte formda degillerdi zaten
Evet yanlışlıktır dogrusu Fener forması giymeleridir😅
Kot takımı dediğin young boya geçen sene kendi Ligi'nde mağlup oldu ayreten 16 senedir o turnuvada tur gecemiyonuz ve artı olarak paok da Ligi'nde geçen sene şampiyon oldu ve bu sene ilk mağlubiyetlerini bize karşı alıp kendi liglerinde liderler ve son olarak adaletden bahsedecek olan son kişi sizsiniz UEFA dan şike yaptığınizin tescili dahi var
O isler oyle olmuyor union da gecen sene kendi liginde sampiyondu ama bu sezon berbat
Fener ne zaman young boysla oynamis be oyle bisi olmadi
Ayrica sampiyon ligine gidemiyoruz ama Avrupada en basarili Turk takimi biz Uefaya göre son 5 yılın avrupada en büyük klüpler sıralamasında 25. Fenerbahce
O olayin bir camur at izi kalsin olayi oldugunu sende gayet iyi biliyorsun
O dosya kapandi ve sucsuz oldugumuz ortaya cikti
gsnin yaptigi bklar ortaya cikmaz cunku pensilvanya istemiyor
4 Ağustos 2010 ucl elemleri elediler sizi, berbat falan değil gayet iyiler sen sadece takip etmiyorsun, sen gidip fiorentina gibu takımlarla oynarsan tabi öyle olur ama bizim gibi gel Real Madrid Bayern le oyna göreyim sizi öyle modem şifresinde 6 yemeye benzemiyor pensilvanya olayı falan gerçekten çocuk işi bu konuyu söyleyen futbola gram alakası yoktur
Cidden 2010 dan mi bahsediyorsun
4 yasimdaymisim 14 senede neler neler degisiyor 14 sene onceki suanki bursaspor ayni mi buda benzer seyler
Takip etmedigim falanda yok her ligi takip ediyorum ben aktif olarak merak etme.
Tarihin en kotu bayerni ile oynamiskn bana mi hava atiyon adamlar sizi umursamadi bile kendini yormadilar ilk yari savunma ikinci yari golleri tiklatip aldilar maci bu kadar basit
Pragdan 4 yemenizi unuttun sanirim
Ayrica bizim 6 yedigimiz mac ismail hoca rotasyon kadro ile cikmisti siz as kadro ile 4 yediniz
Pensilvanya isi siyasetle alakali zaten
Neden siz de 24 sene öncesine bakıyorsunuz o zaman? Tarihin en kötü bayerni diyor 🤣🤣 Bayern geçen sene ucl de nereye kadar gitti haberin var mı hani kötüydu ya pragla her iki maç da kırmızı yedik golleri de ondan sonra yedik düzgün takip et dostum rotasyon motasyom bilmem sizin bir oyuncunuz kadar değeri olan takımdan 6 yediniz pensinvalya nsjsjsjzjzjzjzjz komik başkanınız her gün bir tane siyasi adam ile görüşüyor takip ettt
Ben ne zaman 24 sene öncesinden bahsettim nereye kadar gittiyse gitti sizin macta tarihin en kotu bayerniydi
3 hafta onceki besiktasla suanki besiktas ayni degil onlarda sizin macta iyi degildi
Yediysen yedin bizde gecen mac derbide 10 kisi kaldik ama maco samiyende aldik
Lan anlamiyon mu rotasyonla ciktik rotasyon altyapidan oyunculardi
Transfermsrk degeri her sey degil ayrica futbolda
Takip ediyorum zaten benimki gorusuyor ama kimseye yanak oksatmiyor seninki ona buna oksatiyor
Abicim nasıl aynı değildi yapma Allah aşkına ne kadar kötü olurlarsa olsunlar adamlar Bayern Münih sonuçta yapmayın şunu Allah aşkına la bı tane tek vardı alt yapıdan yok yapma bak sayım sana ilk 11 i Yusuf kova İsmail osayi bats tadic kent crespo ocşter cengizki yedekler de 60 dan sonra dahil oldu maça peki yenildiğiniz takım çok mu iyidi 6 yediniz biz de ndombele ile çıktık Bayerne mesela senin ki çok oksatiuor ama medyaya yansimiyor sadece bizkm başkana gelince kendisini zaten sevmiyoruz ama o başkanın GS başında 5-6 kupası var sizin ki peki 0 takıp ediyorsun ama doğru takip etmiyor dostum
E daha ne olsun o yusuf yuzunden yedik zaten stopersiz mac mi olur
Kent cengiz falan nerde cöpler var oynattik iste
Her neyse daha fazla tartismicam bu sacma komuyu bu sene bizim unided sizin tottenham maci var gorucez kim ne halt yicek
Benimki kimseye birsey oksatmiyor cumburbasini yaninda bile eli cebinde dolasiyor onun yuzunden basimiza ne bk geliyorsa zaten
5-6 kupanin hepside oksatmaktan gelme
Bende Ali kocu seviyorum demedim zaten
Senin takımın o takıma yenilecek takım mıydı yapma Allah aşkına bahaneye bak manu kötü bu arada Tottenham geçiş hücum takımı ne alaka sne burdan bişey yapamazsın ayreten biz geçen hafta kimin iyi olduğunu gösterdik zaten 3-1 siz her başarmızı oksatmak dersiniz ama UEFA kupalarımızın olduğunu Ucl de 5 defa çeyrek final bir defa yarı final Avrupa Ligi'ni saymıyorum daha kupa yeter oraya çok fazla agliyosunuz
Degildi sana anlairim burada ama uzatmak istmedigimden biz o maci umursamamistik o donem cok yogun bir fiksturumuz vardi ve avrupada da diger maclarda buyuk basari elde etmistik bizim gruptan cikmamiz garanti olmustu ama o adamlarin gruptan cikmasi icin bizi yenmeleri lazimdi bayagi yogun calismislardi biz ise rotasyon + calismadik
Sonrasinsa ismail hocada duzgun yonetmemisti maci
O yuzden yani yoksa biz gayet iyiydik
O zaman bende 10 kisi size evinizde caktik diye ligin sampiyonu ben diyebilirim madem tek maclik bu isler
Ulan ne anlatiyorsun gecen sene ceyrek final ondan once yari final bunlari yapan biziz sana sayisal veri verdim Avrupanin en iyi 25. Takimiyiz dedim ya Uefa yalan mi soylucek ülkeyi temsil eden en iyi takim biziz oyle olsa siz olurdunuz en iyi 25.
