Kayınvalidem köpek için bizimle kötü oldu sizce ne yapmalıyım?

Eşimle henüz 11 aylık evliyiz yakında 1 sene olacak. Neyse 2 gün önce eşimin doğumgünüydü. Kayınvalidem kayınpederim görümcem ve kocasını da çağırdım birlikte kutlayalım diye neyse pasta kesildi çay Faslı. Kayinvalidemin köpeği var bekarken tüm masraflarını ve veteriner işini eşime yıktıları için eşim götürüyordu. Birde eşim düğün için arabasını sattı birde maddi sıkıntılarımız var malum yeni evliyiz eşim araba kiralayacak gücü yok kayınvalidem de taksi sallayarak götürüyormus o yüzden araba ile gitmek istiyor hep. neyse dan diye oğlum yarın köpeğin aşı zamanı geldi götürmemiz lazım dedi. esimde ilk defa anne karımda sorayım bir planımız yok ise götürürüz bakalım dedi. hani herkesin içinde para lafı etmedi. benim sinir olduğum şey görümcem de evli ve arabaları var hiç ses çıkmıyor onlardan ve kayınvalidem onlardan istemiyor. Neyse ertesi gün eşim annesini aramadi annesi de onu aramadi bu sabah da kayinvalidem eşime destan gibi mesaj yazmış bu köpek benimle ölene kadar bakmak zorundayim hep beraber götürüyor dük beni kırdın sor bakalım karına aman sor eksik kalma bundan sonra sizden hiçbir şey istemem gelinde sende evime gelmeyin yazmış Sabah sabah şok içindeyim. Esimde anlamıyor musun maddi sıkıntımız var bu zamana kadar baktım bir şey dedim mi niye kızından istemiyor sun onlarda araba var abartıyorsun yazdı. kadin tamam ben anlayacağımi anladım yazmış eşimi engellemiş sabah sabah moralim bozuldu yani yeni evliyim şu tavra bak siz olsanız napardınız gerçekten nişandan beri bıktırdı bu kadın beni.

Kayınvalidem köpek için bizimle kötü oldu sizce ne yapmalıyım?