AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çokta iyi yapıyor helal olsun çünkü bizim türk kizlari kadınları biraz ilgi gordumu bir tarafları havaya kalkıyor kendilerini vazgeçilmez sanıyor değer bilmiyor kendisine gösterilen ilgiyi önemsemiyor ondan sonra evlenecek adam yok diyorlar (şahsi fikrim)
Ben onlardan değilim onu istemedim çünkü güvenilmez biri
Sizce neden böyle yapıyo
Ben sizin için demedim yanlış anlamayın genelleme yaptım sadece tecrübelerimden esinlenerek neden böyle yapıyor bence senin peşinden koştu sen yüz vermedin diye sen vazgeçilmez değilsin goruntusu sergilemeye çalışıyor aslında sana gönderme yaparak halen daha seninle ilgilendiğini gösteriyor ama farkında degil
Senden vazgeçmemiş sadece vazgeçmiş gibi gözüküyor
Yani vazgeçilmez değilsin derken vazgeçilmez biri olduğumu hissettiriyo
Yani senden vazgeçtiğini artık senin peşinden koşmayı biraktigini sana göstermeye çalışıyor bunun içinde gönderme yapıyor ama aslında gönderme yaparak halen daha seninle ilgilendiğini gösteriyor
Aslında profilinde farklı önceden gittiği bi ülkenin bayrağını ve joker işaretini koymuş bide çılgın hayat anlamına gelen yabancı bişey yazıyo bunu üzerime alındım doğru muyum
Hmm her şey olabilir normal bı paylaşımda olabilir sana göndermede yapmış olabilir çok bişey çıkarmak doğru olmaz sen ilgilenmiyorsan çocukla takılma bence seninde ilgin var fakat güven asilamadigi içinmi istemiyorsun
Evet
Farkettim onu ne acidan guven vermiyor peki sana konuşmak istermisin
Paylaşım değil biosuna yazmış hesabı gizli beni engelledi önceden ama farkeden baktığımı biliyo ekli değil farkeden de
Fakeden *
Fakeden hesabını takipçisi olmadan takipmi ediyorsun
Yok artık etmiyorum ettiğimde anlıyordu ben olduğumu şuna hiç bi yerden etmiyorum o da farkında zaten
Ama aradan 2-3 ay geçti acaba biosunda bu değişiklik gözüme sokmak için mi bide joker neden koyarsın onun gibi mi yaşıyor
İşte ona tam bişey uydurmak imkansız senin gozunede sokmak için yapmış olabilir öylesine yaptığı biseyde olabilir profiline baktım şimdi sorduğun sorular bu çocuğa yonelikmi?
Evet isterseniz okuyup teşhis koyabilirsiniz
İnceliyim birazdan ama sen bence bu çocuğa aşıksın gibi geldi çünkü kafandaki sorulara burada cevap arıyorsun ☺️
Aşık değilim olsam bunca zaman duramazdım siz okuyun fikrinizi söyleyin
Tamam okucam ama ilgilisin anladigim
Biraz
Biraz göz gezdirdim çok saçma yorumlar yapanda olmuş düzgün doğruları söyleyenlerde olmus
Sizin yorumunuz nedir bu olaylar karşısında bide sorumlarımı cevaplarsanız çok mutlu olurum siz akıllı birisiniz çok şükür ilk kez denk geldim
Cevaplarim tabiki yaşımdan kaynakli bide yaşadığım olumsuz durumlar beni bu şekilde düşünmeye maalesef ☺️düşüncene teşekkür ederim
Rica ederim sorularıma cevap beklerim bu arada
Ee ben seni takip edeyim istersen yanlış anlamazsan
Anonim arkadaş oluruz 😀
Sende bir bayan olarak bana önerilerde bulunursun
Bir sorunda erkek hangi kadını unutamaz demişsin biriside demiş uğrunda ağladığı kadını unutamaz çok güzel bir konuya değinmiş aslinda
Ama işte agladigimizi bilmezler maalesef
Peki serseri kötü bi erkek bi kız için ağlar mı
Kimsenin iç dünyasında neler yaşadığını bilemeyiz ağlayabilir tabiki de neden aglamasin herkesin duyguları var erkeklerin bile☺️
Diğer sorumlarıma da cevap yazar misinız
Bu arqda ne açıdan güvwm vermiyo yazmışsınız şimsi fark ettim bir sürü kızla sevgili olmuş ve cinsellik yaşamış bi tip benimle cinsellik yaşayamaz o yüzden güvenmedim
Yazarım tabiki ama şu an işteyim müsait oldukça cevaplarim
Ben seni takip etsem normal mesaj yazsam uygun olur mu
Olur
Şu an takip etmeye basladim
Hava atıyor işte. Amacı; param var, geziyorum, ben kaybetmem.
Aslında profilinde farklı önceden gittiği bi ülkenin bayrağını ve joker işaretini koymuş bide çılgın hayat anlamına gelen yabancı bişey yazıyo bunu üzerime alındım doğru muyum
Aranızda tam olarak ne geçti, ne yaşandı bilmediğim için yorum yapamam
İnstadan gönderme yapan bi tip öncesinde de yaptı şimdi böyle bi değişiklik yapmış
Olabilir, sen daha iyi anlarsın.
Sokmasında napsın
Abazadir askim birak sen onu