çünkü yaratıcı seni yalnız olmamaya programladı seni yaratana ters ne olursa bu seni mutsuz edecektir hatta hasta edecektir. ama yalnız kalmanın nedini sen değlisin insanların kötü olması.
Bende aynıyım. Yalnızlığa aşık biri olarak yalnız bir şekilde yıllarımı geçirdim. Bir süre sonra kurtulamaz hale geliyoruz sanırım sonuçta insan insan için vardır. Enteresan bir durum haline geliyor bende çok sıkıldım ama bir o kadar da alıştım. Anlık bir kalabalıkta bile midem bulanıyor güvenli alanımı özlüyorum.
Evet herkes bir şekilde hayatına devam ediyor. Dışarıda bir dünya akıyor ve biz bu şekilde bir ömür geçiriyoruz şaka gibi. Hep böyle sürer mi bilmiyorum ama uzun zamandır böyle sürüyor. Bir yandan tehlikeli bir yandan vazgeçilmez💔
Ben sadece bazı dönemlerde Yalnızlığımı yadırgıyorum ama normalde çok seviyorum. Ama tabii ki yalnız kalmak için özel bir çaba harcamadım Allah öyle istedi. O en iyisini bilir
Geçmiś Zaman İçerisinde insanlara olan Güvenin Kırılmış ise Yalnız Kalmak istersen yorulursun Yorgunluğun geçip Kendini toparladıgın Zaman Sıkılmaya baślarsın Zamanla Gönlüne söz geçiremez olursun için daralmaya başlar Kabuğunu Kırmak istercesine Açılmak degişikler İstersin Hayatında
artik bir yerden sonra bunalmaya baslarsin cunku insanlara ihtiyac duyuyorsun ister istemez. mesela sevilmeye ihtiyac duyuyorsun, dusunulmeye. aynilarini senin yapmana. bu yuzden agir geliyor su an
Zaten yanlız ölücez tek gömülücez fazla kasmamak gerek ben bu yaşıma kadar okulda dışarıda işte evde hep yanlız oldum ama hiç sorgulamadım veya alışmışımdır bu kadar zor gelmiyordur