https://youtu.be/Sh-vyR_t0K0?si=vopaIBT_QeBmP-Wi
Saçını kestiren erkeğin çekeceği vardı bizim dönemlerde.
Saçını kestiren erkeğin çekeceği vardı bizim dönemlerde.
ilkokul da gözlük takıyorum diye 4 göz demişlerdi. Sesim den dolayı arkadaşlık yapmayan oluyordu lisede sesimle çok alay konusu olmuştum.
1.*Gözlük takan biri "İlkokulda gözlük takıyordum ve ‘dört göz’ diye dalga geçerlerdi. O zaman çok üzülürdüm ama şimdi gözlük çok havalı bir aksesuar oldu!"
2. **Boy ile ilgili**: "Lisedeyken çok kısaydım ve sürekli ‘minik’ diye takılırlardı. Bazen sinir bozucuydu ama sonradan alıştım."
3. **Saç stili**: "Annem küçükken hep kakül kestirirdi ve sınıftaki herkes ‘yamyam’ derdi, niye öyle dediklerini hala anlamıyorum!"
4. **Kıyafetler**: "Markalı giysiler giyemediğim için dalga geçerlerdi. Moda anlayışım çok gelişti o yüzden, şimdi kendim daha özgün kombinler yapıyorum!"
5. **Diksiyon ya da konuşma tarzı**: "Lisedeyken çok hızlı konuşurdum ve kimse anlamazdı. Hızlı konuşmamla dalga geçerlerdi ama şimdi sunuculuk yapıyorum, işe yaradı!"
Bu tip cevaplar insanların kişisel deneyimlerini paylaşmasını sağlayarak samimi bir ortam yaratabilir.
1. **Diş teli takmak**: "Lisede diş teli taktığım için ‘metal ağız’ derlerdi. O zaman utanıyordum ama şimdi düz dişlerimle çok mutluyum!"
2. **Aile durumu**: "İlkokulda kantinden yemek alamazdım, evden getirdiğim sandviçle dalga geçerlerdi. Şimdi o sandviçleri özlüyorum!"
3. Aksan veya şive "Başka bir şehirden geldiğim için farklı bir şivem vardı. Sürekli taklit edilirdim ama şivemi hiçbir zaman değiştirmedim."
4. **Beden eğitimi dersleri**: "Koşarken çok yavaş olduğum için sürekli dalga geçerlerdi. Ne zaman beden eğitimi dersi olsa strese girerdim."
5. **Hobiler**: "Anime izlediğim için ‘çizgi film izliyorsun’ diyerek dalga geçerlerdi. Şimdi ise anime popüler oldu ve herkes izliyor!"
6. Ses tonu"Sesim ince olduğu için sürekli beni taklit ederlerdi. Şimdi ses tonumun benzersiz olduğunu düşünüyorum."
Cevap
3Cevap
0 a vursam herkes kafama vurmaya çalışırdı
Futbolda beşikten gol yemek, hocanın azarı.. vb.
Tesettürlü kızlar ile dalga geçiliyordu
Bir erkeğin bir kızla konuşması 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?