Aile & Toplum Yazı özleyecek misiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Ben üşüyorum 🥺 Güncellemeler1 yıl S. s😎😎 Yazı özleyecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Hayır özlemeyeceğim. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok sıcağı zaten sevmem. Öte yandan, iki yaz oldu, yurtdışında geçti. Özlediğim bu. Evimde yaz geçirmek... 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır ozlemeyecegim. Bu kadar sıcak, berbat bir sezon olmadı. Her yer kurudu, yangınlar çıktı. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Yaz mevsimi geçti ama sıcaklar halan bitmedi ve bu güneş hareketleri sayesinde bitmeyecek gibi 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Bitti saymıyorum 😌soğuk da değil o kadar bura. Eski sıcaklık olmasa da iyi yine de. Güz hali 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Deniz kenarında şemsiye altında uyuklayarak bira içmek çok zevkli o yüzden özlüyorum 1 3 Yorumla yyunayyy 1 yıl yaz zengine güzel Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Bira içmek için zengin olmaya gerek yok. Ayrıca bu bağlamda bakarsak yazı daha çok seviyorum çünkü evsizler ve sokak hayvanları üşümüyor donarak ölmüyor Yorumla yyunayyy 1 yıl yazında susuzluktan ölüyolar biladwr sonbahar en iyisi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır knka ben kış insanıyım Soguk havayı severim ✨yagmurda gezmeyi severim. Yagmurda aglayınca belli olmuyor 😂😂 1 0 Yorumla
Stabil__ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Keşke bitmesin dediğim bir yazdı. Güzel geçti güzel anılar biriktirdik. Özleyeceğiz 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kışın performansına bağlı 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tabii ama yine gelecek 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Deniz girmeyi ve karpuz yemeyi özleyeceğim 😄 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Şimdiden özledim ah canım bisikletim. 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. özlenir ya kışı hiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yazın kışı özlüyorum kışın yazı özlüyorum 1 0 Yorumla
alkolikatt Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben Nisan ayında kaldım yaz ne ara geldi de bitti 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet yaa yaz gibisi var mı 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdiden burnumda tüter oldu... 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl özleyeceğimi sanmıyorumbaya sıcak bir dönemdi 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Uzun bi süre hayır 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. evt ben de özleyeceğim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hiç ozlemem 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. ozlemicem defolsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hayır özlemeyeceğim.
Çok sıcağı zaten sevmem. Öte yandan, iki yaz oldu, yurtdışında geçti. Özlediğim bu.
Evimde yaz geçirmek...
Hayır ozlemeyecegim. Bu kadar sıcak, berbat bir sezon olmadı. Her yer kurudu, yangınlar çıktı.
Yaz mevsimi geçti ama sıcaklar halan bitmedi ve bu güneş hareketleri sayesinde bitmeyecek gibi
Bitti saymıyorum 😌soğuk da değil o kadar bura. Eski sıcaklık olmasa da iyi yine de. Güz hali
Deniz kenarında şemsiye altında uyuklayarak bira içmek çok zevkli o yüzden özlüyorum
yaz zengine güzel
Bira içmek için zengin olmaya gerek yok. Ayrıca bu bağlamda bakarsak yazı daha çok seviyorum çünkü evsizler ve sokak hayvanları üşümüyor donarak ölmüyor
yazında susuzluktan ölüyolar biladwr sonbahar en iyisi
Hayır knka ben kış insanıyım Soguk havayı severim ✨yagmurda gezmeyi severim. Yagmurda aglayınca belli olmuyor 😂😂
Fazla değil iki ay sonra görüşürüz diyordur şimdi 🤣
Keşke bitmesin dediğim bir yazdı. Güzel geçti güzel anılar biriktirdik. Özleyeceğiz
Asla özlemem, bir travma gibi geçti.
Kışın performansına bağlı
Yazcıyım aşırı özleyecem kış berbat be
Tabii ama yine gelecek
Deniz girmeyi ve karpuz yemeyi özleyeceğim 😄
Hayır ben soğuk hava severim
O safhaları geçtik artık
Şimdiden özledim ah canım bisikletim.
özlenir ya kışı hiç sevmiyorum
yazın kışı özlüyorum kışın yazı özlüyorum
Ben Nisan ayında kaldım yaz ne ara geldi de bitti
Evet yaa yaz gibisi var mı