Aile & Toplum Haftanın ilk gününe hazır mısın? Dilly7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Hazır olmasam ne yapacağım 🤔 Mecbur hazır olmaya çalışıyorummmm 🥱🥱🥱 Haftanın ilk gününe hazır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Evet hazırım maalesef.. afiyet olsun 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Teşekkürler
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Bana hafta sonu olmadıkı hafta başı olsun vardiyalı çalışıyorum 1 0 Yorumla
ümmülhırre Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Walla pazartesi olduğunu sen söyleyince anladım🤭🤭Günün güzel geçsin 😻🐣 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Teşekkür ederim 🌺 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bugün geldik Haftanın 3 gününe sıkalım Dişimizi 2 gün sonra hafta sonu bizi bekliyor 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. Çok hazır değildim çünkü fena uykusuzluk hali var 0 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Hazırım sanırım… bilmiyorum ya belkide değilim… aaa öğlen olmuş biter birazdan kurtuluruz… 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Bu hafta öğlenciyim hiç hazır değilim 🥹 1 3 Yorumla Dilly7 1 yıl Daha iyi değil mi geç uyanırsın canım Yorumla _infinitum 1 yıl Gece 22-23 e kadar çalışmak işkence oluyor🥹 Yorumla Dilly7 1 yıl Gece çok geç oluyormuş evet 🤔 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hazırım gibi sanırım galiba heralde 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hazır değilim geri dönebiliyor muyuz 1 0 Yorumla
Semihhx52 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ole bole şole hazır olduk yapacak bişey yok 1 0 Yorumla
Ercist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum şahtan ilk gününden nefret ediyorum 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayır değilim. 0 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Sen olma zaten Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Hazırız ve başladık 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet hazırım 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hazırım😂 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hazırım 🫡 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hazır degilm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet hazırım maalesef.. afiyet olsun
Teşekkürler
Bana hafta sonu olmadıkı hafta başı olsun vardiyalı çalışıyorum
Walla pazartesi olduğunu sen söyleyince anladım🤭🤭
Günün güzel geçsin 😻🐣
Teşekkür ederim 🌺
Bugün geldik Haftanın 3 gününe sıkalım Dişimizi 2 gün sonra hafta sonu bizi bekliyor
Çok hazır değildim çünkü fena uykusuzluk hali var
Hazırım sanırım… bilmiyorum ya belkide değilim… aaa öğlen olmuş biter birazdan kurtuluruz…
Bu hafta öğlenciyim hiç hazır değilim 🥹
Daha iyi değil mi geç uyanırsın canım
Gece 22-23 e kadar çalışmak işkence oluyor🥹
Gece çok geç oluyormuş evet 🤔
Hazır olmama gibi bir şansım yok:)
Hazırım gibi sanırım galiba heralde
Hazır değilim geri dönebiliyor muyuz
Ole bole şole hazır olduk yapacak bişey yok
Değiliz desek ne değişir ki
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum şahtan ilk gününden nefret ediyorum
Hayır değilim.
Sen olma zaten