Aile & Toplum Nikah şahidinizin kim olmasını istersiniz veya istediniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir tanıdığınız, en yakın arkadaşınız, iş arkadaşlarınız, kuzenlerinizden biri ya da memurlukta kim var ise onlardan biri.. Nikah şahidinizin kim olmasını istersiniz veya istediniz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Ailemdeki en yakın biri olmalıydı gadası 1 0 Yorumla
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Onu şimdi düşünmeye başladım da geçen hafta sonu düğündeydik nikah şahidi olmak güzel ve onurlu geldi :) 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bazı sevdiğim arkadaşlarım var şayet bir gün evlilik düşünürsem onlar olsun madem 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. En yakın arkadaşımın olmasını isterdim çünkü evli kendisi ve evliligi çok güzel gidiyor 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ablam ve 3 yakın arkadaşlarım var onların olmasını isterim. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. en yakin arkadasim olsun 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hiç umrumda olmaz kim şahit kim değil :D 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl ay hiç düşünmedim ya kimse olmasın msjdjkw 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailemdeki en yakın biri olmalıydı gadası
Onu şimdi düşünmeye başladım da geçen hafta sonu düğündeydik nikah şahidi olmak güzel ve onurlu geldi :)
Bazı sevdiğim arkadaşlarım var şayet bir gün evlilik düşünürsem onlar olsun madem
En yakın arkadaşımın olmasını isterdim çünkü evli kendisi ve evliligi çok güzel gidiyor
Ablam ve 3 yakın arkadaşlarım var onların olmasını isterim.
Canim knkm biriciğim tabikide
en yakin arkadasim olsun
Hiç umrumda olmaz kim şahit kim değil :D
Abim olmuştu.
ay hiç düşünmedim ya kimse olmasın msjdjkw