Cinli korku filmi izledim, tuvalete gitmeye korkuyorum ev halkı uyanık olduğu hâlde.
18 gü
Cinli korku filmi izledim, tuvalete gitmeye korkuyorum ev halkı uyanık olduğu hâlde.
Seni daha da korkutmak istemem ama bu tarz filmleri sakın bir daha izleme, ciddiyim bak. Seni daha da korkutmamak için detay yazmayacağım ama çok ciddi söylüyorum, izleme. Bol bol nas felak oku. YouTubedan Yasin ve Bakara suresi aç evde okunsun. Ayrıca kafanı dağıtacak başka şeylerle meşgul ol, unutmaya çalış düzelirsin ama bak tekrar söylüyorum sakın kendine tekrar macera arama ve hiçbir şekilde tekrar izleme.
@sinnemyy Soru sahibi daha da ürkmez umarım ama ben bu korku filmlerini izlediğimden beri rüyamda beni de korkutmaya başladılar, yıllardır böyle ara ara korkutuyorlar, önceden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Sakın izleme sen de sakınnn 😥
bu tarz filmler benim de ilgimi çekiyor-du. Ancak gerçek dualar kullanıldığını ve bunların da insanlar için tehlikeli olduğunu bir haberde duymuştum hatta uyarmışlar böyle yapmayın tehlikeli diye. O vakitten beri hevesim kalmadı.. Yoksa çok ilgiyle izlerdim sinemasına giderdim..
Sana gelelim: Fatiha, Ayet el Kürsi, İhlas, Felak ve Nas surelerini oku unutma ki bunlar korunma sureleri de oluyor..
Öyle bir giderim ki 🤭 karanlık ortam ve uzanan yollar da koşu kardiyo yapınca belirli şeyler görünce pek korku kalmıyor insanda haliyle karanlıkların arkasında koşan kişi olarak 1-1.5 saat devam akşamları 😁
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Felak Nas Ayetel Kürsi okuyabilir dinleyebilirsiniz!
Bu tarz filmlerden uzak durun, iyi değildir!
WC giriş için Allahümme innî eûzü bike minel hubsi vel habâis..
WC çıkış Elhamdülillâhillezî ezhebe anil eza ve âfâni.. Okuyabilirsiniz..
Bunu oku
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Anlamı: İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”
Eğer Türklerin yaptığı bu tarz filmleri izlediysen bence korkman çok komik çünkü türklerinki aşırı saçma ve komik yabancılarında genelde gerilim olduğu için onlarda eh işte kız boş ver korkma üf hiçbir şey olmaz bismillah de git
Hahhahah site de son zamanlarda yazılmış gerçek soru bu işte
Yapman gereken tek şey ne biliyor musun kormamak sıkıysa bi görünsünler ben onlara bi saydırıyom benden korkup gelmiyolar ben aşırı normal biriyim bana görünmeleri 0 ihtimal diye düşünüyorum bide bende B12 eksik olunca bi iki saate unutuyom ztn
Ya izledikten sonra sana gorunucek değil ya git işte diyene bak sabaha kadar wcye gidemeyen bennn 🤦🤣
Buna çok güldüm af edersiniz hocam komik geldi 🤭 yazılan ile yapılan çelişkisi 😁
Yine güldürdü sebebsiz 😁 gününüz iyi geçsin hocam
Daha çok yorgun geçiyor 😄 program kaynaklı
Film ya boş ver cinler korkudan besleniyor enerjin düsüklüğü ceker aslında sen onların frekansına iniyorsun onlar seninkine degil
Valla hiç umurumda olmuyor çıkar karanlıkta yürürüm bile ben 😄
İzleme bir daha demek ki senin psikolojin kaldırmıyor böyle şeyleri
büyük sıkıntı dlfmffkfkldlfmfmf bende dün gece zor uyudum çok korktum niyeyse
Hahhaahhaha
Gel kucağımda götürürüm seni
Yuh artık
O kadwr mi etkilendin?
Cinlerin evi tuvalet ve banyodur girmeden önce dua et sol ayakla gir
Ben rahatça gidiyorum ya korkmuyorum ki
seni sormamış ki :/
@yigitcankpll haaa komik
konyalı mısın
@yigitcankpll hyr
dua okuyarak krdes
Düz yoldan bebeğim 🤣
Küçükleri almayın buraya aw
Bence bez kulan. Belki bakarsın Film esnasında lazim olabilir.
Korkulacak bir şey yok
13 yaşındaki kardeşim korkmaz sen niye korkuyon
En ufak seste irkilerek hehe
Yürüyerek tüm ışıkları açarak
Cinin eline verip götürmesini rica ederek
Bu yüzden izlemiyorum
Git işte bir şey olmaz
Buyurun efendim ayağınıza geldik
Keşke izlemeden Bi gitseydin :(
Hiç etkilenmediğimden normal gidiyorum.
Komedi izle
Once tuvalete git sonra izle uyu