Hiç ebeveynlerinizden dayak yediniz mi?
Dayak yedim
Dayak yemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç ebeveynlerinizden dayak yediniz mi?
Yedigim dayaklar. Ve annemi gözümüzün önünde mutfağa çekip sabaha kadar kemerle , yumrukla, yaş incir sopası ile sabaha kadar alkole sığınarak işkence eden bir babayla büyüdüm. Karnemizde bir zayıf var diye kafamızı duvara vura vura abimi ve beni öldüresiye döven bir babayla. Annemin yemeklerini duvara fırlatan bir babayla büyüdüm ve bu hergun hiç sıkılmadan tekrarlanıyordu. Babam ölsün diye dua ederdik annemle. Eve gelemesin diye dua ederdik. insan içine cikamazdik her tarafımız mor diye. Yasak koyardı. İntihar girişimlerim ve bana kardeşime , anneme , abime değersiz hissetirip. Bende panik atak. Anksiyete. Ve hayatim boyunca benle mezara gidicek babaya nefret... Ve... kelimelerle ifade edemyicgm şeyler anlatamayacağım bir çocukluk geçirdim. BABA sana hakkım helal değil. Alkol denen ziķimi ilk içtiğimde merak ettiğim şey şu oldu. Bu nasıl bir içecek ki babamı şeytana ve caniye dönüştürüyor. Konu alkol değilmiş. İnsanlık ve merhamet yokmuş... keşke ailemizi secebilseydik.
Yedim. bir gün bakkala gönderdi babam kardeşim de ağlıyor peşime takilmasin diye odanın kapısını kitledim çıkarken anahtar almayida unuttum. kapiyi çalıyorum tabi acamiyor odadan çıkamıyor. ne yaptı etti çıktı babam. bir guzel sopa yedim Ogün dün gibi hatırlıyorum.
Bunun için çocuk mu dövülür üzüldüm
Oyle işte 🫤
Cevap
2Cevap
Dayağın kralını yedim hiç abartmıyorum eski evlerde gırgır diye yer süpüren plastik bir alet olurdu babam onu kafamda ve yüzümde 3 parçaya böldü. Yediğim tekme tokatları saysam burdan amerikaya yol olur. Ama 14 yaşından sonra hiç dovmedi. Annemden de dayak çok yedim. Babam annemi de çok döverdi biz çocukken. Böyle bir ortamda büyüdüm evde disiplin vardı asla şımarıklık yapamazdik eve geç gidemezdik falan lakin büyüdüm hala babama karşı mesafeliyim yediğim onca dayak babama karşı bir duvar oluşturdu bende çok gerekmedikçe sohbet falan bile etmem yani o koltukta oturur telefonla oynar bende tv izlerim sabah günaydın akşam iyi geceler hepsi bu kadar
Sende büyük travmalar bırakmış. Üzülme senden daha iyi baba olacak
Yeniden çok az
evet ya sen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?