Evdeki sorumluluğa bağlı. Eğer evde temizliği, yemeği vs. yapan bir hizmetçi varsa çalışmasını tercih ederim bir kadının. Ama bebek bakmak, yemek, temizlik gibi sorumluluklar varsa ortada kadının çalışmasına gerek yok. Zaten onca yük var omuzlarında
12 Yorumla- 1 yıl
Ama iki taraf da çalışıyorsa ev işleri ortak yapılır zaten eşler birbirlerine o konuda destek olmalı diye düşünüyorum. Çalışırken maddi durum iyiyse eve yardımcı da tutulabilir hem dediğin gibi. Çocuk olunca bir süre çocuğa bakip sonra yine çalışma hayatına devam edilebilir
- 1 yıl
Yoksa dedigin gibi hem iş, hem çocuk hem ev işi aynı anda mümkün değil çok zor. Hayatın olmaz çünkü öyle. Ne zaman dinleneceksin, kendine ne zaman vakit ayiracaksin vs.
En İyi Cevaplar
Ben eğer maddi olarak yeterli durumdaysak çalışmasından yana değilim neden kendisi de rahatça ayağını uzatıp keyif yapmasın ki bir laf vardı çok sevdiğim erkek getirir kadın getirir diye bende öyle düşünüyorum benim eşim olacak kişiden beklentim işten eve gelince sıcak bir gülümseme ile hoş geldin desin beraber yemeğimizi yiyelim zaman geçirelim akşama kadar olan stresimizi birbirimiz alalım
222 Yorumla- 1 yıl
Anladım. O da bir seçenek tabi.
- 1 yıl
Maddi durum yeterliyse o açıdan kadının çalışmaması rahat olabilir ama sürekli evde durmak da çok sıkıcı olur. Şahsen benim için bunalım sebebi yani bilmiyorum
- 1 yıl
Çalışmayı tercih ederim eger iş yerimden vs. memnunsam ama çalışmasam bile sosyal aktivite vs. biseylwr olmalı ya
- 1 yıl
Kendim cevap yazacaktım ama bu arkadaş benim düşüncemin aynısını belirtmiş. Aynen katılıyorum.
- 1 yıl
Eyvallah. Bu bence akıldan ziyade kişiden kişiye değişen bir tercih veya düşünce ki aynı şekilde düşünüyormuşuz.
- 1 yıl
Maalesef bu konu yüzünden kısa sürede biten evlilikler var yuva kurmadan önce konuşulması gereken bişeyi bizim aşkımız herşeyi aşar diye erteliyorlar sonrada kadın çalışmak isteyince bir sorun çıkıyor ve evlilik de bitiyor bitmese bile sorunlu bir evlilik oluyor buda çocuk olduğu zaman onu etkiliyor maalesef.
- 1 yıl
Ya o çok detaya kaçar bunu da her kadın yapmaz yapan vardır ama genellleme olmasın diye bu şekilde konuşmak olmaz ama şuda var kadın az veya çok kazansın sonuçta okumuş etmiş caba göstermiş bı kariyer yapmış bu kadın çalışmak istiyorsa baştan konuşulmalı yoksa böbürlenme de olabilir başka sorunlarda.
- 1 yıl
Evet arkadaşlar ikinize de katılıyorum aynı fikirdeyiz.
- 1 yıl
🙂🙂🙂
- 1 yıl
Kadının bir mesleği varsa ve yapmak istiyorsa yapsın. İstemiyorsa, yoruluyorsa veya memnun değilse yapmasın bence eğer maddi anlamda zorluk olmayacaksa. Diğer seçenek de kadın çalışmayı tercih edip ev işleri konusunda yardımcı tutabilir veya evde iş bölümü yapılabilir, eşler birbirine destek olur yani olmalı. Ev işleri konusunda da bir soru sormuştum kim yapmalı vs. ve cevaplar içler acısıydı gerçekten
- 1 yıl
Pek tabi aynı fikirdeyim hayat müşterek bende hep eşimle mutfakta yemek yapma hayali kurarım salata bende mesela sofra hazırlama çay demleme falan😂iş konusu da emek verip bir bölüm bitirdiysen veya iş hayatında bir yerlere gelmişsen çalışmayı sen istiyorsan neden olmasın ki ama dediğim gibi düşüncem çalışmaması ama istersen de itiraz etmem nasıl mutlu olacaksan
- 1 yıl
Evet öyle olmalı zaten. Anlayış ve destek olmak önemli bir şey
- 1 yıl
Kesinlikle ben herhalde iyi günde kötü günde lafını ciddiye alanlardanım sadece iyi zaman değil kötü anında da yanında olup elimden bir şey gelmese bile destek olmayı isterim sonuçta eşim eğer onun için yapmıcaksam neden bana Allah'ın emaneti ki şevkat aidiyet ve aşk sevgi çok başka şeyler
- 1 yıl
Evet kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Eğer ki evli değilse, kendi ayakları üzerinde durmak istiyorsa çalışır tabi ki. Evli ise de yine uygun bir ortamda mahremiyet sıkıntıları çekmeden çalışabilir yani bu tamamen kendi tercihleridir.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBence çalışmalı. Ben bu düşünceden yanayım. İlk sebebi insan evin içinde deliriyor, ikinci sebebi ekonomik özgürlük, üçüncü sebebi sosyalleşme ve yeni deneyimler adına.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendisi ne istiyorsa genel olarak kadınların çalışmasına zorunlu gözüyle bakılmıyor istiyorsa da çalışsın
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de böyle düşünüyorum
Kadın da erkek de eşittir ikisi de çalışır ikisi de ev işi yapar
23 Yorumla- 1 yıl
İkisi de çalışıp ev işi yapabilir elbette buna katılıyorum ama eşitlik konusunda aynı fikirde değiliz
- 1 yıl
Bazı konularda erkek, bazı konularda kadın üstün. Konuya göre değişir
İçinden geldiği gibi yapmalı. Eğer geçim derdi varsa çalışmalı.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKadının elinde ekmeği olmalı. Calisip calismamasi kendi insiyatifidir ama bir arkadasina hediye almak için bir erkege bagli olmasini kabul edemiyorum. Yazdiklarim sahsi fikrimi icerir
10 Yorumla eğer aile ekonoik olarak kendine yetiyorsa yani kadınınçalışmasına gerek yoksa calışmamalı. cünkü annelik gerçekten daha kutsal. her şey para değil. ama eğer ailenin ihtiyacı varsa calışmalı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
1 yılErkek kadına prenses gibi bakabilecekse çalışmasın ama imkan yoksa çalışıp o kendine ve çocuklarına prenses gibi bakmalı
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKadın kesinlikle çalışmalı, kendi ayaklarının üzerinde durup ekonomik özgürlüğü olmalı...
10 Yorumla
1 yılKendi nasıl istiyorsa öyle. Çalışması daha iyi olur, bu devirde bu ekonomide tek maaş çok zor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. E zaten çoğu kadın çalışmak durumunda kalıyor bence istiyorlarsa çalışsınlar
10 Yorumla
1 yılBence çalışmalı elin de birikim olmalı Allahim inşallah duzgun bi işe girerim artık amin💮
10 Yorumla
1 yılTek maaşla zor oluyorsa çalışsın tabi çocukta varsa çalışmasın mümkünse okula başlayana kadar
10 Yorumla
1 yılEşitiz bireyiz her daldayz zorunda değiliz demekle olmuyor
Eşit isek her şey eşit olmalı
Erkek te ZORUNDA değil06 Yorumla- 1 yıl
Eşit değiliz ki benim hiç öyle bir iddiam yok. Sen bunları eşitiz diyenlere söyleyeceksin :) çalışmak erkeğin sorumluluğu, kadınlar için isteğe bağlıdır. Yani erkek zorunda, kadın zorunda değil
- 1 yıl
Isteğe mi bağlı 😂😂😂😂😂
Ulan işinize gelince eşitiz
Işinize gelmeyince sen erkeksin
Yok öyle bir dünya artık erkekler de eşitlik istiyor öyle yalandan işinize geldiği gibi eşitlik olmaz - 1 yıl
ZORUNDA degiliiiiiiz 😃😃😃😃
- 1 yıl
Bak aynı cümleyi tekrar yazmicam. Yazdığım şeyi bi oku, idrak et, anlamaya çalış tekrar
- 1 yıl
İşimize geldiği gibi falan değil. Benim görüşüm çok net. Kadın ve erkek eşit falan değil hicbir zaman da olmadı
- 1 yıl
Senin görüşün bu olabilir sadece bir istisna sın
EŞİTİZ
Maddi anlamda durumum iyiyse para kazanmak için çalışmasını gerek görmüyorum. Ama bir hayır kurumunda insanlara faydalı olmak için çalışabilir.
