Doğum günün şimdiden kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, başarılı, sevdiklerinle beraber, bütün güzel hayallerinin gerçek olduğu, yüzünden güzel gülümsemenin, hayatından dolu dolu kahkahaların eksik olmadığı nice güzel yılların olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
kızım kutlansa ne olacak kutlanmasa ne olacak dünyanın soru sanki mutsuz edecek başka problemin yok mu kazandığın şeylerle mutlu ol eğer olamıyorsan mutlu olmak için başka nedenler bul gerçek bir dert edin mesela
Eğer sana gerçek dertlerimi anlatsam üzülür haklısın dersin bu doğum günü benim için bahane mutlu olmak için ben bana öğretilen şey ise küçük şeylerle mutlu ol denindi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
doğum günün kutlu olsun
teşekkür ederim
O zaman burada ben kutlayayım, ben benimkini kutlamamaya alıştım ama seninkini kutlamak isterim.
Ya teşekkür ederim senin de şimdiden kutlarım
Teşekkür ederiim. Ne zaman ki doğum günün?
Doğum günün şimdiden kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, başarılı, sevdiklerinle beraber, bütün güzel hayallerinin gerçek olduğu, yüzünden güzel gülümsemenin, hayatından dolu dolu kahkahaların eksik olmadığı nice güzel yılların olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
Benim de doğum günüme 3 gün kaldı. Benimde kutlayanım yok dert etme 😅
Valalh mi ya ama benim doğum günüm hiç kutlanmadı sadece bir kere o kadar ya gözümün önünde herzaman her kardeşlerimin doğum günleri kutlanıyor
24 demi
Evet 24 seninde mi 24
Kardeşlerimin arkadaşları falan kutluyor da benim öyle çevrem yok senin gibi pekte umursamıyorum ama 😅
Evet knk
Ya bazen takıyorum bu durumu ailem hersene tüm kardeşleriminkini kutlar sıra bana gelince durumumuz iyi değil der geçer
Ha sende durum aileyse sıkıntı şimdi. Hak verdim sana
Yani knk her çocuğun kutlanır ama bana sıra gelince yok ya benim doğum günümü iş yerindeki ustalarım kutladj ya
Ailenle bunu açıkça konuştun mu evlat kayırmayın de
Sen böyle her sene beklentiye mi gireceksin? Çok üzülürsün sonra
Açıkça hersene beklentiye giriyorum
2 saat önce miydi yoksa yarın mı?
3 gün var ya daha
tanıyorum seni ama iyi ki doğdun şimdiden ama kimse hatırlamıyor diyorsun daha 3 gün var ne bekliyorsun ki
Olabilir ama hersene aynı şey hiç değişmiyor ki
kızım kutlansa ne olacak kutlanmasa ne olacak dünyanın soru sanki mutsuz edecek başka problemin yok mu kazandığın şeylerle mutlu ol eğer olamıyorsan mutlu olmak için başka nedenler bul gerçek bir dert edin mesela
Eğer sana gerçek dertlerimi anlatsam üzülür haklısın dersin bu doğum günü benim için bahane mutlu olmak için ben bana öğretilen şey ise küçük şeylerle mutlu ol denindi
anlat bakalım - küçük şeylerle mutlu oluyorsan kendi kendine bir şeyler yaparak mutlu edemez misin? hiç ilgini çeken bir şey yok mu
24 de
hayırlı olsun iyi ki doğdun pasta vereyim
Söyle tarihi ben kutlarım
Tşkler knks 24
Doğum günün kutlu olsun :)
Şimdi
Tşkler
Rica ederim umarım güzel bir yaş olur senin için
Amin
Kaç oluyorsun?
23
Müsait misin şu an işin yoksa gllsene