Cok zor bi durum asamiyorum keske yillar onceden ogrenseydim
Hersey #para

İssiz kadinin evlenmeye hakki yok
Paranin satin alamadigi hic bisey yok
Cok zor bi durum asamiyorum keske yillar onceden ogrenseydim
Hersey #para

İssiz kadinin evlenmeye hakki yok
Paranin satin alamadigi hic bisey yok
Para gönül dışında madde olan şeyleri satın alır
Tabiki parasız olmaz ama para ile de her şey alınmaz
Mesela ömür bir gün daha geri alınamaz veya gençlik alınamaz botoks vs gençmiş gibi gösterse de yapmacık olduğu ortada dır
İşsiz kadın da evlenir mesela benim ayrıldığım eşim ev hanımıydı benim için de evlendiğim kadının ev hanımı olması oldukça iyi bir şey
Yani böyle şeyleri çok kafana takma kısmetin çıkarsa evlenirsin
Özellikle kadınlar bu Konuda erkeklerden daha şanslı işsiz kadın ev hanımı olur yine evlenir
Ama işsiz erkek veya işleri istediği gibi yolunda gitmeyen maddi sorunları hedefleri birtürlü tutmayan bir erkek kolay kolay evlenemez bu genel bir görüştür
ev hanimiysa nasil tanistin
Para önemli maalesef
Para her seydir. Saglik diyenler, en guzel ilaclari ve tedavileri almak icin yine para gerekiyor. Ameliyat olacagin zaman yine para gerekiyor, para vermek istemiyorsan sigorta yaptiracaksin ve ona da para gerekiyor. Evleneceksin, bir suru fatura masraf, cocuk yapacaksan okul kitap egitim masrafi var, her seye para gerekiyor. Para her sey, aksini diyen kendini avutuyor.
Acı gerçekler
Cevap
2Cevap
Bir şekilde iş güç sahibi olmak lazım, hayat şartları kötü olduğu için farklı düşünen insanlara da ön yargı ile bakmamak lazım bence 🙃
Kadın erkeğinin evi hayatıdır bence evine ait erkeğinin kokusu oldugu evin içinde varlıgıyla hayat veriyor ve ev insanın cenneti
parayı tercih eden kızlara şunu sormak istiyorum fiyatın ne kadar
Ne alaka kadın için bu durum söz konusu olamaz bile bütün tanıdıklarım evlendi hiçbirinin meslegi yok işi yok benim meslegin var yşne de evlenmiyorum
o senin tercihin parasi olan istedigi an istedigi turden birini bulur
Evlenmiyorum degil evlenmiyorum kimse ile ciddi olmuyor ve sen çok yanlış düşünüyorsun. Çalışıyorum ben mesleğim var Allah'a şükür param da var ama istediğim erkekle hiçbir zaman olamadım ve benim kuzenlerim Bütün tanıdığım kızların hiç mesleği yok okumamışlar bile Ortaokul mezunları ama hepsi istediği erkekle evlendi ve şu an çok Mutlular
Öyle bi durum yaşamadım, yaşasam bile çok saçma s. tsin gitsin
Para her şey cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?