Güncellemeler
1 yıl
İNSAN DENGESİNDE EVET KADIN VE ERKEK EŞİT DERECEDE İYİ VEYA KÖTÜ OLABİLİR. FAKAT YİN YANGIN İKİ TARAFINI KADIN VE ERKEĞE BENZETİR İSEK OLAY İNSANI BOYUTTAN YANİ ( HERKESİN İÇİNDE İYİLİK VARDIR YA DA HERKESİN İÇİNDE KÖTÜLÜK VARDIR GİBİ ŞEYLERDEN ÇIKAR ÇÜNKÜ ERKEK VE KADIN TEK RENKTİR. İNSANLIK İSE YİNYANGTAKİ GİBİ SEÇİLEBİLİR HERKES YÜZDE YÜZ İYİ VEYA KÖTÜ DEĞİLDİR. AMA HERKES YÜZDE YÜZ KADIN VEYA ERKEKTİR. BU DA KADINI BEYAZ ERKEĞİ SİYAH AMA İNSANI BOYUTTA EŞİT YAPAR.
Güncellemeler
1 yıl
Kadının ve erkegin dünyadaki durumunu anlatmak istedim sadece karakterden bagımsız sekılde. Cinsiyet tablosu gibi düşünün yın yang modelini. Felsefık bır düşüncem işte bu da.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi evet erkekler daha kötüdür ve kötülerin çoğunluğu erkektir çünkü güçlülerin çoğu erkektir beğen beğenme bu dünya erkeklerin inşa ettiği bir dünya iyisiyle kötüsüyle bu düzeni bu icatları bu ülkeleri bu şehirleri bu interneti erkekler yaptı çok büyük oranda o yüzden sorumluluğun da çoğu bizde yani iyilik gibi kötülüğün de çoğunu biz yapıyoruz. Bütün bunlarla birlikte varoluşumuz ve evrimimiz de bu yönde oldu erkeğin hayattaki rekabeti kadının rekabetinden çok daha acımasız çok daha vahşi tabi fiziksel ve kimyasal olarak daha narin ve yumuşak olmanızın da etkisi var bu da sizin kötülüklerinizi biraz daha pratikte zararsız yapıyor çünkü bu kadar yapabiliyorsunuz ama çoğunuzun içi kötü özgürleştikçe sadakat problemleriniz arttı azımsanmayacak kısmınız güce paraya tipe tapıyor çoğunuz kıskançsınız çoğunuz ne istediğini bilmiyor çoğunuz entrika peşinde. Özet olarak durum bu. Kötülüğü savunmuyorum ya da kılıf bulmuyorum yanlış anlaşılmasın her iki taraf da kendini kafa olarak beslemeli vahşi taraflarını törpülemeli ve iyi bir insan olmaya çabalamalı.
Bu da ufak bir espri olsun
https://www.youtube.com/embed/SUswgo_2sRMÇok güzel tam bana göre bir cevap. Buraya gelip herkes kötüdür demek yerine yazdıgımı anladığın için teşekkürler. Evet kadınların içindeki ufak o siyah kötülükten bahsettim bu ufak siyah nokta beyazın içindeki siyahlık belki de kötülüğünden zıyade ne kadar kötülük yapabildiği dersek daha mantıklı oluyor aslında dedıgınız gibi. Kadın da kapkara olsaydı bir uyum olmazdı zaten. kadının az gücü ve erkeğin çok gücü dersek, ve diğer kalan kısım da kadının kullanamadığı gücü dersek. Erkegın beyaz noktasına da eekegın kullanmak istemediği nokta dersek orası da küçük beyaz kısım olarak kalıyor. Tabi kişiden kişiye degısır bu renklerın dagılımı ama dünyaya bakarsan bence dünya bır yıng yang. Erkeklerin kaç tanesı iyi ki bu dünyada güç onlarda oldıgu için sizin beyaz noktanız dünya genelinde küçücük kalmış oluyor. Bizimki ise büyük oluyor. Çünkü kaç erkek gücünü iyiye kullanıyor? Az bence. İşte bu yüzden ben kendimi bembeyaz kabul ediyorum ama bır erkekle olmak için içimde kötülük olması gerektiğini düşünüyorum aksi taktirde o büyük karalıgın içinde (erkegın gücünü kullanmıyor oluşuyla iyi oluşu) benım için kötü bir şey bile olur düşünsene. Ben bembeyazım benım için gücü bilip kullanmamak değil o kötülüğe sahip olmamak lazım benım penceremden ama erkekler bunu başaramaz o kötülüğe illaki sahip olacaklar. Ama iyi olan erkek bunu kullanmayacak. Ben de böyle bir varlıklar uyum sağlamak için içime azıcık kötülük serpmem gerekiyor ki bu gercegı kabul edebıleyım
Yanı erkek kotu çoğunlukkla ama iyi olmayı secıyor ben de o iyi olmayı sectiği için yine de beyazlığıma önlem amaclı kötülük noktası koymak zorundayım. Böylece erkekle bütün olabılırm. Çünkü saf kadın olmak erkeklere karşı yanlış bir hareket. Manipülatif olmak zorundayız diye düşünüyorum bu yüzden. Kim elinde güç olan ama iyi olmayı secem bır varlıga sonsuza kadar güvenır ki? Bu dengeler benım sınırımı bozuyor bir ilişki bile kurmak istemiyorum aslında. Çünkü bır ılıskı kurmak hep kadının kötü olmasıyla bir seylerı alttan almasıyla mümkün. Beyaz kalayım tek kalayım manipülatif olmak zorunda kalmayayım diye düşünüyorum. Çünkü onlarla iletişim kurarsan manipülatif yönüm gelişecek ve belki onlardan daha kötü olacağım. Kadınların ortası yoktur işte. Edebi birzck evet biraz da felsefi ama çok mantıklı bence. Kitap okuyanlar anlar. Kadınlar ya çok iyidir ya çok kötüdür. Bunun sebebi karsısında kötü bır varlık olmasıdır bence.
