Aile & Toplum Evlendikten sonra çift kişilik yatağa nasıl alışıyorsunuz ve nasıl uyuyorsunuz? Mami_24 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bekarken tek kisilik yatakta yatınca cift gećince farkli olmuyor mu (sürekli iliski olmazmi nasıl rahat uyuyorsunuz) Evlendikten sonra çift kişilik yatağa nasıl alışıyorsunuz ve nasıl uyuyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Çift Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sarılarak 0 16 Yorumla Mami_24 1 yıl Sarildıginda nasıl rahat etcen sürekli sert olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl indirirsin Yorumla Mami_24 1 yıl Nasil yani Yorumla Mami_24 1 yıl Sen ne yapiyorsun mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl eşinde ilişkiye başlarsın Yorumla Mami_24 1 yıl Her aksam olur mu bu dediğin Yorumla Mami_24 1 yıl Regl döneminde ne yapcan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sevisirsin illaki girmen gerek miyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir şekilde indirirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl okur neden olmasın tenler birleşir işteSevgi çoğalır Yorumla Mami_24 1 yıl Yani demek istedigim eşimin bana sarilmasi ve ya da ben ona sarilmak bende sertlesme normal birsey degil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl normal tabi Yorumla Mami_24 1 yıl Sen evlimisin Yorumla Mami_24 1 yıl Bekar olduğum içim bu duyguları fazla bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evlendim ayrıldım Yorumla Mami_24 1 yıl Sen ilk baslarda nasıl oluyordu yatarken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sarılarak
Sarildıginda nasıl rahat etcen sürekli sert olacak
indirirsin
Nasil yani
Sen ne yapiyorsun mesela
eşinde ilişkiye başlarsın
Her aksam olur mu bu dediğin
Regl döneminde ne yapcan
sevisirsin
illaki girmen gerek miyor
Bir şekilde indirirsin
okur neden olmasın
tenler birleşir işte
Sevgi çoğalır
Yani demek istedigim eşimin bana sarilmasi ve ya da ben ona sarilmak bende sertlesme normal birsey degil mi
normal tabi
Sen evlimisin
Bekar olduğum içim bu duyguları fazla bilmiyorum
evlendim ayrıldım
Sen ilk baslarda nasıl oluyordu yatarken
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!