Muhafazakar degiliz ne yapıyoruz sadece basimi kapattım ne var bunda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Ben nefsim yettiğince örtünüyorum ibadetimi yapıyorum içimizi en iyi Yaratan bilir zaten ancak burada mesele kapalı kadın düşmanlığı değil din düşmanı bunlar. Tasvir edilen Hz Meryem bakınız örtülü, Zübeyde Hanım örtülü bu örnekler çoğalır.. Onlar sapla samanı işlerine geldiği gibi ayırıyor. Çene yormaya değmezler.
Bir gün hiç unutmuyorum kuzenimin düğününde bir kadın geldi yanıma ne kadar güzelsiniz ilk defa Tokatta böyle çık birini düğünde gördüm vs konuşurken en son ama başınızdaki olmamış dedi anlayamadım dedim tekrarladı bundan size ne peki ben halinden memnunum dedim. İslama böyle bir şey yok deyip saçmalamaya başladı siz öyle inanıyorsunuz öyle devam edin ben bu şekilde inanıyorum öyle davranıyorum dedim ben uzatmak istemedim yaşlı bir kokonayla muhatap olmak istemedim ve ayrıca düğün malum mahvolurdu neyse kadın ısrarla hala devam ediyor susmuyor hala aynı şeyleri tekrar edince artık haddinizi aşıyorsunuz saygısızlık etmeyin dedim kadının akrabaları geldi yanına baktılar ben dava ederime getirdim lafı kadını kaçırdılar yanımdan terbiyesiz bunak ya delirdim ama çok pişman oldum o kadını o an dava etmediğime. Babam zaten orada duysa yıkardı başlarına orayı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖn yargısız kimse yok. Herkesin birine, bir şeylere alerjisi var. Kimsenin herkese karşı sonsuz bir empatisi ve hoşgörüsü yok zaten. Ama kapalılar hakkındaki ön yargıda ikiye ayrılıyor. Biri tesettüre girmiş olanlar hakkında, diğeri "sadece" kapalılar hakkında. Tesettürlülerden rahateız olanlar kişiliğiyle veya ürettikleriyle ilgilenmezler. İngilizce bilmesine, meslek edilmesine, konuşmasına hatta onlara cevap vermesine bile şaşırıp insandan saymazlar. Ki bu geri kafalılığın ve yobazlığın son seviyesidir. İslamofobide diyebiliriz.
Diğeri tesettürlüler de bile olan kapalılara karşı ön yargı. Tesettüre girmek herkesin harcı değil. Sadece başını örtmekten ibaret bir eylem değil çünkü. Başörtülü biri, gittiği her yerde islamı teslim eder. Dinine uygun davranması ve insanların islamı doğru anlamasına yardım etmesi gerekir. Makyaj yapmak, koku sürünmek, dikkat çekecek şekilde yürümek, topuklu giymek, yüksek sesli kahkahalar atmak kaçınması gereken durumlardan mesela. Hepsini yapıyorum kimse de karışamaz diyemez. “Kim Allah’ın indirdiği ile hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin tâ kendileridir.” (Maide, 5/44) Kuran'daki sureyi yazıyorum sadece. Hatırlatmak babında.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar kapalı din adı altında kötü şeyler yaptı ki leke getirdi ve ön yargılar arttı ama sen kendin diyorsun zaten aşırı muhafazakar değilim ve diledigimi yaparım sizene diyorsun , en azından dürüst ve kim ne bok yiyorsa yesin kimsenin ne dediği umurunda olmasın insanların ağzı var konuşuyor, kendi günahı sevabı hariç herkesin günahını sevabını düşünüyor. Adam pavyonda kalkmış başörtülü ama tayt giyiyor haram kanka , yapma yav sen camide misin pc herif kapalı kadın birinin üstünde ben makyajı doğru bulmuyorum erkekleri yoldan çıkarıyor bu ne mk bu ne yaman çelişki ndnfmdkfkd
032 Yorumla
Soran1 yılHaklisin
Cevap sahibi1 yılO yüzden diledigini yap özgürsün gunah da hayatta senin arkandayım mk
