Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan bakinca yakisiyor gibi gorunuyor ama boydan gormek gerek. Uzerine uzun bir seyle olabilir ama cropped-tee ile korkunc gorunuyor isterse manken olsun, camel-toe goruntusu cikti mi ortaya midesi kalkiyor insanin, bir de tabi kilolu olanlar giydigi zaman da hos, estetik durmuyor. Buradan da insan moda olani degil kendisine yakisani giymeli sonucuna variyoruz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok anladık biz zaten taytın size yakışıp yakışmadığını :T:
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHa cıplak cımıssın ha tayt var
arada fark yok ki
ikis de cinsellik cagırıyor
ha taytı corap gibi giyip üstüne etek fala ya da kot giysen sorun yok
tabi dar olan herseyde hersey ortaya cıkıo
tayt ise dar ve ince daha ne diyim31 Yorumla
Tam bir şey söylememiz için arkadan çekmen lazım :D ve tayt özgüvendir, tayt ''BAKIN BACAKLARIM NE KADAR DA KUSURSUZ, ALLAH NE GÜZEL YARATMIŞ VALLA OHHH'' demektir. Çarpık bacaklılar kısa boylular ve kilolular giymemeli bence
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılYakışmıyor, giymeyin tayt, valla bak taytı beğenen erkekler zaten abaza kudurmuş, bıraksan dağa taşa tırmanacak. Taytın hiç bir güzelliği yok cidden bak
11 Yorumlabence saçma kıçı başı ortaya çıkıyor kadın dediğin sadece kendi erkeğine özeldir ve ona süslenip örtüsünü açabilir kadınına tayt giydiren erkeğe de diyecek bişey bulamıyorum herşeyin bir adabı hayası var demi. Allah ıslah etsin...
02 Yorumlarengi çok klasik ve sade, altına beyaz kürk tarzı bol tüylü bir çorap giyersen on numara olur. Uzun olucak biraz giydiğin ççorap çok kısa.
01 Yorumla- 00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sana kezoluk ta yakışıyor.. Bu ne yaa. düzgün resimler çekip te yolla buraya.
05 YorumlaTaraklı ayak, kısa bacak kalın ayak bılegıyı :D anladım kı tayta bı yere kadarmıs :D hahaha
02 Yorumla
+1 yılCevaplar fena ya :)
Yakısıyor yakısıyor merak etme :):)02 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil :)
Bacaklar güzel. Parlak bir tayta benziyor.
Kalçalarında büyük sanırım. Tam boy görmedikçe bir şey diyemem ama güzel.08 YorumlaBen sahsen tiksiniyorum sokakta gorsemm tiksinirim kalcasi cinsel seyi hepsi disarda gosteriyor tiksinnc bisi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. güzele herşey yakışır. güzel görünmek bir yere kadardır.
01 Yorumla
+1 yılYakışmaz mıııı :) bacakları güzel olan her kızda güzel duruyo
11 Yorumlatayt bana yakışıyormu diye sorup yarım bacak fotosu ne olaki. bacaktan ibaretmisin
24 Yorumla
+1 yılYakışıyor ama bu havalarda giyiyor musunuz? çizme ile daha hoş oluyor o. O
12 Yorumla- +1 yıl
dediğim gibi hoş :D
+1 yıltayt giyenler hakkında iyi şeyler düşünmüyorum. teşhirin en ucuz hali. zerafetten KADIN estetiğinden uzak
02 Yorumla- +1 yıl
yazdım işte anlamadın mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayt giymek sanki kalıp dökmek gibi bişi ya yani hayal etmesine gerek kalmıyor görenin herşey ortada :) dışarıdan nasıl görünmek istiyorsanız öyle giyinirsiniz. ülkemizde açık giyinip iyi niyetle erkeklerin bakmasını beklemezsiniz mesela dimi :)
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılyakışana yakışıyordur elbet, bu insanın birada fiziği ile orantılı sizede yakışmış...
00 Yorumla
+1 yıltayt modelleri sizlere her zaman yakışıyor. fiziğiniz ne olursa olsun çok hoş
00 Yorumla
+1 yılBacaklar ne biçim öyle resmen S harfi * . Allah seni belaltıyla sınıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Gerizekalı yakışıyormu dedin yakışmıyor amk! Sahip olamayan insan beğenir * . S bacaksın resmen dizden ayak bileğine resmen parantez var.
+1 yılBence tayt giymemelisin en azindan corap tayt gibi olanlardan 😊
00 Yorumla
+1 yılBizim KS'nin erkek sazanlarını toplama soruları.
Soran ve soran gibi kızlar; çok basitsiniz bee...01 YorumlaKilo fazlasi yoksa cogunlukla yakisiyor kizlara, ama kilolular giyince goruntu kirliligi, kimse kusura bakmasin..
02 YorumlaYakışır yakışır herkes beğenir bir kızda taytı ama kimse sevgilşden öteye geçmek istemez o kızla
00 YorumlaCorap mı tayt mı ne oldugunu anlamadim ama her neyse baya eskimiş tülermiş falan yenisini al onun.
01 Yorumla
+1 yılGenc kizlara cok yakisiyoda su teyzelerimiz giymese iyi olur... kizlari daha ince gisteriyor...