Bu konuda destekler ve teşvik ederim.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl istiyorsa öyle yapmalı kadına saygı duyulmalı
126 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBişe sorabilirmiyim abla
Cevap sahibi1 yılİstek attım sana
Cevap sahibi1 yılSağlıktan anlıyormusun
Cevap sahibi1 yılAbla
- 1 yıl
Kimsiniz
- 1 yıl
Buradan sorabilirsin
Cevap sahibi1 yılSapık değilim merak etme abla
Cevap sahibi1 yılKafama takılan bir şey var
Cevap sahibi1 yılAblaa
- 1 yıl
Kardeşim ne soracaksan buradan sor işte
Cevap sahibi1 yılUzun hikaye sapık değilim merak etme
Cevap sahibi1 yılİlla yazmam dersen burdan soruyom
Cevap sahibi1 yıl17 yaşında birine zorla iğne vurulabilirmi reşit olmadığı için aile onayı ile
Cevap sahibi1 yılBen cahilim ablacım beni bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap sahibi1 yılAbla a
- 1 yıl
Ne iğnesi ya
- 1 yıl
Hasta isen ve gerekiyorsa, ailen de onay verirse yapılır
Cevap sahibi1 yılAbla Biraz konuşalım lütfen
- 1 yıl
Kardeşim derdin ne yaa ne soracaksan buradan sor ben tanımadığım kişilerle konuşmuyorum özelde. Ya buradan yaz ya da hiç yazma. Uğraştırma beni akşam akşam
Cevap sahibi1 yılVaktin var mı
Cevap sahibi1 yılReşit birine zorla iğne vurulabilirmi
- 1 yıl
Akli dengesi yerinde değilse, bilinçli değilse veya çevreye veya kendine zarar verecek düzeyde psikolojik hastalığı varsa vurulur
Cevap sahibi1 yılSen hiç denk geldin mi böyle bir şeye
Cevap sahibi1 yılSen sağlıkçı değilsin trolsun
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar hasta
- 1 yıl
Valla benim sağlıkçı olup olmadığımı beni tanıyanlar gayet iyi biliyor da sen bir gizlenip bir açıp gelip 10 tane yorum üst üste yazıp illa özelden yaz demenden belli zaten ne mal olduğun. Cevap da verdim yorumlarda ama yine de algılama problemi yaşıyorsun. Ben bana saldırmayana saldırmam ama çok net söylüyorum senin ruhsal problemlerin var. En yakın zamanda psikiyatriste görün
1 yılBen çalışmasını istemem çalıştırmam evime baksın benimle ilgilensin ben ona çiçek gibi bakarım
045 Yorumla- 1 yıl
Neden çalışmasına karşısınız?
- 1 yıl
Çalışırsa eve yorgun gelir durgun olur benimle ilgilenemez bu kadın ev işi temizlik yemek mi yapacak hangi birine yetişecek eviyle varsa çocuğuyla ilgilenemez güzel bir aile düzeni olmaz yani.
- 1 yıl
Çocuk olunca 2-3 sene çalışmaz çocuğuna bakar o ayrı konu da sen kalıcı bir ev hanımlığından bahsediyorsun
- 1 yıl
İki kişi de çalışıyorsa ev işlerini genelde beraber yapıyor insanlar
- 1 yıl
Çalışmasada yine beraber yaparız her konuda yardımcı olurum.
Dinen de kadının çalışması uygun değil diye biliyorum.