Ben kendime neye göre ayarlamak gerektiğini biliyorum fakat içimden bunu yapmak gelmez ise rolcu biri değilsem ya da katlanma gücüm yoksa tek kalmayı seçen iyi bir kadın olurum. Ama erkekelrı uzerınde emelleri olan umursamaz bir kadın olursam ozaman işte kadından korkulur bence. çünkü iletişim kurunca erkekle kadının manipülatif yönü illaki açıga çıkyor ve gelişiyor. Aynı mıktarda tutan kadınlar vardır evet ama kim bilir neler çekiyorlar erkeklerden. Bu yönünü açıga çıkarmıyor erkegı manipüle etmiyor direniyor ama erkek de ne kadar süre iyi kalmayı becerebilir ki eline güç verilmiş varlık o sonuçta iyi erkek olmayı seçmesi bir garanti mıdır kadın için? Bence hayır degıldır. Erkekler garant değil bana göre. Bu yüzden yalnız kalmayı secmek istiyorum aynı zamanda denge neden böyle diye de üzülüyorum.
Kadının vahşi yönü erkek kaynaklı diye düşünüyorum işte tüm meselem bu. Tabi bence böyle. Diğer turlu kötülükler daha kapsamlı. Gücü olana karsı şeytan olmak lazım. Hatta çoğu kadının kötü olma sebebı duygusal diye düşünüyorum. Yanı erkek kaynaklı. İşte saf kötü kadın var mıdır bilmiyorum ama ben sadece dengeye göre düşünüyorum o kadınlar kafa karıştırıcı zaten hem saf kötü kadın varsa bile güç erkekte oldğu için yine de dunyanın yinyang modeline etkileri olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden kötü kadınların dogasını bu işe katmıyorum ben genel olarak bakıyorum. Sizin umursadığınız kötü kadınlar saf kanlı kötüler olamaz degıl mı? 😂 dunyanin yınyang modeline etkisi bile olamaz onların çünkü güç erkekte kadın ne kadar şeytan olursa olsun onemı yok bence. Gelgelelim sizin umursadığınız o kotuleşen kadınlara. Onların da yine yinyanga etkisi yok yazık bize. 😅sadece o kotuleşen kadınların bi nebze manipülatif olarak o siyahlıgını arttırdıgını söyleyebilirım. Yine de bu da tam saf kötülük anlamına gelmiyor benım için çünkü kadınlar duygularıyla hareket ediyor bu yüzden kötü olmayı seçiyor. Bu da tamamen kötü kadın oldğu sebebiyle olmamış oluyor. Kısaca sonuç şu Kötü kadınların bir etkisi yok bence dünyaya erkegın gucunu Gecemezler. Ama senin bahsettiğin kadınlar duygusal olarak kötü olmayı seçtiyse yanı manipülatif olmak zorunda olan kadınlarsa bu bizim içimizdeki siyahi manipülatiflik manasında büyütüyor evet. Kötülük manasında bu yutmuyor ama dunyanın yınyang modelini düşünürsek manipülatif kadınlae bu yın yangı bozmaya basladı evet. O beyazımızın içindeki siyahlık büyüdükçe dengeler bozuldu. Saf kötü kadınların bile artık yın yangta belkı de bır anlamı var ve o siyahlıgını buyutmede etkisi var artık belkı de. Bilemiyorum.
Tam olarak bu bazen kendi kafanın kopmasını istemiyorsan gidip başkasının kafasını koparmak zorunda kalabiliyorsun bu noktada melek olamazsın meleklerin hepsi kitaplarda zaten erkeklerin kötü olmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi diğer erkeklerin çoğunun kötü olduğunu bilmesidir çoğunlukla kendini ve sevdiklerini yabancı kötü erkeklerden korumak için kötü olur ve mecburdur. Ve evet hayat böyle bir yer kötülük yapmasan da kötülüğün ne olduğunu bilmeli bir noktada yapmak için hazır olmalısın yoksa elenirsin.
