Eşimle henüz 11 aylık evliyiz yakında 1 sene olacak. Neyse 2 gün önce eşimin doğumgünüydü. Kayınvalidem kayınpederim görümcem ve kocasını da çağırdım birlikte kutlayalım diye neyse pasta kesildi çay Faslı. Kayinvalidemin köpeği var bekarken tüm masraflarını ve veteriner işini eşime yıktıları için eşim götürüyordu. Birde eşim düğün için arabasını sattı birde maddi sıkıntılarımız var malum yeni evliyiz eşim araba kiralayacak gücü yok kayınvalidem de taksi sallayarak götürüyormus o yüzden araba ile gitmek istiyor hep. neyse dan diye oğlum yarın köpeğin aşı zamanı geldi götürmemiz lazım dedi. esimde ilk defa anne karımda sorayım bir planımız yok ise götürürüz bakalım dedi. hani herkesin içinde para lafı etmedi. benim sinir olduğum şey görümcem de evli ve arabaları var hiç ses çıkmıyor onlardan ve kayınvalidem onlardan istemiyor. Neyse ertesi gün eşim annesini aramadi annesi de onu aramadi bu sabah da kayinvalidem eşime destan gibi mesaj yazmış bu köpek benimle ölene kadar bakmak zorundayim hep beraber götürüyor dük beni kırdın sor bakalım karına aman sor eksik kalma bundan sonra sizden hiçbir şey istemem gelinde sende evime gelmeyin yazmış Sabah sabah şok içindeyim. Esimde anlamıyor musun maddi sıkıntımız var bu zamana kadar baktım bir şey dedim mi niye kızından istemiyor sun onlarda araba var abartıyorsun yazdı. kadin tamam ben anlayacağımi anladım yazmış eşimi engellemiş sabah sabah moralim bozuldu yani yeni evliyim şu tavra bak siz olsanız napardınız gerçekten nişandan beri bıktırdı bu kadın beni.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
onunla konuşmanız lazım bence
Gerçekten çok bıktırdı Sanmıyorum Eşim hep yanımdaydı iki lafından biri Allah senden razı olsun başka bir kız olsa çeker giderdi diyor. ya neler neler yaşadım nişan zamanı otel masraf yapmasınlar 2 gün kalacaklar diye akrabanın evini ayarladık araba tahsis ettik kayınvalidem beni arayıp orada bakkal market yakinmi yanımıza domates peynir erzak alalım mı bile dedi ağzımı açmadım. cok sıkıntı çektirdi şu 1 senede bana. derdi oğlunun evlenmesi evlenince desteğin azalması. bugunde köpekten bir mevzu çıkardı gelip özür dilenecek çok bekler. ods kindar bu küslük uzar gider keyifleri bilir. babasida şam babası hiç bir mevzu ya hanım diyip ortalığı toplamadi kendi halinde
Abla valla kafama da başka seyime de takmam iyi olmuş artık sizinle konuşmaz sizde muhatap olmazsınız
Ya çok zoruma gitti niye kızından istemiyor arabalari var. Birde ben suçlu oldum eşim karımda sorayım dedi diye kadın manyaklasti resmen bu neyin hırsı ya. Evime gelmeyin yazmış
😂😂😂 kıskanmış valla kocan da böyle söyleyince patlamış yani senin onu doldurduğunu düşünmüş ama yine de eşin biliyor doğruyu sen de kocana söyle canım de sen bu kelimeyi kullandığın için acaba annen kızmış olmasın mı diyebilirsin en azından eşin da durumu anlar
Bizim arabamız yok kizida orada oturuyo onlara demiyor bile hani onlarda anne bizde araba var bu sefer biz götürelim diyen yok bu nasıl bir iştir. gorumcemin hiç bir faydası yok evlenirken ben bir gelinlik provama bile gelmedi bıktım hepsinden gorusmemek belki daha iyi
Görüşmemek daha iyi bencede yani durum buysa daha iyi
Kaynanam başından beri tripli sürekli gönlünü alıp durduk. Görümcemin hiç bir faydası yok evlenirken ben gelinlik provama düğün alışverişi hiç bir şey dahil olmadı.
Ya tamam ama yardım edecek bir şey var mı demedi bu süreçte hiç bir şey de yanımda olmadı kuaför ayarladık diye aradım onda bile nasıl bir yer link atsana bakim belki ben başka yerde yaptiririm cart curt bıktım hepsinden
Kayınvalidem nikah günü aldık erken dedi bir hafta oğlu ile konuşmadı oğlu 36 yaşında. ben yazdım WhatsApp dan görüldü yaptı Nişandan beri gönlünü edip durduk zor evlendik
Ya bu kadın neyin nazını yapıyor aman bosverin bunu hele şuna bak sen ayyy sinir oldum yemin ederim ki bide üstelik siz peşinden gidiyorsunuz yol verin gittsin bakın bakalım nasıl geri gelecek size
Aşırı kindar bir tip alışmış üzerine pepelenmesine bu tavır biz adım atmazsak uzar gider ama artık adım atmak istemiyorum gelinlik baktığımızda gelmediler WhatsApp dan yazdım cevap verilmedi herşeyi unutup düğün de bir şey olmamış gibi iyi davrandım. dugunde görümcem benimle oynamadı bile sahnede kenarda kocasıyla oynadı benim 2 kız kardeşim var onlar la oynadım keyfi bilir diyorum ya çok bıktım 1 sene olmadı yazık günah. bu küslük böyle gider biliyorum
Yani karşılıklı bir kırılma var
Bıktırdılar gerçekten bundan sonra adım atıp konuşmam
bakamayacağı köpeği sahiplenmeseymiş kaynanan eli ayağı felçmmi kendi götürsün kendi köpeğini sonuna kadar haklısın
Erkek adam annesine bir yardımda bulunacaksa eşine sormaz.