Soran1 yıltesekkurler gunahim beni ilgiendirir zaten kicimi basimi mi aciyorum hayır dar mi giyiniyorum hayir mal mal koselerde erkekler ile opusuyor muuyum hayir daha ne millet bunlari yapmayinca muhafazakar damgasi yaoistiriyor
Cevap sahibi1 yılMk muhafazakar olursun bunlar da bağnaz olur ee olmazsın bunlarda kapalı müslüman çıkart başörtüyü derler , çıkatırsın emire uymuyor der muhafazakar taşlar bu bitmez ne yapsan yaranamaz en büyük günahkar sen olursun , sanki öbür tarafta allah senin isledigin günahlar yüzünden beni suçlu gorecekmis gibi herkes herkesin günahına düşmüş
Soran1 yılen iyisi herkesin mk deyip yasamak
Cevap sahibi1 yılZaten öyle yasayacaksin sen niye dert edinip kafa patlatiyorsun ki bunlar dini rezil eden bunlar yüzünden milletin isemesi sicmasi bile günah oldu mk
Soran1 yılbasliacm bunlara😂 neyse sagol kanka
Cevap sahibi1 yılÇekemiyorlar bunların inadına gözüne soka soka yapmak lazım o zaman susarlar 😂😂
Cevap sahibi1 yılGerildim bende kapanıcwm ulan smdmdmdkdkdd
Soran1 yılkapan ilk basortun benden
Cevap sahibi1 yılŞal alacaksin kafandakini istiyorum, itlik yapma verirken sende açılma bunu fırsat bilip snxmdmdmdkd
Soran1 yılitlik siz varken bana yakismaz
Soran1 yılacilmam
Cevap sahibi1 yılBen neyden dolayı itlik yaptım şu an haydaaa
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman seni savunmalarim devam edecek ndmckdlf
Soran1 yılbana it dedigin icin ysomis olduj
Soran1 yılsavunulmaya ihtiyac yok ama sagol
Cevap sahibi1 yılİtlik yapmazsan dedim itsin demedim iyi okuuu
Cevap sahibi1 yılŞimdi düşündüm de neyse mk demicem jdmdkddkdld
Soran1 yılolsun o cumle cikti mi cikti😂
Soran1 yılde lan iste
Cevap sahibi1 yılDemicem yok susup kızılcık şerbeti ictim dicemm
Soran1 yılsen bilirsin uzatamam 😂
Cevap sahibi1 yılHadi muhafazakar yürü yürü smxmdmdmdkd
Soran1 yılben neysem sende o sun kes sesini
Cevap sahibi1 yılŞakalar komikler hani, rahatla sal biraz gevseee
Soran1 yılsabahtir kac kişiye laf anlatmaya calisiyrium sabir kalmadi
Cevap sahibi1 yılBen senin yanında ve komiklik sakalar , keyfini yerine getirme derdindeyim bana da savaş açtı
Soran1 yılcok sagol ya iyilik perisi😂 gizliden cik bari istek atayim
Cevap sahibi1 yılBen atiyim gerek yok milletin gormesinee
Soran1 yıltmmdir
Cevap sahibi1 yılGönderdim
Kapalı kızlara önyargı değil bu islam düşmanlığı bariz. Ayrıca öyle bir hale geldik ki sadece İslam karşıtları değil İslam mensubu olanlar da İslam karşıtlığı yapmaya başladılar. Bunu hem bilinçli hem de bilinçsiz yapıyorlar. Özelikle de İslami kuralları esnetme ve değiştirme yoluna giderek.
01 Yorumla
Soran1 yılOyle gitgide degisiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılön yargısı lan insanlar cahildir ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYa ben bu olayı saçma buluyorum. Belki ilk adım olarak kapanmak daha kolay geldi. Daha sonrasında heves edip namaza başlayacak , daha muhafazakar olacak o kişi. Böyle düşünmeden bir ton eleştiri. Yok çarşaf giy , yok ferace olmazsa olmaz , yok pantolon üstüne ne kadar uzun şey giyersen giy günah , makyaj yapma günah diyip duruyorlar. Böyle yapacağına açıl diyenler bile var. İnsanlar hayat tarzlarını birden değiştirmekte zorlanabilir , ayrıca dinle ilgili kitaplardan , internetten , Kuran'dan vs her türlü bilgiye ulaşabilecek yetkinlikteler. Zaten farkındalar ve bu şekilde başlamayı tercih etmişler. Her ne kadar kapalı biri olmasam da hemcinslerime yapılan bu zorbalığı gördükçe fenalık geliyor artık. Böyle milleti eleştire eleştire dinden soğutuyorlar.
16 Yorumla
Soran1 yıla cidden icimden gecenleri soyledin o kadar elestir var ki anlatamam yuzumdeki makyaja bile laf var onu gectim pantolonuma bile laf var
Cevap sahibi1 yılboş ver takma onları. Mesela ben de namaz kılıyorum , açık olsam bile dekolte vs kullanmıyorum. Bana da kıldığın namazlar hep boşa gidiyor diyorlar. Hiç kılma daha iyi diyen bile oldu. Bu insanları takmamayı öğrenip kendi yolumuzda ilerlemeye devam etmeliyiz. Biliyorsun insanlar hep eleştirir hele de bizim toplum. O yüzden günahkardan birinden bile kurtulsak kârdır gözüyle bakalım. Sıkma tatlı canını 💕
Cevap sahibi1 yılgünahlardan*
Soran1 yılAynen oyle ama yorumlara bakınca bile canim sıkıldı, cok sagol cidden o kadar kisi arasında bi destek oldun❣️
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Buradakiler hem bizim toplum hem klavye delikanlısı. Burada onlara soru sorman bile hata. Cevaplar belli zaten. Umarım Allah ikimize de ileride daha fazlasını nasip eder. Kendine iyi bak ^^
Soran1 yılSende iyi bak kendine Allaha emanetsin❣️
Ben kısa şöyle bir ifade edeyim. İnsanlar kendilerini yargılamaktan çok başkalarını yargılamayı ve suçlamayı çok severler. Şahsen açık kapalı veya dindar veya değil. Hiç alakadar olmam. Herkesin kendi hayatı. Ama insan suçlamayı seviyor. Oysa bence karakter davranış bunlar önemli. Nasıl giyindiği veya göründüğü o kişiye bağlı olmalı. Ama işte insanlar şu zamanda insan değil.
00 YorumlaBenim asla oyle bir ayrimim olmadi olamaz ama andaval gercekten cok var haklisin. Ben oyle ayrim yaoanlari cok barbar ve avam buluyorum acikcasi Bidefa bi diyaloga sahit oldum ve mudahale etmistim gercekten ve kadini eger yuzu varsa utandirmistim ki nitekim utandi zaten rezil oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet var çok haklısın.
80kere 90lara kadar Ülkedeki her sorun Dinden geliyor diyerek dini inanışlarını yaşayanları ötekileştirmişler.
Buda halkın genlerine işlemiş, halada bundan kurtulamıyorlar.
Her başı kafalı egitimsiz cahil vede kafir olarak kafalarda şekillenmiş.
Ülkemizde partilerde olgular üzerinden politika yapınca solcusu halkcı olamıyor, sagcısıda milliyetçilik vede dini kullanıyor.
(Zaten ülkemizde hersey ters, dünyada halkcı partıler Sagdakiler, bizde Halkcı parti chp)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılönyargı olduğuna inanmıyorum ya. ne dine inanıyorum ne bi görüşüm var bu konuda ama çevremde kapalı kızlar açık kızlara nazaran daha fazla hsdlfks iyi anlaşırım ben
02 Yorumla
Soran1 yılinanma ama onyargi var
- 1 yıl
düzeltemeyeceğin şeyler için yas tutmak yerine fikirlerine görünüşüne en başında sana saygı duyacak bi sosyal ortam seç kendine o halde :D bi başkasının ne düşündüğü neden umrumuzda olsun
- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılMuhafazakar değilsen niye kapandın o zaman? Mufazskar mufaza etmekten gelir.
Tesettürü moda yapmak yanlış bir davranış eğer o şekilde düşünüyorsan.02 Yorumla
Soran1 yılMuhafazlarlik ve kapali olmak ayni sey degil her yeni kapanan hemen muhafazakar olamaz. İslam kültüründe kadınların vücutlarini kapatan giysiler giymesi anlamına gelir ve kisiseldir. Muhafazakarlık ise daha genis bir kavramdır ve toplumun geleneksel degerlerine ve normlarına bağlı kalmayı savunan bir düşüncedir, ayni sey degil
- 1 yıl
Bunlar kulaktan duyma şeyler mufaza etmekten gelir araştır tekrar kültürel değil dini boyutlarına bak kültürel bir konu ile din bağdaşmaz.
