ne bileyim ben gelirsem belki saclarimla oynarsin 🥺kafamda deli dusunceler 🙄

ne bileyim ben gelirsem belki saclarimla oynarsin 🥺kafamda deli dusunceler 🙄

Aklıma şey geldi ergenlik dönemlerim o zaman kızılötesi var bir çocuk vardı mahallede “fatih” 😅 hep birbirimizden hoşlanırdık ama o zaman öyle şeyler yoktu sonra konuşmadık daha işte neyse evin önüne gelip sms atmıştı kızılötesi ile bana şarkı atmıştı amcösööhleh çok romantik tam bir Fatih 😂 Yaşıyordur inş. Haha
insallah ahahHhzhz
Cevap
23Cevap
istemem ben
Eğer olacak olsaydı eski olmazdı. Yani demekki bir şeyler olmamış beni mutlu edememiş anlaşamamışız ayrılmışız aman uzak olsun benden
alt tarafi konusmak istemis gelmis sanki canini alacak relaaaxxx ahahshss
Konuşacak hangi yüzü varmış ki derim ben 😂
sanki dusmanin aaaa
Umarım canın yanmadan anlarsın 😇
benim kastettgim şey su mesela normal bir şekilde anlasarak bitirmissiniz böyle aldatma vs falan olmadan he kötü sonlarin hepsini yaşadım o farkli bir boyut zaten ahdhshshdhd
Yani olabilir ama bir geçmiş varken arkadaş kalınamaz bence 😂
kiz arkadaşta kalmayacaksınız konusucaksiniz belki New olur hahshshshs
Eskiden yeni olmaz benim görüşümde bu resmen tekrar üzülmeye davetiyedir 😂
ay tamam be
Hahaha kızma be 😂
Ya sabah sabah hayal kurdurtmayin sonra üzülüyorum 😢
🥺🥺
Ben o mahalleye yine giderdim de arabanın altı sürtüyor
kanka sen ne yaptin yaaaa nshsshshshxcndkdmfmck
Başıma geldi ama kızla konuşamıyorum kız kapi komşum oldu eski sevgilim şu an iki çocuğu var
uzucu olmus biraz
maalesef aynı sınıfta idik sevgiliudik kız gele gele bizim kapi komşumuz oldu bazen bize gelir utanıp kaçıyorum evde durumu annem biliyor ama bazen üzülüyorum tabi
kapi komsunuz diye size gelmesi ne kadar doğru? cok sacma bir durum bu
İşte intikamı başka birseymi bilemiyorum ama açıyor yüreğim geceleri 9 yıllık sevdiğin biri
kocasına sabırlar diliyorum ben olsam bosardim kocasinin haberi yok sanırım
Neyden haberi yok aramızda bir şey yok şu an zaten onu görünce kaciyorum ben hiç konusmuslugum yok evlendikten sonra
olabilir sonuçta geçmişte bişeyler yasanmis ve bitmis kocasının haberi olsa kesin bosar veya kavga ederler bu hoş bi durum degil malasef
Bilmiyorum ki tek bikdigim var insanın canı yanıyor bazen o çocuk benim çocuğum olabilirdi diye
Eğer bendeki duygularda hala bakiyse konuşurdum
Konuşurum ve sohbet ederim. Sonrasında he eşey daha güzel olabilir
Gelebilir mahalle herkese açık ama beni bulur mu bilmem. Bulursa da eskisi gibi bulmaz o da kesin..
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir benim için 😎
Hiç bı tepki vermem benim içinde güzel ve hoşnut olurum
Onu bir daha ki gördüğümde ruhunu parçaladığım yetmezmiş gibi kemiklerini de parçalayacağıma söz verdim
bu ne sinir 🙄
Sinir mi? Ben asla sinirlenmem. Karakterim buna müsait değil. Ben sadece adaletimi sağlıyorum. Benimle oynamanın, kullanıp bir kenara atmanın ve tüm bunları yaptıktan sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi gülerek hayatına devam etmenin bir bedeli olacaktı tabii ki. Ben de bedelini ödettim ona. Bunu yaparken de her anından zevk alarak yaptım
okey
Konuṣmam kızarım küfür ederim hatta evlendi ne iṣi var daha mk
evliyse bir zahmet gelmesin zaten
Başıma gelmişti enayi insan gecenin 23 de gelmişti o yüzden çıkarmamıştım ama mutlu olmuştum.
Masumca geldi.
Beni bulamaz:)
Buyur derdin ne derim..
Ananı avradını derdim kölesi olurdum her halde
Zaten eski olduğu için hiç umursamam, çıkıp konuşmam da. Kayda değer bir şey yaşadıysak belki olabilir onun dışında hoşlantı falan sıradan şeyler o yüzden gitmem
Kovayla şu dökerim
bu biraz fazla sanki
Eskilerin kirini akıp götürsün diye mantıklı benc r
evet mantikliymis sansina belki yağmur yağar gerek kalmaz ahsjdkoccmllfkk
Ayrıca silah çekip sıkmadık abartma bunu da yapabilirdik
onuda yaparsin sen oyle bir vibe aldim Şu an
Yooook
Bacaklarımı öpsün
Ölüler Dirilmezler. . .
Günaydın canım nasılsın
kimse gelemez ki :D
Hoşt. Hoooşşt.. HALT !!
Sevinirim ve konuşurum
Gelsin sorun yok mutlu eder göndeririz
Konuşurum ama sadece sohbet maksadıyla
Geçti be dostum kaçtı o tren derdim 😁
Konuşurum
Gelmesin ya yürüsün gitsin
Oha sen ne zaman 4 xper oldun 😊
Red ederim
Gelemez
Sie derim
Gerçek mi derim kendimi çimdiklerim , o gelmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?