Birde erkeklerin olduğu bir ortamda çalışacaksa tamamıyla yanlış bence - 1 yıl
Kadınların dinen çalışmasında bir sakınca yok. Hz. Hatice validemiz tüccardı mesela öncelikle bunu belirteyim. Dinen sakıncalı olan durum kadın erkek karma ortamda çalışmaktır ki bu sadece kadınlar için değil erkekler için de olan bir kural. Yani evet kadınların erkeklerin olduğu ortamda çalışması caiz değil ama aynı şekilde erkeklerim de kadınların olduğu ortamda çalışması caiz değil. Çalışma sorumluluğu erkeğe yüklendiği için şu durumda erkek çalışmak durumunda kalıyor. Yoksa kural iki cinsiyet için de aynı
- 1 yıl
Çalışma sorumluluğu erkeğe yüklenmişse herkes üzerine düşen sorumluluğu yapmalı
Sadece kadınların olduğu bir işi de her yerde bulamazsın - 1 yıl
Fakat bazı durumlar vardır mesela sen şu an eşin rahatsızlansa hastaneye gittiğinde ona kadın doktor ve kadın hemşirenin bakmasını isteyeceksin. Onun için de kadın doktor ve hemşirelerin çalışıyor gerekiyor mesela. Her şey o kadar düz değil
- 1 yıl
Çalışması*gerekiyor
- 1 yıl
Okuduysa ayrı konu ben özel sektörde çalışmasından bahsediyorum
- 1 yıl
Özel sektörde çalışanlar okumayanlar mı oluyor ben de okudum özelde sektörde çalışıyorum. Okuyanların çoğu gibi
- 1 yıl
Az önce bayan doktor hemşire konusuna değindin ona istinaden söyledim okuduysa devlet memuruysa diyecek bişey yok ama özel sektörde kadın erkek karışık ortamda kesinlikle yanlış
- 1 yıl
Anladım da bu konuda devletle özelin farkı ne ben onu anlamadım
- 1 yıl
Okumuş atanmış kıza sen çalışma denmez.
Ama özel sektörde çalışması zorunlu değil erkeği ona bakabilir
İlla da çok çalışmak istiyorsa veya çok ihtiyaç varsa yalnızca kadınların olduğu çalışma ortamında çalışabilir ama şahsen ben kıyamam yorulmasına robot değil sonuçta ev işlerine temizliğe yemeğe mi yetişecek çalışmaya mı - 1 yıl
İşte kıyamam diyorsun da kişi kendisi çalışmak istiyorsa diyorum ben de. Sen direkt yorumunda çalışmasını istemem dedin. E belki kadın çalışmak istiyor. Belki çalışırken daha mutlu?
- 1 yıl
Bak belirttim zaten okuyup atandıysa (hemşire doktor öğretmen mühendis) emek vermiş diyecek bişey yok ama özel sektörde çalışacaksa yalnızca kadınların olduğu ortamda çalışabilir çok çalışmak istiyorsa.
