Bı tanecik abimle neden böyleyiz?

1 tane abim var ben den 3 yaş. Büyük. Bu zamana kadar bı kere Nişan yapıp attı. O kizlada ilk beni tanıştırmak istedi bende evliyim o zamanda kucuk bebeğim vardı ama tamam dedim. Kahvaltıya almıştım şimdi başka biriyle tanışmış. Ben ona en başta dedim resmi bişey (aileler tanışmadan önce mesela) tanistigin kızı benm evime getirme. Eşimde problem yapıyor yani hak veriyorum. Resmi bişey olmadan ben neden evine alayım dışarda görüşürüz yani bu çok mu zor diye belirtmiştim şimdi biriyle tanışmış bana sormadan bnmde daha 2 yaşında ve 2 ayık 2 tane küçük oğlum var benim kafamı kasimaya vaktim yok hayır dedim tabiki ona rağmen baktım aliniyor o zaman öğleden sonra kahveye gelin dedim vardiyalsri 5 ten sonraya uyuyormuş biz muhafaxakariz ve eşim o saatlerde evde oluyor. Geliyor isten oda olmadı. Dedim dışarda buluşalım o zaman ben aileme gidicektim çocuklar bunalttı bı kaç günlüğüne o sıra anneme bırakırız birini bide cocuklsri getircekmisim kız görmek istiyormuş falan. İkisini getiremem ( hem çocukları başka zaman görsün ne alaka yani ona ayrı sinir oldum ) öyle anlaştık bu sefer annem gribim gelme çocuklara geçer dedi bende abimededim böyleyken böyle annem hastaymis gelme diyor. E öyle böyle bunuda iptal ettik bana işte tamam boş ver tanışmayin tanistirmicam gibi tripler atmaya başladı abim benim sucum varmış gibi ee akşamına babam aradı gelcen demi kızım ccuklari cok özledim falan e anne o kadar ağır değil falan sonra bı gün sonra annemin o kadar kötü olmadigi i anlayıp gittim e bı kaç gündür de burdayım abim bana sen bana neden söylemedin burada daha fazla kalacağını işte bende ona söylerdim şimdi mahcup oldum bende dedim ki sen niye ona söylüyorsun ki benim burada olduğumu ben ona herşeyi doğru soylucem diye yemin ettim senin çocukların çok ses çıkarıyor beni mahcup ettin ben olsam bende alinirim dedi bende ya o şimdiden neyine aliniyomus ortalığı karıştırmak mi istiyor diyince üstüme yürüdü benm biricik abim onunla iyi gecineceksin diye beni tehdit etti. Senden daha az kindar dedi asla kin tutmam bu arada. Şoklar içine girdim kırıldım..

Bı tanecik abimle neden böyleyiz?