Ona ne desem abarttığımı düşünüyor cidden özel sektörde zor şartlar altında çalışıyorum bahaneyi bırak ya diyor bir şey istedi ve yapmadıysam aynen sen çok yorulmuşsundur şimdi bardağını ben kaldırayım sen yoruldun kesin aynen diyip bardağımı sitemli sitemli makineye diziyor felan bıktım yemin ederim ya.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkekler arasında böyle olanlar ne yazık ki hiç az değil. Hafta sonları birbirinize daha çok zaman ayırmaya çalışırsınız belki.
Ayırıyoruz tabii bu hafta iş yerinde çok sorunlar yaşadım sıkıntılar oldu isterdim ki biraz anlayışla karşılasın
Herşeyden önce akşam siz o koltuğa oturunca keşke biraz sana günün nasıl geçtiğini ve keyfinin nasıl olduğunu sorsa.
Sordu aslında konu kendi ailesine telefon ettirmeye geldi acelesi yoksa yarın arayım çok yorgunum kötü bir gün geçirdim dedim laf saydırmaya başladı yok yoğunmuş yok bilmem neymiş diye
Ya zaten işten yorgun gelir, bir sürü yemek bulaşık vb işiyle uğraşırsın, yerime 10 dk oturayım dersin, başka şeyler önüne gelir. Çünkü amaç huzuru tutup sahip çıkmak değil gibi geliyor. Kıvılcımdan yangın çıkarmak..
Yani elime yarım saat telefon alsam saatlerce almışım gibi konuşur ortalığı karıştırmaya çalışıyor gibi
Son cümlen çok doğru 👍 sen de benim gibi eşimin kavgaya bahane aradığını mı düşünüyorsun
Dedim ya amaç başka. Sana saygısını yitirmiş ve bir şey olsa da tartışsak der gibi hareket ediyor. Yoksa empati yapar, seni anlamaya çalışır, huzuru korumaya gayret ederdi. Suyunu gidip kendi alınca ondan bir şey eksilmez ama evliliğinin huzuru için taş üstüne bir taş daha koymuş olur. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum
Yok çok doğru 👍
O nasıl koca ya. Tamam yoruluyordurda sana bu ettiği laflar çocuk gibi. Siz nerden buluyorsunuz boylelerini
Bulmuyoruz onlar geliyor
Ne kadar süredir evlisiniz
Bi sene
Evlenmeden önce anlayissiz olduğunun farkında değil miydin ki
Uzak mesafedeydi bilemedim
Başka ne gibi sorunlarınız var peki?
Daha doğrusu bu sorunu çözmek için konuştunuz mu
Konuştuk tabii ama şu an güncel de bunun dışında sorun yok
Konuştuğun halde buna devam mı ediyor.
Yukarıdaki soru için evet sanki bana uyduruyorsun yorulmuyorsun diyor
Bu nasıl bencillik bu resmen seninle ona hizmet et diye evlenmiş. Birde gece işini gör tam olsun
Rahat bırakın şu adamları zaten dışarda bir sürü ne olduğu belli olmayan tipler ile uğraşıyorlar birde evde sizinle uğraşmasınlae
Aynı şartlar altında bizlerde çalışıyoruz yalnız erkek dırdırı çekmeye evlenmedik
Çalışıyor isen durum farklı
bencede bahane. istesen neler yaparsın. şimdi böyleysen 5 yıl sonra napıcan. kocana karşı enerjin bitik bence.
Neden bittiğini de anlayabilsen keşke.
feçerli sebeplerin mutlaka vardır. bilmesemde hak veriyorum. ama dediğim gibi. enerjin kocana bitik.
ogoist, bencil, anlayışsız, geçimsiz, kaba vb vb. adamsa..🤷♂️
Bir kadının enerjisi kocasına bağlıdır diye düşünüyorum 🤔 yani ben bir senelik evlilik hayatıma çok olay sığdırdım bitmesi normal
aynen. zaten haklısındır dedim. şanssız kadınsın demekki. çalışan kadınsın, kendi ayakları üzerinde duran, zamanı gelince gereğini yap
Kendini düzeltmezse insan napacak kafasında biter elbet maddi manevi yetmeyip ben de çalışmak zorundayım hem de kazancıma laf ediyor beğenmiyor hem verdiğimi az buluyor ne bileyim bir sürü olay işte
az bulmakmı..😣nasıl bir çukurdasın.. üzüldüm adına, ciddiyim.
Yani maaşın yarısından fazlasını veririm mesela der ki bu kadarcık mı verdin diyip burun kıvırır
nasıl bir sarmala düşmüşsün. neden diye sormadan edemicem.. yani inanamıyorum..
Bilmiyorummm 😞
tez zamanda kurtulmanı diliyorum. ihtiyacın yok böyle birine
Kanka sen de kendini hiç Yorma, bırak kendi oyalansin seninle istediği gibi
Kafa dinlemeye eve geliyorum ama beyin ütülüyor
Ne istiyor peki, hizmet etmeni mi , yoksa diğeri mi
Hizmet edeyim her şeyini ben halledeyim en son da gece kadınlık yapayım
Kanka akşam olunca sen hiç kendini yorma , uzan bırak ne isterse onu yapsın , sen dönme bile istiyorsa kendi dondersin
Aynen öyle
Diyeceğim şey belli, benim Halim yok , rahatlamak istersen , beni yorma ne yaparsan yap 😀😀
Bir günlüğüne değişin hayatları
Öyle bir anlaşma ancak rüyamda olur
Sağlık olsun
Al karşına düzgünce konuş
Konuşuyorum anlamıyor yorgunluğumu hafife alıyor kaç gündür iş stresim hat safhada konu ne olursa olsun üzerime geliyor
O halde ondan boşanman gerek zamanı gelmiş buna hakkın da var
Yani en basiti dolapta bir şey çürüse o kadar laf sokuyor ki iş stresinden gelmişim zaten hani artık midem bulanıyor tamam yeter bir daha olmaz diyorum söyleniyor da söyleniyor hayattan bıkıyorum
Evet işte seni yıpratıyor anlayışsız biri gibi de davranıyor böyle biriyle nası evlendin ki
Başta öyle değildi ya aynı eve girince insanlar değişiyor ev işlerinde yardım ediyor ama zoruna gidiyor bu
Onunla gerçekten ciddi ve korkutucu bir konuşma yapman gerekiyor sisster adamın akli gitti heralde
şu an konuşmuyorum bilmiyorum illaki iletişim kurarız iletişim bağımız da pek kuvvetli değil yani oturup konuşsam onun dediğine itiraz etsem neden hemen tamam diyip kabul etmedim o bir şey demişse vardır bir bildiği diye düşünemedim felan bunlar üzerine döner dururuz
Bence bu evlilik evlilik olmaktan çıkmış sadece sana kalmış tamam madem akıllanmıyor onu boşa
Evlilik kavramını pek benimseyemedi zaten bir senede bir sürü olay yaşadık
Yanlış kişiler hayatımıza girer sonuçta normal birsey önemli olan kendimize saygı duyup geri kovmak
Bendede var o askim