İki senedir futbolu takip ettiğini kanıtlıyorsun maalesef yenilgini saçma sapan bahanelere bağlıyorsubn bana gelip diyorsun tarihin en kötü bayernine vs oynadınız akıl işi mi Allah'ını seversen? Sen gidip köy Ligi'nde çeyrek final mi oynadın 🤣🤣 hele bı bana say ta geldiğiniz yere kadar kaç tane adam gibi rakiple karşılaştınız bir çoğunun ismini dahi yeni duydunuz ya karşınıza Sevilla Olympiakos Lille gibi orta rakipler gelince niye bı bok yapmadınız hani o kadar iyisiniz ya noye kieve elendiniz kot Ligi'nde yendiğiniz iki üç boş takımdan o siralamadasınız küçük bir hatırlatma siz ve geriye kalan tüm Türk takımlarının toplam Avrupa maçı Galatasaray kadar etmiyor galibiyetleri de etmiyor kupaları da etmiyor katılımları da yetmiyor biz en son Avrupa da Lazio Moskova Marsilya gibi gruptan namağlup çıktık mesela son 16 da Barça ile karşılaştık hele bana söyle 10 senedir hangi büyük takımla bir grupta oynadınız madem o kadar iyisiniz neden 16 yıldır ucl de yoksunuz en son gittiğinde yıl 2008 di muhtemel 3 yaşındaydin en son şampiyonluğunuz 2013 sezonu 8-9 yaşındaydın sizin Avrupa da bir Chelsea ile çeyrek final hariç ne gibi bir başarınız ligde bizi 6-0 yenmek dışında ne gibi bir başarınız var dsha söylenecek çoook şey ama sen uyuyorsun halen başarısızlık olduğunuzun farkına varmıyorsunuz
18 yasinda birisinin 50 sene onceki futbolu anlatmasini falan mi bekliyorsun son 2 senedir falanda takip etmiylrum dogdum dogali takip ederim sizde her zaman avrupaya gidersiniz size orada bir guzel cakarlar sonra tryi rezil eder gelirsiniz
Senin o köy ligi dediğin icinde chelsea kopenhag var be ne anlatiyon sen
Hepiyledr adam gibi oynadik sadece sansimiz yaver gitmedi berbare kalmak kötü birsey degil size isvicrenin köyü yong boys cakarken biz lille ile berabere kaliylrduk biraz sans olsaydi kazaniyorduk
Bana sacma sapan yanlis veriler verme son 10 yılın avrupa verilerini degerlendirdigimizde besiktas son 5 yili degerlendirirsek Fenerbahce Avrupada en fazla ülke puani topladi
Bana milattan öncesini anlatacaksan bende çok anlatirim
Bizde cok yendik ronaldolu unidedi vs ama tutupta milattan öncesini anlatmıyorum o yıllardaki sartlar ile bir degil cunku
Fenerbahçe son yıllarda basarisizliklar icindedir dogrudur ama halen sizden üstün oldugu anlamini degistirmez
Sen bı Instagrama gelebilir misin burada olmuyor
Oldu paşam🤠
Gelme kardeş benim cirodan eli çek yeter
Çok beklerdin daha çekemem
Çek kardeş sen şimdi pes falan da oynuyorsundur oyunuyon mu
Oynuyorum
Helal lan yusufi bı el atalım mı
Oynarken rastgele denkgelirsen bir gün neden olmasın😉
Ya havle🤦🏼 yemeyecez kardeş herşeye bu kadar hayır demene gerek yok da
Sjsjsjjs ama sen beni anlamiyorsun
Buranın kitlesi biraz sapik
Tarih futbol kultur sanat ne konusursam konusayim ozele gecince konuyu baska yere cevirmeye calisiyorlar bende hoslanmam oyle seylerden
Yani senle alakali degil kusuruma bakma guvenim kirildi buradakilere
Anlıyorum seni ama ne diyebilirim onlar gibi değilim diyevem herkes böyle diyor diyeceksin ama tanısan demezsin de bilmiyorum yani kötü bir yanım yok tabi ama yine de sana kalmış bir şey sen bilirsin 🙃
Knk tamam bende seni anladim sen ne zaman sohbet etmek istersen yine konusuruz burdan sadece uygulama disina cikmam 🙂
Tammam mesaj atabilir misin ben atamiuorum