Evliyim. Calisma hayatina basladim ve baska bir erkekten etkileniyor ve hoslaniyorum? Ne yapmalı?

Esim benim ilkimdi. Babamdan sonra gordugum ilk erkek diyebilirim. Universitenin son senesinde tanisip anlasip evlendik. Ama evlilik ve esim hayal kirikligi oldu bende.

Kendimi degerli hissetmiyorum. Ilgi vs yok. Rutin bir hayat. O çalışıyor eve geliyor, ben ev isleri vs. Sohbet kurmaya çalışsam yoruldum bilmem ne. Elinde telefon kaydir babam kaydır. Kagit ustunde evli gibiyiz yani. 1.5 yila yakin oldu cocuk yok.

Eşim nedense evde olmama rahatsiz oluyordu. Evde işim yokmus gibi. Calismami istedi. Is bulalim dedi. Ben atanmadan baska isler yapmak istemedigimi vs soyledigimde her kadin atanmayi beklerse ohoo kimsenin eline para geçmez, markette orada burada calisan hicbir kadin bulunmaz.

Disarda bircok kadin ozel sektorde çalışıyor, onlara bir sey olmuyor vs diye beni karsilastiriyordu. Bende kazandigimi vermem ya da ev işi vs bekleme benden yapmam diye belki vazgecer diye boyle karsilik veriyordum ama olmadi.

Bende hem sussun, hemde sosyallikte bana iyi gelir diye işe girdim. Bu işi de bir sure arastirmadan sonra eşim buldu.

Is yerindeki bir erkekten etkileniyorum. Hem fiziksel hem karakter olarak. Nazik, kibar, anlayisli, bana isleri öğretti yardimci oldu, her sabah gelir kahve cay icer misin diye sorar. Evet dersem getirir.

Arabasiyla eve birakmayi teklif etti birkac kere. Otobus bekliyorum cunku. Tıkış tikis bu sicakta vs zor olur ben birakayim dedi. Yanlis anlasilir diye kabul etmedim. Kocamin arabasi var beni işe birakmisligi yok daha.

Ve daha hosuma giden bircok ozelligi var. Ona karsi istemsizce cekiliyorum. Bu adam erkekse benimki ne diyorum. Evde destek yok, basta calisma durumu olsun bircok konuda zorlama var.

Ayrılmayi da dusunur oldum. Bu o isteki erkek icin degil. O erkek bana kadin gibi hissetmeyi gösterdi, ben amacsiz, degersiz bir iliski icindeymisim bunu gormemi sagladi. Aydinlandim bazi konularda sayesinde. Su bir kere geldigim dunyada deger, ilgi gormek, kadinlik gurumumun oksanmasi, insanca davranislara maruz kalmak, benimde hakkim.

Kendimde cok sucluluk duymuyorum. Evet rahatsiz oluyorum vicdanen ama bu cogunlukla benim sucum degil.

Ben bu evlilik icinde, esim degissin diye de cabaladim konustum olmadi. Bende bosluk olusturdu. Calisma hayatina ben girmek istemedim, eşim yuzunden oldu. Dedigim gibi işi bile o buldu. Para kaygisina (parasi yetiyordu), beni diger kadinlarla kıyasa esim soktu. Evdeki emegimi hice saymasaydi, çalışmaya zorlamaya vs kalkmasaydi bunlar olmayacaktı. Ve esim taragindan daha bircok sorun, kirildigim noktalar var. Ne yapacagim bilmiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar adamla bir sey yapacak biri degilim. Hoslaniyor ve duygular besliyorum. Bir seyler yasayacak olsam en bastan evlenmeyi beklemez yapardim coktan bir seyler. Ben helal daire icinde bir seyler yapmayi uygun goren biriyim. Adami arzuluyor muyum bazen evet ama bu yapacagim demek degil. Bu işin uygunu bosanmaktir. Aldatmak vs degil. Ben bu duygularin, o adam ve esim arasindaki farklar geregi ve ben nasil bir erkegin yanindayim diye sorguluyorum. Esimin kendisi sebepli soğuma durumum da var
Evliyim. Calisma hayatina basladim ve baska bir erkekten etkileniyor ve hoslaniyorum? Ne yapmalı?