Aile bir insanin gercekten sanssizligimidir?

hayatim boyunca hep kendimi sorguladim acaba yanlis bir aileyemi sahip oldum ya da benmi yanlistim benim ailem biraz cahildi annem okadar degildi ama babam cok cahil mantigini kullanmayan cevreye gore hareket eden bir insandi doldurusa cabuk gelirdi haliyle benim yasantimi gencligimi cok etkiledi mesala istedigim gibi giyinemedim istedigim gibi yasayamadim ben ozgurlugume duskun bir insandim onlar kisitladikca ben tersini yaptim cunku hayat benimdi sadece tek bir yasama hakkina sahiptim onuda ailemin kaliplari icinde yasamak istemedim ben sadece dogru sekilde hayatimi yasamak istedim boyle yapincada guvenilmez oldum her lafi elestiriyi yedim itildim yeri geldi dayak yedim ama su var ailemden tek bir motive edicek beni onemli hissettirecek laf destek duymadim kizim sen onemlisin sana guveniyoruz kesinlikle ben sanirim hayat yolumda kendi kendimi kendim buyutmusum yetistirmisim heee basarili oldummu olmadim zaten olabilecek bir psikolojiyede sahip olamadim ama bilmiyorum cahilliklerimi benimle ne zorunlari vardi bana guvenle hic bakmadilar hep baski dayatmalar elestiriler hayatim boyuncada bu yasima gelene kadarda asla kotu birseyde yapmadim pisman olacagim buda onlara kapak oldu neden bunlari yasadim ben anlamadim
Aile bir insanin gercekten sanssizligimidir?