Saygi duyuluyor kadinlara sen merak etme cokca hanimci erkek var eski nesil olup kadin ev isi bile yapmiyor ama deger veriyor simdiki kizlar erkeklere saygi duyuyor mu bi bak bakalim
Kimine göre neye göre biz üstümüze düşeni yapalım zaten uymuyosa sorunludur
Cevap sahibi
1 yıl
Erkekler kapatilsin diyen erkolar diyen bir suru z kusagi kezbanlari var bence onlar saygi duymuyor saygi duyana saygi gosterilir hepsi icin demiyorum bu arada cogu sorunlu
Ama bende boyle demezdim onların yaşinda baksana onlarin haline
Cevap sahibi
1 yıl
Evet iste onu diyorum herkes ergenligin arkasina saklaniyor ama iyi insan cocukken de iyidir ergenkende insan dusunur yani neyin yanlis oldugunu ergenken karar verebilir bunlar karaktersiz
Kadınlar kendi parasını kazanır kazanmaz demiyorum bahsettiğim şey kadının çalışmayıp evde durduğu erkeğin çalıştığı durumdan bahsediyorum böyle bir durum da ben eve gittiğim de tabi ki yemek olacak
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınlar ev işi yapıyo çocuk doğuruyo büyütüyo biz erkekler sadece çalışıyoz o yüzden kadın ve kızları üzmeyelim haklıyım değilmi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sonunda anlayan biriii
Her zaman anladımda millet bilinçlensin istiyom
Çok bekleriz
👍
Haklısın gel anlından öpeyim aslanım
Eyvallah sağol
Lan olum erkekler bos mu duruyor sen ne diyorsun ne anlatiyon
Ben saygı duyun diyom knk erkekler çöp demiyom
Saygi duyuluyor kadinlara sen merak etme cokca hanimci erkek var eski nesil olup kadin ev isi bile yapmiyor ama deger veriyor simdiki kizlar erkeklere saygi duyuyor mu bi bak bakalim
Kimine göre neye göre biz üstümüze düşeni yapalım zaten uymuyosa sorunludur
Erkekler kapatilsin diyen erkolar diyen bir suru z kusagi kezbanlari var bence onlar saygi duymuyor saygi duyana saygi gosterilir hepsi icin demiyorum bu arada cogu sorunlu
Ergenler olabilir insan büyüdükçe olgunlaşır
Ergenken ben boyle degildim ergenken neysen osundud
Olabiliyo knk şimdi bak kız erkek farketmez diyolar 15lik sudenin allahı sence ne kadar günah düşünmüyolar
Cogu insan artik ahireti dusunmuyor zaten
Ama bende boyle demezdim onların yaşinda baksana onlarin haline
Evet iste onu diyorum herkes ergenligin arkasina saklaniyor ama iyi insan cocukken de iyidir ergenkende insan dusunur yani neyin yanlis oldugunu ergenken karar verebilir bunlar karaktersiz
Verebilir ama seytan dürtüyor işte büyüyünce nefis kontrolü güçleniyor neyse haydi iyi akşamlar
Sanada ama sunu soylim kizlara haketmedigi degeri verme her kizi melek sanma hadi eyv
Haklısın
Çok haklısın ya
Haksızsın
Boş insan tabiki haklıyım bi empati yap
O işleri yapmak onların görevi zaten biz mi yapalım bir de
Sabahtan akşama kadar işte olup bir de yemeği biz hazırlayalım olur mu
Kadınlar ev isi yapar çocuk bakar gece bile sen evinde oturup dinleniyon onlar zor uyuyo
İyi de bende işte çalışıyorum zaten akşama kadar gelip bir de ev işlerini yapmam çok mantıklı değil ev işlerini de yapsınlar bi zahmet
Evi geçindiren biziz
Gelip dinlenmek hakkım zaten
Ya bırak evi geçindiren sensen nolcak kadınlar kendi parasıni kazanamaz mı el işi yapar ögrencilere ders verir kim senin parana muhtaç
Kadınlar kendi parasını kazanır kazanmaz demiyorum bahsettiğim şey kadının çalışmayıp evde durduğu erkeğin çalıştığı durumdan bahsediyorum böyle bir durum da ben eve gittiğim de tabi ki yemek olacak
Sabahtan akşama kadar çalışmışım bir de gelip yemekle falan uğraşamam
Onları yapmak onların görevi
Neyse fazla uzatmaya gerek yok
Cok kastın knk sadece diyorum sana saygı duy
Saygı duyuyorum zaten duymadığımı nereden çıkardın sadece kadınlara zor değil bu hayat şu kafadan çıkın artık