Ya sürekli kullanıyor lar oda bıktı eşime de sorayım planımız var mı diye dedi bu gayet normal olması gereken bir şey. kadin bir kere kızından istemiyor arabalari var
Oğlu varken neden damattan istesin? Ne planınız olacak? Sepetlemek için bahane uydurmuşsunuz. Tüm bunlar eminim ki senin başının altından çıkmıştır.
Yeni evliyiz hafta sonu bir yere gitme planımız olamaz mı. ayrica bizim arabamız yok oğlu varsa kizida var bu ne saçma ayrımcılık siz bence mağranizdan çıkmayın insanların huzuru kaçmasın
Yaptığının arkasındaysan neden dert edindin o zaman? Arabasız fakir.
Biraz ayrı kalın, bişey olmaz. Eşinle iyi vakit geçir diğerleri bi şekilde çözülür.
Kaynanam başından beri tripli sürekli gönlünü alıp durduk. Görümcemin hiç bir faydası yok evlenirken ben gelinlik provama düğün alışverişi hiç bir şey dahil olmadı. düğün için kuaför ayarladık onunda saçını bedavaya yaptırdık biz ödedik nasıl bir kuaför gideceğimiz link Astana demişti yani bilmiyorum tuhaflar. sanirim gorusmemek daha iyi
Sen kocanla iyi ol, boş ver
Eşim diyorum ya hep yanımdaydı iki lafından biri Allah senden razı olsun başka bir kız olsa çeker giderdi diyor. ya neler neler yaşadım nişan zamanı otel masraf yapmasınlar 2 gün kalacaklar diye akrabanın evini ayarladık araba tahsis ettik kayınvalidem beni arayıp orada bakkal market yakinmi yanımıza domates peynir erzak alalım mı bile dedi ağzımı açmadım. cok sıkıntı çektirdi şu 1 senede bana. derdi oğlunun evlenmesi evlenince desteğin azalması. bugunde köpekten bir mevzu çıkardı gelip özür dilenecek çok bekler. ods kindar bu küslük uzar gider keyifleri bilir. babasida şam babası hiç bir mevzu ya hanım diyip ortalığı toplamadi kendi halinde
Dediğim gibi, senin tek odağın kocan olsun bence. Gerisini boş ver
Haklısınız bundan sonra görüşmem hicbiyle
Onlar isterse gelsin, ağırlarsın üzerine düşeni yaparsın ama önceliğin kocan
İyi olmuş boşverrrr
Bizim arabamız yok kizida orada oturuyo onlara demiyor bile hani onlarda anne bizde araba var bu sefer biz götürelim diyen yok bu nasıl bir iştir
Hayırlısı olmuş bence
Siz olsanız napardınız
Gorusmezdim
Daha 1 sene olmadı zoruma gidiyor kadının görümcemin tavrı
Alisacaklar sabret
Sanmıyorum Eşim diyorum ya hep yanımdaydı iki lafından biri Allah senden razı olsun başka bir kız olsa çeker giderdi diyor. ya neler neler yaşadım nişan zamanı otel masraf yapmasınlar 2 gün kalacaklar diye akrabanın evini ayarladık araba tahsis ettik kayınvalidem beni arayıp orada bakkal market yakinmi yanımıza domates peynir erzak alalım mı bile dedi ağzımı açmadım. cok sıkıntı çektirdi şu 1 senede bana. derdi oğlunun evlenmesi evlenince desteğin azalması. bugunde köpekten bir mevzu çıkardı gelip özür dilenecek çok bekler. ods kindar bu küslük uzar gider keyifleri bilir. babasida şam babası hiç bir mevzu ya hanım diyip ortalığı toplamadi kendi halinde
Türkiye'de evlilik öyle iki kişi değil sülaleler evleniyor
sana gurban olsun
Çok moralim bozuldu ben kötü oldum kızının kocasının arabası var yani neyin tribi atılıyor kızına demiyor bile
sizi daha kolay
gibi görüyor
Ama bizim arabamız yok. Hani zaten damadiyla kızı bu konuşmayı duyuyor aynı koltukta oturuyor çit çıkmıyor biz götürelim diye üstelik arabalari var biz kötü olduk bıktım bu kadından
onların kalitesizliği
Görümcemin hiç bir faydası yok evlenirken ben gelinlik provama düğün alışverişi hiç bir şey dahil olmadı. düğün için kuaför ayarladık onunda saçını bedavaya yaptırdık biz ödedik nasıl bir kuaför gideceğimiz link Astana demişti yani bilmiyorum tuhaflar. sanirim gorusmemek daha iyi
