İki hafta önce en son görüştük. Ozaman toplandık, Akrabalar falan da vardı. biz ablamgille hizmet edip durduk. Bir ara gelin geldi bir kahve yaptı herkes ona övgüler yağdırdı. Bizimde tabi gücünüze gitti sabahtan beri koşturan biziz o bir kahve yaptı diye. Neyse.. ablamla araları zaten limoni eniştemle aralrina girmeye çalıştı Yelloz. Ben olsam bende ona gicik olurdum. Ama ben bisey yapmadığım halde bana soğuk ablam iki haftadır arayıp sormuyor eskiden yazardı arardı dertleşiyordu. Oda eminim o gün sinir oldu ama hicbisey paylaşmıyor. En son yazdım pazar günü hala cevap yok…. Niye böyle yapıyor anlamadım. Bundan bir kaç hafta önce yine konuşuyorduk, gelinden bahsedip durdu. Bende sinir oluyorum ona ama herzsman anlatilmazli dedim. İki lafın biri hep o , abla dedim kendine başka meşguliyet bul. Onun istediği zaten bu senin sinir olman dedim takmiyormus gibi yap. Bana kızdı ya sende konuşuyorsun ondan dedi. Ben senin gibi her defasından ondan bahsetmiyorum dedim.. takıntı yapmış onu , ama iki saat mesafe var aralarında şükret iyi ki görmüyorsun dedim
siz neyapardiniz bu durumda?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer