Acaba önceki yaşamımda nasıl biriydim ki şu an bu hayatı yaşıyorum🤔
Bir de hayatımıza giren insanların önceki yaşamımızla bir bağlantısı olduğunu düşünüyor musunuz? Ben düşünüyorum.

Acaba önceki yaşamımda nasıl biriydim ki şu an bu hayatı yaşıyorum🤔
Bir de hayatımıza giren insanların önceki yaşamımızla bir bağlantısı olduğunu düşünüyor musunuz? Ben düşünüyorum.

İnanmak değil de bilimsel yayınlardan okuduklarıma ve şahit olduklarıma bakarak geçmiş hayat, geçmiş yaşam gibi ruhun devamlķlığı olarak değil ama genler üzerinden aktarım olduğunu düşünüyorum.
Genlerin de hafizası var ve bu aktarılıyor. O hafızada kayıtlı veriler ile karsılaşılınca da bunu hissediyor vücut.
Mesela bir kuş türü annesini gagasındaki ufak bir renkten tanıyabiliyor. Hayvanların geneli yavurusunu binlerce haycan arasından bulabiliyor. Bu tarz bir şey bir şifre taşınıyor.
Bu konuda şu diziyi önerebilirim. Yapılan şeyi deneyimlemedim bence olmuyordur ama genetik aktarım ve geçmişin yükü bence var.
Geçmiş yaşamlara inanmak, kişisel bir inanç meselesi. Bazı insanlar geçmiş yaşamlara ve hayatımıza giren kişilerin önceki yaşamlarımızla bağlantılı olduğuna inanır. Bu, özellikle ruhsal gelişim ve karma gibi konulara ilgi duyan kişilerde yaygındır. Senin gibi düşünen birçok insan var, bu bağlar belki de ruhlarımızın bir şekilde birbirine dokunmaya devam ettiği fikrine dayanıyor. Kendi hayatında bu tür hislerin olması, belki de ruhsal bir bağlantı arayışının bir yansımasıdır.
Bir makalede isim soy isim ve doğum tarihini yazıyorsun sana eski hayatında ne olduğunu söylüyordu, bundan yaklaşık 30 yıl önce yapmıştık, beni kartal yapmıştı, yani eski hayatımda ben kartal 🦅 mışım, ama tabi yaş aldık ve daha çok bilgi sahibi olduktan sonra bu gibi şeylere pek inancım kalmadı.
Reenkarnasyon olayı islam dinine aykırıdır. Her insan dünyaya 1 kez gelir sınavını olur notunu ahirette alacaktır. bir insan dünyada 1 den fazla bulunmaz.
Cevap
19Cevap
Geçmiş yaşam ile bağlantı kurmak mümkün olmadıktan sonra inanmanın bir anlamı yok ki bana göre.
Ama şöyle de bir mantığım var. 8 milyar insana aynı anda ruh verebilmiş tanrının ruh konusunda yedek parça sıkıntısı mi var ki bedeni degistirip de aynı ruhu tekrar tekrar göndersin dünyaya 🤣
Dalga geçmiyorum ya, olmayacağını ispat etmeye çalışıyorum. Aynı Hüseyin modundayım şu an 🤣🤣
youtu.be/XPwoWX6xtio?si=BEMz1UD-e7N9q_7T&t=335
Önceki hayat değil ama ruhumuz bedene üflenmeden önce var oluyormuş o dönem yaşadığımız şeyler şimdiki hayatımıza sirayet ediyor olabilir.
Yaşadığımız hisler bence bu yüzden.
Eyyy yüce tanrım, beni çöp etmeyip geri dönüşüme atıyor. Bilim ve din açısından tartışmalı, metafizik için açıklanabilir bir şey.
Ben nedenimi buldum bana kim beddua ettiyse ağır Müslümanmış başka açıklaması yok asksj
Pekiğğğ demem 🥺
Çok merak ediyorum özellikle şu Ben Kısmı.
Geçmiş hayatımda sevdiğim öpmüş o benlerimden 🥹ah ne güzel yerlerimden öpülmüşüm 🥹
Ya nasıl karışık 😅 ayrıca yeni benlerim oluşuyor öpülmeye devam ediliyorum bence😅😅
Cassieee hayallerimle oynadın 🥹 o kadar güzel öpülüyorum ki damarlar bile büzüşüyor ahahah
Dudak kenarım 🥹 cassieee nolur beyaz atlı prensin seni öptüğünü söyle paralel evrende hayatımın aşkı ile aşk yaşadığımı söyle 🥹
Beyaz atlı prens mevzusunu bilmem ama sorularda muhabbetim olan iki kişiyi görünce çok nadir yaptığım şeyi yapıp yoruma şöyle dahil olasım geldi djdksk
Benlerle ilgili de yine önceki hayat ile ilgilenen hintlilerin şöyle bir teorisi var. Benler geçmiş yaşamdaki yaralar olabilirmiş.
Bir de absürt örnek var şöyle, gerçek mi değil mi ben bilmem.
onedio.com/.../reenkarnasyon-sonucu-tekrar-dunyaya-gelip-katilini-yakalatan-cocuk-786210
Yaralarımı öpen beyaz atlı prensim var işte 🥹😅😅😅
Film veya dizi zevkimiz benziyormuş o zaman hatırlasak da pek bir şey değişmiyor gibi Cassie bunu da önerebilirim bakmadıysan
https://youtu.be/Fii89jqczCY?si=OupWkf5MMDrDizGD
Evet netice nedir? Öpülüyorum ben dimi paralel evrende 🥹
@_infinitum Artık zamanı geldi seni ben öpüyordum 🥹
Oyhhh 🫠 ben bu yüzden bu kadar çok uyuyorum demek🥹
Ben de öyle düşünüyorum, hatta bazen bir insanla ilk defa karşılaşınca sanki önceden tanıyor gibi oluyorum, sadece his yani ama öyle.
Nasıl anlıyoruz peki bunu 🥺
Bundan sonra buna daha fazla dikkat ediyorum o zaman 😂
Tabiki geçmiş yaşam için meditasyonlar yapıyorum ruhuma iyi geliyor
Reenkarnasyonu soruyosun yani öldükten sonra her şey muamma bilemiyorum
Enteresan dimi bazen bana da oluyor yaşadığım şeyleri sanki daha öncede yaşamış gibiyim
Bende sadece 60 yıl için varlığımızı sindirmekte zorlanıyorum ama inandığım din, bir kez dirilip bi kere öleceğimi söylüyor
İnancıma ters olduğu için inanmıyorum. Hayata bir kez geliyoruz ve bu hayatı yaşıyoruz. Ölümden sonra ebedi bir hayat var.
bu hayatı daha doğru düzgün çözemedim çözünce ötekileri düşünürüz
Eksiklerim kalmışsa tamamlamak için geri dönmem
Biraz inanıyorum.
Geçmişte neydik vs. önceki ruhumuz neredeydi gibi gibi..
İnanıyorum. Bu kadar dolu bir ruhu tek bir ömürde doldurmuş olamam.
İnanması değil de okuması izlemesi zevkli
Evet cidden öyle 😂
Reankarnasyona inanmıyorum. Ben hep insandım. 😂
Ama sen bi ruhsun
😂😂
Her insanın bir ruhu vardır. Sen ruhsuz musun?
Evet ama demek istediğim beden sadece bi araç
Biliyorum reankarnasyonu ama dediğim gibi inandırıcı gelmiyor.
İnanıyorum ben önceki hayatımda sincapmışım
Bu konuda ortadayım yani kesinlikle inanamıyorum inanmıyorum diyemem
Kalu belada ne yazıldıysa o olur
inanmıyorum pek ama doğru olabilir bilemeyiz
Pek inanmıyorum
hayır hiç inanmam saçmalık
Tam Cem Yılmaz'lık bir mevzu😁
Ben inanmıyorum
Biraz ikilemdeyim.
Her konuda olduğu gibi casssiee
Hayır ama keşke öldügüm zaman asırı çekici bir erkek olarak dünyaya gelip 30 yasına kadar yasayıp gitmek isterdim
Yok inanmıyorum
Evet inanıyorum
İnanıyorum
Ölünce nolucak diye merak ediyor insan
evet var bencede
İnanmıyorum
Hintliler inanıyor buna
Olablr beynimiz çok kısıtlı
Ben inanıyorum...
pek inanmıyorum
Evet
Yok knk