merhabalar günaydın ben Haziran 20de ev tuttum evi ev bulamamaktan aceleyle tuttum 3cü gün pişman oldum , kombisi bozuk yaptırıldı gene bozuk banyo yapmak dert önümüz kış sorun olucak
banyosu wcsi eski mutfağı eski 12aylık sıralı sözleşmem var emlakçı komisyonum depozito yansın sorun değil deyip taşınmak istiyorum
banyoyu yıkayamıyorum aşağaya su gidiyormuş giderler tıkalı viledayla silmeklede temizlik olmuş olmuyor
asansör yok 4kat çık zor oluyor Aile binası olması da cabası
bankadan avans arkası çektim faizli maaşıma sabretmedi 15gün sabretse çift kira vercem desem de insanlıksız biraz ilk maaştı ikinci kiramdı şimdi toplam 3 kira verdim
depozitomu almada gözüm yok diğer 9 aylık kirayı ödemek zorunda mı kalırım çıkarsam bi fikir verin arkadaşlar
banyosu wcsi eski mutfağı eski 12aylık sıralı sözleşmem var emlakçı komisyonum depozito yansın sorun değil deyip taşınmak istiyorum
banyoyu yıkayamıyorum aşağaya su gidiyormuş giderler tıkalı viledayla silmeklede temizlik olmuş olmuyor
asansör yok 4kat çık zor oluyor Aile binası olması da cabası
bankadan avans arkası çektim faizli maaşıma sabretmedi 15gün sabretse çift kira vercem desem de insanlıksız biraz ilk maaştı ikinci kiramdı şimdi toplam 3 kira verdim
depozitomu almada gözüm yok diğer 9 aylık kirayı ödemek zorunda mı kalırım çıkarsam bi fikir verin arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ev sahibiyle gorus bence
yapanlar ve fikri olanlardan önce fikir almam lazım evsahibim tuaf çünki 9 ayıda ödetebilir bana
Bence terk etmek yerine ev sahibiyle gorus, guzelce konus ikiniz de anlasip kontrati yirtarsaniz, sorun kalmaz. Hele ki depozitodan vazgectim diyorsun, bence adam buna sevinir
diğer 9 ayı ödetirse neolcak bu kafama takılıyor fes etmezki gıcık bi adam
Iste anlasirsan ikiniz de guzelce ayrilirsaniz suyuna gidersen sorun kalmaz onu dedim
tuaf biri eğer 9ay bana kitlenmeyecekse çıkıcam gebersin ona müstehak evi rezil utanmadan 12bin kira alıyor
Tüketici haklarını bir ara onlara durumu anlat
peki teşekürederim
Rica ederim umarım çözersin. Dua et ne diyeyim insanlar çok ters. Evde olan sorunları normalde ev sahibi yaptırmalı.
var yemez umursuz biri söyledim ama oralı değil , ilkmaaşımı sabretmedi ek hesap çektirdi faizli insanlık öğrenememiş
amin sağolun
Ya böyle ev sahiplerine müstahak ansızın çık hiç bişi yapamaz çünkü zaten yine kiracı bulurum hatta daha pahalıya bulurum der ac gozlu
birden çıkarsam inatlaşıp sözleşmedeki kalan 9 ayı ödetebilir bana
Senle uğraşacağına yeni kiracı arar. Senden bir istiyorsa yeni gelenden 2 ister
Kaldı ki aşağı su akiyorsa ev sahibi yaptırmak zorundadir
hiçbir şey yaptırmıyor tuaf biri
Paragöz ozaman şanssızlık olmuş senin icin
evet maalesef
Ev bozuyorum de,
Bu açıdan çık git
ne?
Yani evi bozuyorum annenin yanına gidiyorum babamın yanında yaşayacağım de bu şartlarla çalışmam imkansız de
anladım