Sizce fazla mı yükleniyorum?

Kızlar size bir sorum olacak eşimle bizim üstümüze kayınpederden ev kaldı ama kiraya verdik 1 senedir kira almadik karşı taraf mobilyaları hal etti öncelikle kiradan düşüldü.
Bu ay ilk kiramızı alacaktık sözde kira parası kayınvalideme gitmiş oda kızına yollamış yani görümceme eşime sürekli baskı yaptılar zamanında evlenirken balayı parasını borç yapmış eşim benim haberim yok tabi 6 bin tl kadar ozamanın parasıyla yüksek tabi 2018 yılı falan ödenmemiş üstüne sürekli faiz binmiş 40 bin tl ulaşınca ablası Ödemiş sözde asla inanmıyorum kayınvalidem asla kızına o parayı ödettirmez ödetse bile cok kalmadan o parayı geri verir çünkü kendisi çalışmıyor ve kayınvalidemin eline kaç kez toplu para geçti zaten kayınpederim vefat etti emekli falan alıyor yani görümcem ödediyse dahi kayınvalidem o parayı kızına teslim etmiştir kaç senedir. Şu an okadar sıkışığız çünkü bebek için baya alınacak eşyalar vardı öncelikle bende dedim ki hani 1 senedir almadık daha bu ay ilk kiramızı alacağız birde sıkışığız bebek odasına vs zorlanıcaz onları alalım ondan sonra kapatırız borcu dedim hani çocuk bereketiyle geliyor zaten benim maksadım ödememek değil asla en başta borç vs olduğunu dahi bilmiyorum bilseydim zaten balayı parasını babam öderdi çünkü durumumuz iyi. Eşim hiç söz etmedi borç katlanmış da katlanmış ama ben o parayı görümcenin kapattığına asla inanmiyorum kapatsa bile dediğim gibi kayınvalidem zaten vermiştir çünkü okadar düşkün kızına zorda bırakmaz kocasına karşı. Beni kıran şey ilk bu ay alacaktık eşimin inanına değil kayınvalidemin banka hesabını yatıyo oda kafasına göre kızına yolluyor sözde borç var önce ödiceksin gibisinden. Sizce sinirlenmekte haklı değil miyim lütfen siz söyleyin. Arkadaşlarım okadar düğün yaptı takı haricinde balayı hediye geldi anne babadan bizde ufacık bir balayı patladı bide kiradan olduk bu sıkışık dönemimizde. Haberim dahi yok bugün yatacağını biliyorum kiranın soruyorum kaçamak cevaplar veriliyor.

Sizce fazla mı yükleniyorum?