Görseller Fikirtepe semtinden, gerçi ortada ne semt ne mahalle kalmış. Nefes alacak yer bırakmayan beton yığınları her haliyle ürkütücü görünüyor. Üstteki de eski hali yorum sizin

Görseller Fikirtepe semtinden, gerçi ortada ne semt ne mahalle kalmış. Nefes alacak yer bırakmayan beton yığınları her haliyle ürkütücü görünüyor. Üstteki de eski hali yorum sizin

İğrenç 🤮🤮 Bir an Çin zannettim orasını Ateşehir de de böyle binalar çok var resmen güzel İstanbul’a ihanet ediyorlar ama acımıyorum artık bu insanlara beyinleri yoksa yöneticilerini bile seçemeyecek kadar kör olmuşlarsa umrumda bile değil Allah korusun şurda bir deprem olsa nasıl arama kurtarma yapılacak
Üstteki Hali de normal değil bu arada. Insan gibi yaşanmaz ikisinde de. Yani aynı bkun laciverti. Ama turkiyenin geneli böyle. Öyle ağaca, doğaya önem veren yer görmedim (zengin siteleri dışında) şehir merkezi bile ful beton. Zaten orta/normal gelirinin yaşadığı mahalleler bk gibi. Kısacası Türkiye'de yasanmaz.
Henüz şu an görüyorum fakat çok korkutucu duruyor.
Burada nefes almak bile zor gelir gibi, ilk görselde ki canlılık ve hayat dolu hava 2. Görselde tamamen yok olmuş...
Evet canım şahit oldum.. Her yer beton yığını nefes almaya yer yok..
Teşekkür ederim bitanem.. 😍
Cevap
7Cevap
Hayır olmadım
Devamı oku butonuna basmaz olaydım. Çok korkunç.
Tüm insanlık asansöre binmiş kat kat yükselirken, Türkiye cumhuriyeti devleti kendi bindiği asansörün halatını koparmış son sürat aşağı doğru düşüyor Allah sonumuzu hayretsin
Ben kısmen kurtardım kendimi sakin bir yerdeyim müstakil bahçeli iki katlı süper bir köşküm ( bana göre 😊 ) var kafa dinliyorum.
Şanlıurfa'da da kentsel dönüşüm yapılıyor, şehir büyüdükçe büyüyor ama hiç böyle bir şeye denk gelmedim.
Evet şahit oldum fikirtepeye hep derlerdi çok değişecek diye fikirtepe mi derdik eskiden baya kötü bir yerdi liseliyken ben net hatırlıyorum
İnanılır gibi değil bu hangi akla hizmet gerçekten korkunç duruyor…
Beton seviyorlar, binalar gelirmiş lik zihniyeti, rant uğruna mutahitleri zengin etme,
Hayır olamadım ne yazıkki
Bizim ülkemizde kentsel dönüşüm değil kentsel ölüm var
Hataydaki tokiler sayılıyor mu? İnanılmaz ya 👌🏼
Çokça şahit oldum
Olmayaydık keşke sbss
Oldum hemşo Karşıyaka çıksorut girdi
Evet bizim ev kentsele gitti
Olamiycaz bû gidişle
Oldum
Hayır
Yok olmadım.
Olduk evet.