AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sor bakalım
biri var uzaktan bakışıyorduk falan yakından sohbet edince yüzüne bakmak istemiyorum bana yüzü tipsiz geliyor? Sizce sevsem öyle gelir miydi
Sor c
biri var uzaktan bakışıyorduk falan yakından sohbet edince yüzüne bakmak istemiyorum bana yüzü tipsiz geliyor? Sizce sevsem öyle gelir miydi
Bana sor
Sor pampa
Sorabilirsin
Sevsen öyle gelmez. Beğeni olmadan olmaz. Beğeni + anlaşmak olsa tamamsınız.
Sor bakalım
Sorabilirsin
biri var uzaktan bakışıyorduk falan yakından sohbet edince yüzüne bakmak istemiyorum bana yüzü tipsiz geliyor sizce hoşuma gitmeyen birini istememek ayıp mı
Değil istemek zorunda değilsin
Peki neden uzaktan hoş yakından kötü
Miyop olabilirsin
Gözlerim net bu çocuk öyle diğerleri neyse o görünüyor ama bu çocuk öyle değil
Tabi sor reis
Neymiş
Evet buyrun
Yüzüne bakmak istemediginle olmaz
Niye bakmak istemiyorum sizce
Tipin değil yanına yakışmıyor detaylı konuşmak istersen yazabilirsin
Nasıl yani
Özelden yazabilirsin
Sorsaymissin
Sor bakalım
Sor bakalım
Olur
Sevmek o kadar kolay değil
Sor tabi
biri var uzaktan bakışıyorduk falan yakından sohbet edince yüzüne bakmak istemiyorum bana yüzü tipsiz geliyor ne yapmalıyım
Hay ssnin soracağın sorunun
Tabiki dinliyorum
biri var yakından sohbet edince yüzüne bakmak istemiyorum bana yüzü kötü geliyor sizce sevsem kötü gelir miydi
Gelmezdi tabiki somut örnek ile anlatmamı ister misin
Buyur
Beyin ilk dört saniye içinde karar verir ya beğenirsin ya da beğenmezsin. Şöyle düşün çarşıda yürüyorsun bir mağazanın önünden geçiyorsun bir kırmızı elbise gördün vitrinde çok beğendin. Oysa vitrinde bir çok elbise var ama sen birini çok beğendin.
Hiç beğenmediğin bir şeyi daha sonra severim diye aldın mı?
Peki uzaktan neden iyi duruyor yakından neden kötü?
Beş duyu var hepsinin pozitif olması lazım. Doğduğum ilk gün önce götürürüz. Sonra duyarız ve gördüğümüz ile bağ kurarız. Sonra dokunuruz değil mi. Sonra koklarız ve en son tadına bakarız ve final
Gördüğümüz ile duyduğumuz arasında bağ kuramıyorsak sorun var demek
Sor soruyu
Sor bakim
Tipsizse uzak dur.. allahla onun arasına girme
Allahla onun arasına girme derken
Hani onuda Allah yarattı ya işte uzak dur ondan :)
Sorabilirsin
biri var uzaktan bakışıyorduk falan yakından sohbet edince yüzüne bakmak istemiyorum bana yüzü kötü geliyor. Sizce neden
Uzaktan bakılırken hoş buluyorsun ama yakından hoş bulmadın doğru mu anladım?
Evet öyle oldu yakından kötü geliyor (zaten huyu da çocuksu)
Nedenini inan bende bilemedim uzaktan hoş gelen genelde yakından da hoş geldi bana hep demek ki anlık bir beğeni çocuksu da davranışı varsa yapamazsın ama olgun ise o zaman belki zamanla daha hoş bulabilirsin
Valla uzaktan yakışıklı görünüyor (fiziği ve kıyafeti iyi ama ) yakından ise kötü geliyor çoğu kez kötü yüzü yaşlı gibi
Sjdjkdfs artık uzaktan sev alışana kadar şaka bir yana çocuk sana karşı birler hissediyor mu?
Ya tipini de sorun etmedim ama huyu da çok çocuksu çıktı hoşlanıyor o da en çok huyu cocuksuydu işte tipini de goruyorum artık valla uzaktan yakışıklı yakından kötü duruyordu her zaman degil ama yakından genelde kötü
O zaman net ol çocuğa ümit verme hoşlanıyorsa o da üzersin onu sende onu sevebilirim diyorsan o zaman onunla konuş bu davranışlarının çocuksu olduğunu anlat seni anlayacaktır
İşte baya baya çocuksu kiskandirma oyunu falan kurdu yaşı da 29
Hmm senin yerinde olsam bi şans verip bak böyle şeyler bana çok çocuksu geliyor biraz daha olgunluk bekliyorum diye konuşurdum biraz daha samimi olunca yoksa yürümez bu iş derdim tabi ilgim varsa ona karşı
Bilmiyorum ama artık tipi de kötü huyu da hoşuma gitmiyor
O zaman koşarak uzaklaş ordan her ikiniz için de zaman kaybı olmasın
Tabi sorabilirsin
Sorrr
Sor tabi
Sor.
Sorabilirsin
Sor tabii
Bana sorabılırsın
evet