Kapalı kızlara karşı erkekler daha meraklı ilgili diye biliyorum
Toplumsal baskı kalmadı diye biliyorum04 Yorumla
Soran1 yılYorumlara bakarsan tam tersi
Soran1 yılCahiller cok
1 yılÖn yargı gösteren kesim olsa da genel olarak böyle bir durum yok diye düşünüyorum. Önemli olan beyinlerde ne olduğu
00 YorumlaZorla kapatılanlar dışında çoğu muhafazakar yapıya sahip. Önyargı değil bu. İstatistik
04 Yorumla
Soran1 yılZorla degil mesela yeni kapandım hemen muhafazakar mi oluyorum
Soran1 yılHayır
Ön yargı falan yok hep mağdursunuz sizde ak
01 Yorumla
Soran1 yılKes lan çeneni
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKapalı kıza ön yargı yok kendi kendinize element uydurmayin
04 Yorumla
Soran1 yılhe yok aynen
- 1 yıl
Olsa olsa senin çevren öyledir ülke genelinde yok öyle bir şey Mesela ne gibi konularda sıkıntı yaşıyorsun
Soran1 yılkanka yorumlara bak anlarsin
- 1 yıl
Yobaz mı diyor çevren
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Genel olarak öyle bir şey yok. Sanırım çevren problemli.
01 Yorumla
Soran1 yılbuyuk ihtimalle oyle
1 yılKendi isteğiyle kapananlara saygım var ama aile baskısı ile kapalı çoğu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kapalı olunca geri kafalı olmak zorundasın sanki
10 Yorumla
1 yılKapalilarin, çoğunun açık düşmanı olduğu da çok açık, sürekli içten bir kıyas içindesiniz (çoğunuz)
01 Yorumla- 1 yıl
Ha beni bağlamıyor annemde kapalı yani kim ne yapacaksa yapsın
1 yılÖyle bir kapanıyor gibisiniz ki açıklardan çok daha dikkat çekiyorsunuz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılKapalı kızların ön yargıları var sorun yaratabilir ( istisnalar olacakdır ) .
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılMini giyende bunu diyor kısaca herkes herkese yargılı tc burası çok normal
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÜlkede ön yargısız yaklaşılan bir topluluk var mı ki🙄
00 Yorumla Kusursuz olan Islam ben degilim. Kim ne söylerse söylesin daha iyisinide onlar yapsın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. başını neden kapattın peki. öyle bir ayet yok kuranda
00 Yorumla
1 yılTam tersi bana göre ben kapalı kızları çekici bulurum açıkları itici bukuyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSadece başını kapatıp diğer her şeyi yapan kapalılar yüzünden, insan göründüğü gibi olmalı.
00 Yorumla Çünkü ülkede kardeşim karaktersiz sayısı çoğaldı ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKuaför masrafı etmemek için kafalarına çul sarıyorlar, dinle alakalı onlara Müslüman deniyor bunlara da Süslüman deniyor...
