Ben 26 yaşında bekarım, annem bana çeyiz aldırdı. Tencere ve çay seti ama toplam 2600 Euro verdim. Tek başıma ödedim ne annem ne babam bir kuruş yardımda bulunmadılar. Bu söylediğim meblağın içinde sadece tencere ve çay seti var. Evdeki eşyalar o kadar kaliteli ve pahalı değil geçenlerde misafir geldi annem demlikleri çıkardı kullandı bir şey demedim. Dün akşam gelmiş bir etkinlik var senin tencerelerden 2 tane çıkarsam hani etkinlikte kaliteli görünse. Ben sinirlendim olmaz ya her ihtiyacın olduğunda çıkarıp kullacak misin dedim tartıştık işte ama alıp kullanmadı tabi ki.
Bugün konuyu açtım diyor hayatım boyunca unutmiycam falan çok alındım sizce ben mi saçmalıyorum annem mi abartıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sen haklısın bence,
ikinizde alt tarafı çelik tencere kullansa ne olur kullanmasa hani gümüş altın olsa anlarım
Tanesi 350 Euro ve şöyle bir şey var benim her şeyimi kullanırlar ailemin maddi durumu iyi değil ben maaşımı onlara harcıyorum evin arabası bile benim arabam bir süreden sonra insan daralıyor
o zaman çeyizi erkenden almıycan
Sadece onlar var inanır mısın çeyiz düşkünü evlilik canlısı değilim zaten ona gıcık oluyorum
öyle ama sanırım özgürlüğüne düşkünsün yaşın gerçekse senin yaşında evli çok belki onlar evlensede mürüvvetini görsek diye düşünüyordur
26 yaşındayım düşünürler normal ama onların beni evlendirecek maddi durumları bile yok
iş başa kaldı desene
Aynen ya ben çalışıyorum çok şükür birikimim var ama bunlara rağmen 2 tencere aşırı alınmışmış unutamazmış insan der ki bu kadar şey yapıyor bizim için çeyize aldığını rahat bırakalım ama o da yok
hiç mi gelirleri yok emekli maaşı falan ayrıca 2 tencerenin neyini unutamazmış unutmasa ne olacak sanki sana o almadı ki 350 euro da az değil hani bende olsam o değerdeki tencereyi vermem zaten çeyizlik bu öyle her yerde kullanılmaz
Ya karışık iş yeri var çalıştırmıyorlar evde çoğu şeyi ben ve kardeşim ödüyoruz
*çalıştıramıyorlar
hmm sen iş yerini ele alıp çalışacak bir şey yapsan herhangi 1 iş kolu kendi işinin patronu olsan
İnşaat işimde sadece erkek var ben girsem saçma olur kendi mesleğim var
hmm böyle düşünmemiştim tabi inşaat işi daha çok erkek işi
Aynen
neyse kafanı şişirdim çıkmam gerek komşularla tombala oynayacağız bana şans dile çok şanssızım bu oyunda hep zarar ediyorum
Yoo gayet haklısın sen, annem hiç böyle birşeye yeltenmemesine rağmen ablam herkesi uyarmıştı bunları kimse acmasin sakın diyerek. Gayet doğru bir karar
Sen haklısın annen saçmalıyor
Sen haklısın ya. çeyiz kullanılır mı
Çeyiz evlilikten önce kullanılmaz zaten
Bence annen abartıyor o zaman kendi alsın
Anan
Kesinlikle haklisin
annen hatali...
Abartmış bence haklısın sen
ikinizde degil