O gün tartıştık engelledi beni akşam engel kalkmış 3 ses kaydı geldi arkadaşı konuşuyor o da gülüyor sana go*ten kayalim biz seni bi si*erim şaka tipini s*iym senin yüzüne b*salacagima ***in dişlerine bos*alırım.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çok var evet
Senin gibi gibi s**alaklar böyle erkeklerle evleniyor sonra bunlar ürüyor sonra cefasını biz çekiyoruz.
Önce kendine şunu sor : milyonlarca efendi eerkek varken neden onu tercih ettin
Hiç bulusmadik bile. Reddettim onu zaten
Toplumun yarısı bu tarz oe dolu
Çok güzel bir kız olsaydım da böyle mi davranacakti
Evet, kız olman veya erkek olman onlar için fark etmiyor insan olman ve sana hakaret etmeleri küçük beyinlerinin dopamin salgaması için yeterli.
Ben dışarta bu tarz numune lavuklara denk geldiğim zaman ağzını yuzunu seviyor bunların, sanalda denk gelirse eğer kat kat fazla karşılık veriyorum
Keko mu deniyor bunlara hanzo mu ne yani
Cocuk beni kullanmak istemis onu reddettim itiraf etti kendini kullandirmadin diyor bana
Abaza, keko, hanzo bi çok sıfata uygun bu lavuklar, anladıkları tek dil tenha biyerde denk düşürüp hayatı sorgulatmak. Seni kullanmak isteyip kendini kullandırtmaman o küçük beyinlerini baya bi sinirlendirmiştir
Lavuga bak kapalıyım ben onun da sanırım türbanlı fan*tezisi varmış instdaki selfiemi görünce sanırım dediğine göre ben bunu fan*tezi oyuncağım yaparım demis
Kapalı fantezisi dümenden, bunların tek bi amacı var zaten kullanıp kenara atmak. Kapalı da olsan açık da olsan onların için sadece cinsel objesin
19 yaşında kapalı fantezisi niye olsun ne bilim yalan mı söylüyordur yani
Zaten yalancı ve iki yüzlü.
Ona vereyim diye yal*aklim yapmış bana öyle söylüyor
İki si*iş muhabbeti yaptın diye peşine taki*ldik kendini bi yar* * sanma falan demişti bana
Öncelikle fantezinin bi yaşı olduğunu sanmıyorum ki 19 yaş bu tarz şeyleri düşünmek için makul bi yaş, ayrıca sen istediklerini vermediğin için tampon bölgelerini biraz fazla yakmışsın kudurmuşlar, o yüzden sana bu denli hakaret etmişler
Ben isterim ki biri bana beni guzel bulduğu için tanışmak istedigi için yazsin
Bana değer versin, aşık olsun ama nerdeee
Cocuk motorcu, çok arkadaşının olduğunu iddia ediyor, yaşına göre iyi yerlere gelmismis falan öyle diyor, çay bahçesine ortak olmuslugu varmış, birahaneye gidip hesap odememislet falan
Bu tipin nasıl çok arkadaşı olur
Bu olaylar nasip kısmet işleri, ne zaman nerde çıkacağı belli olmuyor. Çıksa bile kimseyi çok iyi tanımadan güvenmeden bu tarz muhabbetlere girme ve özellikle özel fotoğraflar atıp geleceğini karartma, illaki ileride birtakım şeyler yaşayacaksın akışına bırakıp doğru kararı vermek senin elinde
O yüzden mi istediğini elde edemeyence it gibi kudurmuş ksjfkskfksk güldürmesin
Acik saçık foto atmadım asla iyi ki de atmamışım.
Ya bunlar niye böyle bir kiza değer vermek varken niye kullanıp atmak?
Bi de şu tarz bir şey demişti
Kizlar bana hasta hiçbiri senin gibi türbanlı ve eşek olmadığı için yazmadim
İyiki atmamışsın, insan anlık duygu değişimleriyle ileriyi düşünmeden hareket edebiliyor.
Eşek ne ya niye öyle diyor
İstersen özelden konuşalım burdan zor oluyor karışıyor hep
Siz mesaj atın sadece bu konuyu konusurum
Hem ucube hem özgüvensiz, sen sana dediklerine sakın aldırış etme istediğini elde edemediği için tabikide doğal olarak seni kötüleyecek
Sadece bu konuyu konusmak için cağırdım zaten.
Gizli olduğun için mesaj atamıyorum
Fiffynine19
Ozguvensiz olduğunu nerden cikardiniz
Yazdım
Bunları çıkarın hayatınızdan
Ergenus papandreus
Bunları nasıl buluyonuz kafanıza sokim
Instadan o yazdı bana yüz verdim işte ya
Kızım manyakmısın az çok bellidir bunları yapacağı
var var
Bi kıza neden böyle davranilir ya