Kısaca kadınlar manipülatif yönünü beslemeseydi gerçek kötü kadınların dünyaya etkisi bile olmazdı onlar istisnadır çünkü. Güç erkekte olduğu için erkegı ancak manipülatif kadınlar bu hale getirir dunyayı da. Bizim bile pek etkimiz yok zaten işin felsefi kısmı bu. Yine güç erkekte zaten. Ama bu olayın da bır sebebı olmalı neden kadınların yın yangındaki siyah büyüyor?
Bizim tek kötülüğümüz sadakatsiz olmak oluyor haklısın 😂 yanı ne yapabiliriz ki zaten. Ama bunu yapan kadın etkisiz saf kötü kadın mı yoksa duygusal kötü kadın mı bunu ayırt etmek gerek bence sizin için. Yoksa dünyaya bir etkisi yok iki türlü kadının da zaten. En fazla zararı size yanı. Sadakatsiz kadınlar. Okadar. Güç hala sizde. Duygusal kötü kadın dedıgımı de anladın umarım manipülatif olmak zorunda kalan kadından bahsediyorum yanı kötü olmak için sebebı olan kadınlar. Bence çoğu kadının sebebı vardır çünkü kendı kendıne kötü olan kadının dünyaya etkisi bile olmayan bu dünyada duygusal kötü kadınların az da olsa etkisi oluyorsa bunun sebebı gökten inmeyecefine göre kadınlar da duygusal varlık olduğuna göre erkeklere inat böyle olabılırler. Örnek veriyorum benim iyi olmanın anlamı olmaması benı duygusal kötü kadın yapıyor. Böyle açıklayabılırım çünkü benım bir sebebım olmuş oluyor
Saf kadın olmak bence kadınların yapabileceği en iyi şey en azından iyi erkeği bulduklarında iyi erkeklerin çok basit beklentileri vardır açık giyinip yanlış ilgileri üstüne çekme başka erkekleri hayatına sokma biraz tatlı ve destekleyici davran bu kadar iyi erkek buna sahip çıkar suistimal etmez ama dediğin gibi hiçbir şeyin %100 garantisi yok kimse de veremez korku veya bütün bunları istememe seni erkeklerden itiyorsa birlikte olmazsın zorunda değilsin ama bence biraz da risk almalı insan.
Kadınlardaki siyah büyüyor çünkü özgürlükleri ve güçleri artıyor tamamen bu çok uzatmaya gerek yok özgürlüğü ve gücü eline alan hali hazırda içinde kötülük olan kadınlar da bunu kullanma fırsatı buluyor ve bu da erkeklerin bir ürünü örneğin Atatürk veya başka erkek devlet adamları size haklar vermeseydi bu ülkede bu dünyada özgür hareket edebilir miydiniz bizi yenebilir miydiniz yenemezdiniz. Ve her şeyin sebebi var tabii ki her etki bir tepki doğuruyor kötülük gören sürekli canı yanan bir noktada can yakana dönüşüyor.
Ve evet katılıyorum doğuştan kötü kadın çok çok daha az ve sonradan olanların çoğu erkekler yüzünden oluyor ama azımsanmayacak bir kısmı da diğer kötü olmuş veya doğmuş kadınlar yüzünden oluyor.
Biraz bölük börçük cevaplayıp yorumladım ama anlarsın umarım
Kesinlikle Evet kadın erkeğe göre konum alıyor iyi erkekler de erkeklere göre konum alıyor. Ve evet tarih boyunca canı yanmış kadınlar da o sıyahı buyutuyor aynı zamanda içinde kötülük olan diğer kadınlar da buyutuyor ikisi birden gücü bulunca büyüyor.
Aynen.
Ama sonuç olarak ne kadar büyüyebilir ki. Erkeklerde olacak güç her zaman bence. bi de şu var duygusal kötü kadınları erkekler daha da bastırıyor. Diyelim bir kadın duygusal boşlukta kendıne zarar verdı ve bkrliğini bozdu sonra çok pişman oldu falan erkekler bu kadınları asla almayarak ezerek falan o dengeyı koruyorlar kadının ne kadar geçerli sebebı olursa olsun bu dünyada denge bozulmuyor. Aslında o sıyah buyuyemıyor bile. Erkekler hangi kadınları alacagını iyi biliyor çünkü. Asla taviz vermiyorlar dengeden.
Evet durum. Sadece çok sevdiyse ya da çok aşık olduysa değişiyor bu durum.
"Bu" ilk cümlenin sonunda olacak bir sekilde oraya gitmiş 😄
Siyah beyaza karışınca her şey koyulaşıyor:(
Evet maalesef işte beyazın yüzüne yüzune sen de iyi degılsın denıyor neye göre kıme göre. Buna da ben yıng yangın etkisi koydum. İyiler de kötü olmak zorunda bu dünyada.
İyilerde kötüdür, haset olan hastane de bölünür
İşte öyle değil benım dünyamda böyle
Bembeyaz bile sizi anlıyor ama siz beyazı anlamayıp hala herkes kötüdür diyorsunuz. Kadının o siyah noktası manipülatif olmak zorunda olmasıdır sadece kötülük degıldır