Aile & Toplum Şehir hayatı sizi de yoruyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bir yerden bir yere gitmek öyle sıkıntılı ki insanın sinirleri bozuluyor artık... Şehir hayatı sizi de yoruyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet yoruyor maalesef 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yoruyor kurtulsam diye bekliyorum.. Büyük şehirden nispeten daha ufak şehre geçtim.. Bir sonra ki adım daha ufak bir yer :)) bakıcaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gönlünüzce olsun Yorumla Onemortime 1 yıl Hepimizin oyle olsun:) Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. Hangi şehirde yaşadığına bağlı, ben merkezi bir konumda oturuyorum her yere yürüyerek gidiyorum 0 0 Yorumla
Enderia Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl çok yoruyor maalesef özellikle bütün harcam zaman enerji yola gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Geçen hafta köydeydim 6 gün kaldım çok sakindim baş ağrısı falan hiç yoktu 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba,Hayır aşksızlık yoruyor! 😅 0 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Yoruyor ama birşeyleri başarmak için mecbursun 0 0 Yorumla
FanTaSy_MaN Takip Et Yoda Yaş: 50 1 yıl Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. her gün 2,5 saatim yolda geçiyor. 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Zulüm resmen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet yoruyor maalesef
Yoruyor kurtulsam diye bekliyorum.. Büyük şehirden nispeten daha ufak şehre geçtim.. Bir sonra ki adım daha ufak bir yer :)) bakıcaz
Gönlünüzce olsun
Hepimizin oyle olsun:)
Hangi şehirde yaşadığına bağlı, ben merkezi bir konumda oturuyorum her yere yürüyerek gidiyorum
çok yoruyor maalesef özellikle bütün harcam zaman enerji yola gidiyor
Geçen hafta köydeydim 6 gün kaldım çok sakindim baş ağrısı falan hiç yoktu
Bozuyor evet.. Şehir pişmanlık..
Merhaba,
Hayır aşksızlık yoruyor! 😅
Yoruyor ama birşeyleri başarmak için mecbursun
her gün 2,5 saatim yolda geçiyor.
Evet ya keşke köye taşınsam.
Boğuyor
Ehh işte bâzen
Seviyorum ben
Yoruyor