Kadınlar beyaz erkekler siyah ve bunu ying yanga benzetiyorum nasıl?

İyiliğin içindeki kötülük manipüle edicidir ama olmak zorundadır. KÖTÜLÜĞÜ görmezsin. kadınlar da iyidir ama manipülatif olmak zorundadır. Çünkü erkekler kötüdür içinde azıcık iyilik barındırır bu da kadının manipülatif olan o küçük siyah noktayı kullanmaya zorunlu bırakır. Bu da kadının daha güçlü ve kötü olmak zorunda olduğu erkeğin ise cidden kötü olduğu bir dengedir. Kadın çok iyi olabilirdü erkekler olmasaydı o küçük siyah noktayı devreye sokmazdı. Ama erkekler asla iyi olamazdı. Erkeklerin cezası da bu çok iyi olma ihtimali olan kadın ırkının onlara karşı onlardan bile kötü olması. Bizim cezamız da karşımızda cidden iyi bir varlık olmaması ve böyle kötü olmak zorunda olmak. Kötülüğün içindeki Beyaz nokta hiçbir kadının umrunda değildir.. Kötünün içindeki iyiyi umursayan okadın bile kötü olacaktır erkeğe karşı. Erkek ise hep kötü. Hep kötü olacaktır. Hem siyah noktasını açıga çıkaran kadına kötü olacaktır hem de bembeyaz tertemiz olan kadına kötü olacaktır. Onlar hep kötü. Ben bu kadar kötü bir varlıga rol oynamaya gelmedim bu dünyaya ama iyi olsam da faydasız böyle bir cinsiyete. Napsam şaşırdım. Hayat estetik bir resimden fazlası olamaz. Çünkü her şey saçma. Ne onlarsız hayat olurdu ne de onlarla oluyor. Kadının manipülatif liginden yakınan ağlayan erkeklerin karşısında böyle olmak zorunda oldugum için üzülen hatta erkekler var diye ölmek isteyen bir kadın var hangisi daha kötü. Çünkü onlar gerçekleri görmüyor. Kendi kötülüklerini görmüyorlar ve kadına Manipülatif diyorlar. Ben mükemmel bir beyaz olsam da erkekler beni hak etmiyor. Manipülatif yönümü çıkaran siyah noktadaki kötülüğümle bile beni hak etmiyorlar. Çünkü onlar kapkaralar. siyahlıkları daha bol. Kendi dengesi gibi sanıyorlae karşıdaki dengeyi. Herkesin içinde kötülük herkesin içinde iyilik vardır diye düşünüyorlar en fazla mantıklı olarak kendilerine göre. Çünkü onlar en fazla kendi dengesinin mantıgını ( kadınların da ç içinde iyilik olmalı dıye düşünerek) ya da genel yinyang mantıgını görerek ( herkesin içinde kötülük vardır diyerek kadını da yanliş görüyorlar. Kadının dengesel sembolü herkesin içinde kötülük vardır demek değildir halbuki.)
Erkekler ne kadar geniş bakarlar da baksınlar bir kadının dengesini anlamazlar. Ya kendi dengelerine benzetip içinde iyilik olan kötüler sanarlar bizi ( insan olarak belki evet ama kadın olarak öyle değiliz)
Ya da genele bakıp kadın sembolündeki dengeye de bi bakıp herkesin içinde kötülük vardır derler o siyah noktamıza bakarak.

O SİYAH NOKTA KADININ MANİPÜLATİF OLMAK ZORUNDA OLMASIDIR. VE BİZ BEMBEYAZ TERTEMİZ OLAN VARLIKLAR İSE BİR ELMANIN İKİ YARISI DEĞİLİZ ERKEK İLE. YİN YANGTAKİ DENGEDE KADIN ANCAK ROL YAPARSA ERKEK İLE UYUM SAĞLAYABİLİR. KADIN TEK BAŞINA İLAHİ BİR VARLIKTIR. HEM UYUMLU OLABİLİR HEM DE KİMSEYLE UYUMU YOKTUR. ERKEK İSE MUTLAK KÖTÜDÜR. KADİNLA UYUM İÇİNDE OLMASINI SAĞLAYAN UFAK BİR İYİLİK PARÇALARI VARDIR. KADINLAR DA O KÜÇÜK BEYAZ NOKTAYA TUTUNMAK ZORUNDADIR. ÇÜNKÜ HAYAT KADINLARA İNSAN GÖZÜYLE BAKIYOR.

Güncellemeler
1 yıl
İNSAN DENGESİNDE EVET KADIN VE ERKEK EŞİT DERECEDE İYİ VEYA KÖTÜ OLABİLİR. FAKAT YİN YANGIN İKİ TARAFINI KADIN VE ERKEĞE BENZETİR İSEK OLAY İNSANI BOYUTTAN YANİ ( HERKESİN İÇİNDE İYİLİK VARDIR YA DA HERKESİN İÇİNDE KÖTÜLÜK VARDIR GİBİ ŞEYLERDEN ÇIKAR ÇÜNKÜ ERKEK VE KADIN TEK RENKTİR. İNSANLIK İSE YİNYANGTAKİ GİBİ SEÇİLEBİLİR HERKES YÜZDE YÜZ İYİ VEYA KÖTÜ DEĞİLDİR. AMA HERKES YÜZDE YÜZ KADIN VEYA ERKEKTİR. BU DA KADINI BEYAZ ERKEĞİ SİYAH AMA İNSANI BOYUTTA EŞİT YAPAR.
Güncellemeler
1 yıl
Kadının ve erkegin dünyadaki durumunu anlatmak istedim sadece karakterden bagımsız sekılde. Cinsiyet tablosu gibi düşünün yın yang modelini. Felsefık bır düşüncem işte bu da.
Kadınlar beyaz erkekler siyah ve bunu ying yanga benzetiyorum nasıl?