Arkadaşlar bilir misiniz bilmiyorum ama hızır orucu denen bir orucun sonunda gece rüyanızda size biri su veriyormuş ve o su veren kişi aslında sizin evleneceğiniz kız/erkek oluyormuş. Var mı bunu deneyen? Birini gördünüz mü size o su veren kişiyi
Hızır orucu rüyası gören/görenler var mı? Eğer gördüyseniz rüyanız çıktı mı? Evleneceğiniz erkeği veya kadını gördünüz mü?
Evleneceği kızı/erkeği hızır orucu ile rüyada gören var mı?
Öyle şeylere inanmıyorum. Arkadaşımın annesi hakkımızda yok hızır orucu uykusu yok bilmem ne uykusuyla ruyanda hayırlı mı hayırsız mı ne gördüğü ritueller yaptı hakkımızda 13189412yu4 kere. Evlilik teklifi yapacağım kız kızının aldattığını gördük... Saçma sapan şeyler bunlar inanmayın...
Ben yapmıştım bunu hıdralez de. İnanarak yaptım, ve sevdiğim adamı görmüştüm, rüyamda bana bir bardakta su uzatmıştı. Ama şimdi bir başkasıyla nişanlandı ve yakında düğünleri olacak. Allahın bileceği işler bunlar belki yinede benim nasibimdir. Allah tüm dengeleri her an değiştirebilir, belkide başka bir zaman kavuşacağız şimdi vakti değildir.