Çekici gelir
İtici gelir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bayılıyorum öyle kadınlara. Ben de iyi kullanıyorum. Kadın şoförler umarım artar.
İyi araba kullanan kadınlara bayılırım
Cevap
25Cevap
Hayır neden çekici gelsin
Hiç çekici gelmez gadası
Neden?
8 gün sonra verilen cevaba ne diyeyim şimdi 🤣
Cevabın neyse onu işte, ne diyeceğini ben nereden bileyim 😂
Sigara içen kadınları daha çekici bulurum araba kullanan kadınlar çekici gelmez aksine yavaş sürdükleri için itici gelir
Hepsinin yavaş sürdüğünü nereden çıkardın ki?
Bana denk gelenler ya da Kayseri'de hemen her kadın sürücü yavaş sürüyor tosba gibi
Kayseri'den bahsediyorsun normal tabiiki. Yine vardır normal/hızlı kullananlar da orası genellikle öyle.
Aynen olabilir
Takdir ederim. Güzel bişey bu zamanda. Gece yolculuğunda veya gündüz uzun yolda güvenilip uyunulabilir o kullanırken..
Kıskanarak sevinirdim :D bana kalsa yolda kalırdık dfdfd
Arabacı erkeklerin hayali.. Motordan anlayan kızsa bir de anında evlenilecek kişidir.
arabayı pilot olarak sürüyorum: : bas gaza aşkım bas gaza 🚗🚗😅😅
bunun çekici veya itici gelmesi gerektiren bir durum olduğunu sanmıyorum
Ne itici ne çekici ne alaka ya🤣
Kimisi kadın iyi araba kullanamaz diyor. Yani yorumlara gelecek cinsiyetçileri ayıklamak biraz da amaç 🙂
Bence de. Arabayı ehliyeti kasaptan çalmış gibi kullanan baylar gördüm. Temkinli ve iyi kullanan kadınlar da gördüm. Bakalım kaç tane cinsiyetçi çıkacak.
Erkeklerin ne düşündüğünün ne önemi var onu çözmedim
Nickin kendiyle çelişiyor. Feminizm bazı konularda iki cinsiyet arasındaki dini, sosyal ve legal eşitliği savunur. Erkek düşmanlığını değil.
Ben hem erkek düşmanıyım hem feministim anlamadın sen olayı antrapoid + feminizm gibi düşün ayrıca araba kullanmayı bile ihtiyaç olan bir şeyi bile erkeklerin zevkine göre planlayan bir kaşara normal gelmeyebilir
Senin kafan yanmış. Ne yaşattılar acaba sana?
Vallahi tatlım altı yıllık evliyim üzerime titreyen bir kocam var iki oğlum var Almanya’da okudum iş sahibi oldum hiç mi travmam yok Türkiye’ye geldikten sonra Türkiye’deki kadınların yaşadıkları üzerine böyle bir işe kalkıştım
Nasıl bir işe? Feminaziliğe mi?
Erkek düşmanlığına. Adam değil bak erkek diyorum. Türkiye çok betbar Almanya böyle değldi
Bak o doğru işte. Ben de adam demem hiç. Erkek/kadın veya 18'den küçükse oğlan/kız denir anayasada bile. Bunu anlamaları niye bu kadar zor anlamıyorum cidden.
Okey 🤗
Pişt hatun. Gıcık erkeklerin yorumuna seni etiketleyeyim mi sana malzeme çıksın? 🙂
çekicilik bir durum yok ya iyi kullansın yeter
Valla açık olcam biz kadınlara araba hemen verilmemeli sal aklaşıyoruz
Merhaba,
Hoşuma gider! 😅
Hiç merak etmedim yav
Kimin arabasını kullandığına bağlı.
Niye itici gelsin anasını satayım
Çekici gelir
Nötrüm bu konuda
çekici
İtici neden gelsin
Çekici gelir.