Çalışmak isteyeceğini de çok düşünmüyorum yesin içsin keyfine baksın bedenine kastı mı var - 1 yıl
İşte ben de diyorum ki bu mesleklere sahip olan herkes devlette çalışmıyor. Devlette çalışan kaç tane mühendis var ki zaten hepsi özelde çalışıyor. Niye illa devlet dediğini anlamadım o yüzden
- 1 yıl
Bu arada mesleğin varsa eğer çalışmak ev işi yapmaktan daha kolay. Artı sosyal hayatın oluyor. Evin içinde bütün gün tek başına vakit geçirip depresyona girmek daha kotu. Şahsen ben tercih etmem
- 1 yıl
Çalışınca ev işinden muaf mı oluyorsun ki
Üzerine iki yük binmiş oluyor
Eşim olacak insan zaten sıkılırsa ben onu işten gelir gelmez gezdiririm dışarıda yemeğe çıkarırım gönlüne göre giderim mutlu etmeye çalışırım
Özel sektörde karışık ortamda çalışamaz ben bunu belirtiyorum yalnızca kadın çalışma ortamı varsa çalışmak istiyorsa çalışsın - 1 yıl
Anladım. Öyle bir ortam artık hiçbir yerde yok işte
- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun
- 1 yıl
Hemşireyim ben
- 1 yıl
Ne güzel Rabbim işini gücünü rast getirsin
O kadar hemşire doktor derken sen hemşire çıktın - 1 yıl
Amin teşekkür ederim. Sizin de inşallah
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim
- 1 yıl
Bu arada çalışınca ev işlerinden muaf olmuyorsun elbette ama tek başına yapmak durumunda da kalmıyorsun. Eşler birbirine destek olmalı, birbirlerinin hayatını kolaylaştırmalı diye düşünüyorum
- 1 yıl
Aynısını bende söylüyorum kadın çalışsa da çalışmasada eşler birbirine yardımcı olmalı
Her işin ucundan birlikte tutmalı bu kadının asli görevi erkek her zaman yardımcı olmak zorunda değil ama elinden geldiğince eşine destek olmalı - 1 yıl
Ev işinin kadının asli görevi olması konusunda aynı fikirde değiliz
- 1 yıl
İki tarafında görev ve sorumluluğu farklı dedik erkek evine ekmek getirmek eşine bakmakla yükümlü kadın ise evine bakmak temizliği yemeği yapmakla yükümlü cinsiyet rollerini karıştırmayalım lütfen
Kadının ilk asli görevi çalışıp eve ekmek getirmek değil o eve bakmaktır - 1 yıl
Cinsiyet rollerini tabiki karıştırmıyoruz. Eve ekmek getirmek görevi kadının degil bizzat erkeğindir zaten. Ama ev işleri konusunda sorumluluk herhangi bir cinsiyete yüklenmiyor. Çünkü herkes kendi arkasını toplamaktan sorumlu zaten. Bunun cinsiyeti yok
- 1 yıl
Bu düşünce mantığına göre evlilik neden var? O kadın ne işe yarar diye sorarlar süs biberi olmaya mı gitmiş
- 1 yıl
Ne alaka? O zaman sen eve hizmetçi mi arıyorsun diye sorarlar adama
- 1 yıl
Evliliği birileri ev temizlesin diye mi yapıyorsun yani evliliğe bictigin değer bu mu senin?
- 1 yıl
Kadının vasfı nedir? Bunun hizmetçilikle alakası yok öyleyse o gözle bakıyorsan erkek de kölemi eşşek gibi çalışıp evine bakıyor kadın bir ev işi yapmış çok mu
Temizliği yemeği bulaşığı kadın yapar bunlar kadının görevi anlattırdığın şeye bak - 1 yıl
Ben İslami açıdan bakıyorum valla kusura bakma. Öyle bir sorumluluğumuz yok. Senin sorumluluk dediğin şey bir mecburiyettir. Çalışmayan kadının evi derleyip toparlaması onun sorumluluğu olduğundan değil iş bölümü olsun diye. Yoksa kadın bırak ev temizlemeyi çocuğunu emzirek mecburiyetinde bile değil. Onu da gönlünden koptuğu için yapar. Kadınlar bir şeyleri mecbur olduğu için değil yapmak istediği için yapar. O yüzden görev olmayan bir konuda görev biçemezsin yani öyle bişey yok
- 1 yıl
Bu kafa yapısında olan birinin dini konuları da pek bildiğini sanmıyorum ki emzirmeye bile gönlünden koptuğu için yapar diyorsan ben zaten ev iş konusunda sana laf anlatamam.
Allah kadına o göğüsü süs diye mi vermiş kadına herşeyin bir sebebi var bebeğini onunla beslesin diye vermiş konuşmanın seviyesi buraya kadar düştüyse daha diyecek birşeyim yok birde hemşiresin şöyle birşeyi senin söylememen lazım - 1 yıl
Süt annelik kavramı diye bir kavram olduğundan haberin yoksa eğer senin İslami bilgin yok demektir. Ben gayet bilgiliyim bu konuda sen merak etme. Belli ki senin haberin yok. İslami kulaktan dolma kültürel yaşıyorsunuz
- 1 yıl
Biraz açın da ayet hadis okuyun bi dininizi öğrenin. Atadan gelme kütlürel yaşamayın bi öğrenin neye inandığınızı
- 1 yıl
İslam'ın kadına yükledigi sorumluluklar çok çok az. Asıl sorumluluk erkeklerde. O yüzden sizin şu her işi kadınlar yapsın algınız İslam'a uygun değil
- 1 yıl
Haberim var merak etme. Bebeğin annesi bakıp ilgilenmesi varken diğerine gerek yok sen onu bile yapamayayıp süt annesine verebilirsin.