01 Yorumla
+1 yılBen bir bayana en çok taytı ve diz üstü etekle beyaz gömleği yakıştırıyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten güzel ve seksi gösteryor.
+1 yılŞimdi bu pozisyondan sana yaloşıp yakışmadığını anlayamayız arkadan çekmen lazım , ama bazı bayanlar varki tayt karşısındakini çıldırtıyor doru su
01 Yorumlaolmuss yakısmıss cok kılolular gıymemelı kılolular dıye dalga gecmıyorum ancak ama sahsı gorusum gıymeseler ıyı olur bence yanı ama sana tam oturmus yanı tayt
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum ama dışarı da gördüğüm kadarıyla yakışmış
00 Yorumla
+1 yılYANLIZ SEN YANLIŞ ALGILAMIŞSIN TAYTIN YAKIŞIP YAKIŞMADIĞI POPODAN BELLİ OLUR :dd
11 YorumlaYeter ki o g*t gözükmesin tişört g*tu kapatsın mumkunse millet de ne abazaymış yorumlara bak :D :D
03 Yorumla
+1 yılSana yakıştığına emin oldum. Resmi gördükten sonra (:
01 Yorumlagüzel ya yakışıyor ama biraz balık etli ve totosu biraz büyük olan kızlarda abartı duruyor..
01 Yorumla
+1 yılYakisana yakisiyor ozellikle senin gibi guzellere.. kime yakismaz dersen 42 beden ustu icin itici oluyor derim
06 Yorumla- +1 yıl
Bir de corapciklarin cok tatli
- +1 yıl
evet :) çok tatlı.. ayakçıklarında küçükmüş.
- +1 yıl
çok tatlı..:) masaj yapmalı ayakçıklara dinlendirir
- +1 yıl
benim 44 çokmu büyük
Değirmen taşı gibu kalça olursa iğrenç oluyor
ama sen taş gibisin mubarek01 Yorumla
+1 yıltayt tabi yakışırda çok abaza birine sokakta rastlarsanız tenha bir yerden geçmeyin :D
02 Yorumla- +1 yıl
aşırı hatları belli ediyo hemde baya :))
Tayta bayılırım güzelim. Hatları belli eder çekim sağlar
01 Yorumla
+1 yılböyle bir şey anlaşılmıyor ki insan ayaktayken çeker
01 Yorumla;) tayt sana çok yakışmış bebeğim ama bacaklari kütük gibi olan kizlara hiç yakismiyor görünce seksten soguyorum resmen
01 Yorumla
+1 yılHa tayt ha super mini etek. ikisi de aynı görevi görüyor
00 YorumlaEvde giyerlerse bütün kızlara yakışır bende rahat rahat mıncıklarım nihahahaha
00 Yorumla
+1 yılVücuduna yapıştığı için, erkeklerin gözüne hitap ediyorsun ama bu iyi bir durummu tartışılır.
00 Yorumla
+1 yılYakismazmi hic massallah her bir yerinizi belli ediyo :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gulersin dimi hosuna gitti yaramaz kiz seni :)
+1 yılSpor yaparsan yakışıcağınıı umuyorum, bütün kızlar için geçerli
02 Yorumla- +1 yıl
Tembellik yaparsan böyle, spor yapamazsın tabiki
yemin ediyorum seni su sitede su tur konularda gormekten biktim :D
17 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahhf :Ddd
çoğuna yakışıyor yakışmayanlar giymesin itici oluyor :)
01 Yorumlavücut hatlarını belli ediyor, çok güzel oluyor, ilham verici.
02 YorumlaBacakların güzel beğendim kaşcan büyük olursa daha güzel olur. Nazar değmesin 😊
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarikasın yavrumm altındaki karton olayım çöpe at beni :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşığım sana deli gibi hemde :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakısıyor ama tahrık edıcı :)
mılletın 31ınde fantezı olabılırsınız :D12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne degıl?
Simdi nasıl rahatsındır kanka :D banada alsana Ln parası neyse vericez.. :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıltüm kızlara yakışmaz. bacaklar ve popo güzel olursa tayt çok güzel yakışıyor ve seksi oluyor.
00 Yorumla sen kendine yakışanı ğiy kim nederse boş. güzel olur giy
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO taytın yerinde olmak için neler vermezdimki offff :s
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye degisiyor
vücut hatlarına gore flan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem bir cevap istiyosun sende güzel durmamış zaten gördüğümüz tek şey tayt
00 Yorumlaçorapların daha güzel ama
01 YorumlaTaytin eskimiski at onu cope artik:D
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılYasaklanmali tayt. NET!
22 Yorumla- +1 yıl
Tayt da neymiş :p
- +1 yıl
@etlimantıı boş ver bebeğim sen giyme gerek yok, :))
çorabı değiştir -.- o ne la öyle
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler