Gerçekten çok sıkıldım?

O kdr çok sıkıldım ki inanın artık napıcam bilmiyorum bazen hadi ordan edesim geliyor ama yuvamı da bozmak istemiyorum. Bazen neden evlendim b0k yedim evlendim diyorum neyse özet geciyim

3 yıl olucak evliligim ve çocuk sahibi de değilim eşimle baş başa yasiyoruz çok şükür kaynanamla aram da iyi arkadaş gibiyiz ama eşim gerçekten ama gerçekten olmuyo

Ne anlayışlı ne de düşünceli bir insan hicbirsey yok bu adamda. Bu zamana kadar ona ihanetin i sini bile etmemişken böyle muamele görmek gerçekten çok can sıkıcı bir durum

Eşim sabah 6 da ise gidiyor akşam 5-6 evde oluyor adam benim yüzümü bile görmeden güvercinleriyle ilgileniyor

Zaten duş alıyor yemek falan yiyyip evin önüne oturup masada çay içiyoruz tek vakit geçirdiğimiz zaman bu vakit oluyor. Ama her akşam her akşam telefondan başını kaldırmaz. Kaldirirsa da arkadaşları gelir masamıza oturur. Bazı günler hiç sohbet bile etmediğimiz oluyor. Hiç halimi hatrımı sormuyor birşeye ihtiyacım var mı yokmu diye de sormuyor

Bu arada biz eşimin köyünde yaşıyoruz depremden beridir bu köyden merkeze giden bir araç vs de yok.

Öyle işte zoruma gidiyor özet geçmek istedim daha çok şey var da ne bileyim bazen içim çok daralıyor sürekli yalnızım arkadaşlarıma aileme ayda yılda bir görüşürüz çünkü burası merkeze uzak bir köy

Öyle işte. Günlük gibi oldu da neyse

Güncellemeler
1 yıl
Ve ne olursa olsun bir insan kafanıza tam anlamıyla yatmiyorsa onunla bir gelecek inşa bile etmeyi düşünmeyin. Böyle hayatınız zehir olur
Gerçekten çok sıkıldım?