Hiç tanımadığın bir insanın hangi cürretle dinini sorguluyorsun? Sen öncebir insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren.
Dini de işine geldiği gibi biliyorsun yemek bulaşık temizlik yapmamak için ne direndin.
Yaptığınız bir bu var onu da erkeğe itelemeye çalışıyorsun - 1 yıl
Ben kimsenin dinini sorgulamıyorum. Dini kendince bilmediğimi iddia ederken bilmeyen sensin. Ben çocuğuma da bakarım, emziririm de ama bunu istediğim için yaparım. Mecbur olduğum için değil. Bu ikisi arasındaki farkı ayırt edemiyorsan sende problem var demektir
- 1 yıl
Sen benim dini bilgimi sorgulama cüreti gösteriyorsan ben de aynı şekilde karşılık veririm gayet. Hem bilmiyorsun hem konuşuyorsun. Hiç uğraşamicam
- 1 yıl
Allah sana o organı vermişse çocuğuna bakmakla mükellefsin
Hem gereksizsin he saygısızsın sen kim oluyorsun? Ben senin gibi gereksizle uğraşamayacağımm - 1 yıl
Dini kurallar belli. Bilmiyorsan boş boş konuşmayacaksın hadi güle güle
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKadın dediğin evinde oturur kocasını bekler kocada eve ekmek getirir yemek getirir ksrısı ve var ise cocukları ile ilgilenir.
06 Yorumla- 1 yıl
Sorgusuz sualsiz tipik ataerkil modeli yani
- 1 yıl
Anlamadım?
- 1 yıl
Ben çalışmaktan bahsettim. Çalışmayan kadınlar evde oturup kocasını beklemek zorunda mı demedim. Değiller çünkü. Bu nasıl bir tabir ya mal mıyız biz? Üsluba bak
- 1 yıl
Kadın çalışmıyorsa gezer keyfine bakar derim ben de o zaman. Bütün gün evde oturacak halleri yok
- 1 yıl
Gez öyle yap koca eve ekmek getirmek zorunda
- 1 yıl
Tamam ben erkek eve ekmek getirmek zorunda değil demedim. Zaten zorunda. Ama kadın evde oturmak zorunda değil
- Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı.
1 yılKim nasıl istiyorsa öyle
10 Yorumla
1 yılEkonomik yönden sorun olmayacaksa çalışmamalı
10 Yorumla
1 yılHerkes kararlarında özgürdür.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılkadınlar çalışmalıdır
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çalışmalı kendisi kararını verebilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Nasıl istiyorsa
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBence çalışmamalı
15 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Erkek eve bakmakla yükümlü o yüzden
- 1 yıl
Evet yükümlülük konusunda haklısın ama kadınlar çalışması da yasak değil ya o yüzden sordum
- 1 yıl
Tabiki de yasak değil iyi bir işi iyi bir kariyeri olan kadın çalişmak isterse çalışır yani bak o kadar okul okuyup bi yerlere atanan kadınlar var
- 1 yıl
Yani evet
Gizli Üye(36-45)1 yılKocası izin veriyorsa çalışabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk olunca çalışmasın.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Kafasına göre
10 Yorumla
1 yılİsteğe bağlı
10 Yorumla
1 yılherkes çalışmalı
10 Yorumla
1 yılKendi bilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşin yoksa evlenemezsin
01 Yorumla- 1 yıl
Kendim için sormadım. Benim zaten meslegim var çalışıyorum ama işi olmayan kadın da evlenebilir gayet. Neden evlenemesin?
1 yılKafalarına göre.
10 Yorumla
1 yılÇalışır
10 Yorumla
1 yılCalismamaki
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem