Sevgilimle evlilik aşamasındayız bir evi var ancak bodrum kat.. ben yıllardır bodrum katlarda yaşamış ve hâlâ yaşamaya devam eden biriyim. Açıkcası evlenince kurtulurum diyordum hep.. ışık almayan , rutubet sorunu olan evlerden bıktım. Hiçbir yeri görememek bile kötü.
Yaşamak zorunda kalınca yine yaşarım ama ailem de bu konuda baskı kuruyor kesinlikle bodrum katta oturmayacaksın biz onlardan ne altın ne başka bir şey istiyoruz sadece yüksek giriş bile olsa bir eviniz olsun diyorlar. Evlerin fiyatları almış başını gidiyor bugün evini satabileceği maksimum fiyat bir milyon ama gidip de o paraya ev alamaz. Bunu ona da dedim ee peki sen şimdi alamıyorsun 2 sene sonra alabilecek misin dedim.. ilk başlarda halledebilirim gibi konuşuyordu ama bugün konusu yine geçti ben dedim ki benim derdim maddiyat değil ben ikimiz için düşünüyorum her şeyi dedim sanki gel evini benim üstüme mi yap diyorum dedim. Biraz da beni anlasın istiyorum. Ben bir de bu konunun ailelerimizin de konuşmasını istiyorum. Belli ki biz çözemiyoruz. Bana bugün bu konuyu açınca beni seven benimle her türlü yaşar benim elimden gelen bu gücüm bu yazmış ben de dedim ki ne yani o zaman seni sevmiyor mu oldum dedim.
Ya ben biraz da ailemden dolayı bu konuda diretiyorum yoksa yemişim evini.. alamıyorsa ne yapacağım sonuçta.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer