Evlliliği böyle olup sorunu çözen var mı?

Ne söz verdiğinde tutar, ne kişisel bakımına dikkat eder, ne söylediğimi laf söylemeden tam yapar , ne aldıklarıma özendiklerime kulak asar... Bu duruma hemen gelmedik tabi ama enerjimi sömüren beni mutsuz eden, dünyada sadece onun ihtiyaçları ve istekleri olabilirmiş gibi düşğnrn bir insanla evliymişim meğerse. Çocuğumuz olmadan bunu anlayamadım. En büyük kösteği vuran kişi ve kendini kaf dağının sahibi olarak gören egoistman. Az uyuyan bebeğiöixe bakıyorum. Çok borcumuz var ama haftasonu bi yürüyüş bi yer görmek istiyorum hep söz verip o zaman gelince benimde haftasonum var gidemem olouyor. Yemeği , temizliği çok zor şartlarda her gün yapıyorum kendisi 4 bulaşık yıkadı diye Guiness rekortmeni sanıp ödül bekliyor. Laptop ta oyun oynarken sözde dizi izliyormuş gibi yapıp arada canım saçma sorular sorup benim izlememe de izin vermiyor, kaç kere uyardım osurup duruyor , WC gitmem lazım çocuğu tutar mısın dedim geç kaldım ben ile gidicem diyerek uyudu ve ben onun yüzünden hemeroid oldum. O kadar mutsuzum ki işe başlamama 2 hafta kaldı o zaman ben nasıl uyuyacağım acaba 🥹 ben evladım için evliliğe dayanamicam sanırım defalarca evlilik danışmanına gidelim dedim. Saçmalama para tuzağı dedi ve sorunları çözmedik hiç çünkü dinlemeyi ve anlamayı hep reddetti. Var mı bir çözümünüz?
Evlliliği böyle olup sorunu çözen var mı?