görümceler genelde
bedavaya yapılıyor
orada sıkıntı yokk
ama mesafe iyidir
eşinin şöförlüğü nsll
Ya tamam ama yardım edecek bir şey var mı demedi bu süreçte hiç bir şey de yanımda olmadı kuaför ayarladık diye aradım onda bile nasıl bir yer link atsana bakim belki ben başka yerde yaptiririm cart curt bıktım hepsinden
seni bir an bırakmamalıydı
Kayınvalidem nikah günü aldık erken dedi bir hafta oğlu ile konuşmadı oğlu 36 yaşında. ben yazdım WhatsApp dan görüldü yaptı Nişandan beri gönlünü edip durduk zor evlendik. Hani problem li insanlar yoruldum daha 1 sene olmadı evliliğim bir köpek yüzünden tavra bak
senn oğlunu çokmu sewmiştin
Evet eşim dünya iyisi biri , ailem hatta bu tavirdan dolayı nişan at dediler ben eşimi seçtim aile boktan çıktı
aile onun vesayetini
sana çektiriyor
onları istemenin yükünü
çekiyorsun
Kayınvalidem Aşırı kindar bir tip alışmış üzerine pepelenmesine bu tavır biz adım atmazsak uzar gider ama artık adım atmak istemiyorum gelinlik baktığımızda gelmediler WhatsApp dan yazdım cevap verilmedi herşeyi unutup düğün de bir şey olmamış gibi iyi davrandım. dugunde görümcem benimle oynamadı bile sahnede kenarda kocasıyla oynadı benim 2 kız kardeşim var onlar la oynadım keyfi bilir diyorum ya çok bıktım 1 sene olmadı yazık günah. bu küslük böyle gider biliyorum
sendeki mertlik
onların sülalesinde yoj
seni iyi anlıyorum
bari eşin yanında mıydı
Eşim diyorum ya hep yanımdaydı iki lafından biri Allah senden razı olsun başka bir kız olsa çeker giderdi diyor. ya neler neler yaşadım nişan zamanı otel masraf yapmasınlar 2 gün kalacaklar diye akrabanın evini ayarladık araba tahsis ettik kayınvalidem beni arayıp orada bakkal market yakinmi yanımıza domates peynir erzak alalım mı bile dedi ağzımı açmadım. cok sıkıntı çektirdi şu 1 senede bana. derdi oğlunun evlenmesi evlenince desteğin azalması. bugunde köpekten bir mevzu çıkardı gelip özür dilenecek çok bekler. ods kindar bu küslük uzar gider keyifleri bilir. babasida şam babası hiç bir mevzu ya hanım diyip ortalığı toplamadi kendi halinde
yok artık
onları taşımak
mecburiyetinde
değilsin..
sende yaş kaç
yaş uyumunuz nasıl
Ben 28 eşim 36 hani üniversite okumuş genç gelin alıyorsunuz başkası olsa el üstünde taşır tüm derdi oğlunun desteği azaldı maddi manevi bu. Düğün de beni gören eşimin teyzeleri bile demiş iyi gelin bulmuşsun ben oğluma bulsam baş tacı ederim diye kıymet bilen yok görümcem de kıskanç benden 5 6 yaş büyük yüksek ihtimal kıskançlık sebebi ile hiç bir şey dahil olmadı dediğim gibi ailem zaten eşim düzgün diye ses çıkarmadı yoksa ostemediler bu evliliği. Sanırım bundan sonra eşimin ailesi ile görüşmeyiz
sen yine dik kall
çok geri kalma
ama bunları hasaba bırak
yaş uyumunuz %30 iyi
helşe %80 iyi olsaydınız
Bundan sonra görüşmem zaten eşimde diyor bu sabah ben hep adım attım bitti artık arayıp sormam varsa yoksa zararlar dedi. esimde farkında zaten kullanıldığının o yüzden benden yana
kaç aydır ewlisiniz
Kasımda 1 sene olacak
sence eşin sana hitap eden birisimi
o kadar emek
umarım boşa
gitmemiştir
Eşim aynı zamanda iş arkadaşım senelerdir tanıyorum eskiden beri beyli hanimli mazimiz de vardı onu her açıdan tanıyorum ondan hiç şüphem yok sorun tamamen aile. ustelik yaş farkı benim için daha iyi. ben her zaman erkeklerin geç olgunlastigini düşünüyorum birde kafa olarak ben de yaşımdan daha büyük hissediyorum arkadaş çevremdeki hep öyle o yüzden tek sorun aile
umarım değmiştir
emeklerini her kadın
bilmez yapmaz
iş olarak kamuda msnz