00 YorumlaYa bi kere tesettür onun adı ve şimdikiler tesettür diye bir şey bırakmadı modaya uyuyorlar şaka gibi e insalar da haliyle göze çirkin geldiği için haklarında iyi düşünmüyor bence çok haklılar bu arada sadece kafaya bi şal atmakla tesettür olmuyor
00 YorumlaSenin kapanma tipine bakıp akp limi (süslüman ) yoksa gerçek Allah rızası mı onu anlayabiliyorum kapalıların çoğu tadilat nedeni ile oldugu için sevmiyorum şahsen
00 YorumlaBuna ön yargısı olan insanın ya yapacak önemli bir işi yoktur ya da kafasında beyin yerine boş kafayla takılıyordur
00 YorumlaMuhafazakarlık kötü bir şey mi sanki. İnsanların düşüncelerini bu kadar umursamayın...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılartik astik bunlari ya, asalim asmadiysak da yeter
01 Yorumla
Soran1 yılAynen astik. Git asago yorumlara bak oyle karar ver
Muhafazakar değilsen kapanmak ne lan :d
04 Yorumla
Soran1 yılMuhafazakarlik ve kapalilik farkli sey allahin egitimsiz cahili
- 1 yıl
@Oluştur kısmen kapalı
- 1 yıl
kapanmak dine inanan bireylerin yaptığı bişey ya hani genelde ve dinde muhafazakarlığı öğütlüyo ya dolaylı olarak
Soran1 yılİslam kültüründe kadınların vücutlarini kapatan giysiler giymesi anlamına gelir ve kisiseldir. Muhafazakarlık ise daha genis bir kavramdır ve toplumun geleneksel degerlerine ve normlarına bağlı kalmayı savunan bir düşüncedir, ayni sey degil
O zaman ona göre davranın kardeş
06 Yorumla
Soran1 yılnwsil davranıyoruz mk
Soran1 yılcag disi mi? Allah dogru yola iletsin.
Soran1 yılkufur ile yanlis yol mu olunuyor
1 yılDegiliz derken kendi adina konus ne bu genelleme
02 Yorumla
Soran1 yılCevrwmi ele aldim sakin ol
- 1 yıl
Ama burada kimse senin cevrenden bahsettigini bilemez biraz daha dikkatli ol genelleme sanılır. Hem senin icin sadece baş kapatmazsa mevzu bence kapatmasan da olur. Bazi seylerde sadece yapilmasi degil altta yatan fikirler de onemli. Senin fikrinde sadece kapatmakmis
genel olarak yok bazılarında var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılKızılcık Şerbeti yüznden
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Takılma bu cahillere sen
00 YorumlaHerkesin kendi hayatı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMuhafazakar olmayan kapalı da ilk defa gördüm
13 Yorumla
Soran1 yılmuhafazakarlik ve kapalilik tamamen ayni seydegil
Cevap sahibi1 yılBu kadar muhafazakar olmayı istemiyorsan neyine kapandın o zaman aynı şey ikiside
Gizli Üye(30-35)1 yılAma muhafazakar oluyor bu durumda
07 Yorumla
Soran1 yılNe alaka muhafazar
Cevap sahibi1 yılHayatı sınırlı yaşayıp belli başlı ortamlarda bulunmuyorlar
Soran1 yılSınırdan kast ne mesela
Soran1 yılBar vs gibiyse evet
Cevap sahibi1 yılMekan kıyafet fikir gibi konularda belli sınırları oluyor, bu sadece baş kapatmanın ötesinde hayatın her alanına etki ettiği için sadece örtme ile sinirlanan bir durum değil
Soran1 yılFikir siniri yok istedigimi belirtirip konusurum
Cevap sahibi1 yılTabi ki haklısın, bende kendimi ifade edebildiğimi umuyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşını kapatıp başka yerlerini açıyorsan olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılBirwyeim gozukmuykr ki
Cevap sahibi1 yılO zaman sıkıntı yok kanka
Gizli Üye(18-24)1 yılEski kocam hep geceleri tesetture girmemi isterdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBilmiyorum ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNeden açık kızlara ön yargı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkafamız kapalı şeyimiz değil sözü çık aklımdan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana olmazlar herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltaytlı kızlarada önyargı var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEee kı çi ni başını acmalisin yoksa laik olamazsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim açımdan yok
01 Yorumla
Soran1 yıliyi
Alinma ama hepsi arap oldugu icin
02 Yorumla
Soran1 yıl😂 araplar wyri ya onlar carsafli
1 yılİsteyen istediğini giyer bence.
10 Yorumla
1 yılKapalı kızlar çok hoşuma gidiyor
00 Yorumla
1 yılArtık daha çok ilgi çekiyorsunuz
00 Yorumla
1 yılÖn yargı mı var?
00 Yorumla
1 yılKapalı kızlara hayranlığım var
00 Yorumlayok bence bana çekici geliyor
00 Yorumla
1 yılDiger konulardan uzaklastinmi uzak birimiydin
00 Yorumla
1 yılNasıl bir önyargı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılÖn yargı yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılYoo ne alaka
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği