Kaynanam beni delirtmek üzere?

Merhaba arkadaşlar artık daha fazla dayanamadım ve sizle bir derdimi paylaşmak istedim. 30 yaşındayım 8 yıldır evliyim3 yaşında bir çocugum var. görücü usulu evlendik kocamla her şey iyi gidiyordu kocamın kardeşi evlenene kadar. kaynanam devamlı beni eltimle kıyaslamaya başladı ama her konuda salatayı hazırlamamdan tutun vucuduma kadar her konuda beni aşşağılamaya başladı. ilk başlarda dediği şeyleri dinlemiyordum şaka yapıyor diyodum fakat geçenlerde bütün aile akşam yemeği için eltime gittik. Eve girdigimiz gibi kaynanam eltimin evini övmeye başladı benim evimdeki eşyaların eski olduğunu eltime özenmem gerektiğini herkesin önünde söyledi ve ben çok utandım. yine bir şey demedim gülüp geçtim mutfakta eltime yardım etmeye gittim. eltimde sanırım kaynanamdan güç alarak oda beni ezmeye başladı ben kızıma hamileyken çok kilo aldım ve doğurduktan sonra kilo veremedim sofradayediğim her lokma sayıldı ve bana zaten kilolusun az ye biraz denildi yine kaynanam tarafından o akşamı zor geçirdim dakikalar saydım. Eve gittigim zaman durumu kocama anlattım ama o hiç farketmediğini kaynanamın yaşlı olduğunu onu ciddiye almamamı söyledi. ama benim annemle babam ona bir şey dediği zaman hemen bana kükrer bana kizar. ilk başlarda kayanamın bu hareketlerini eşime anlatmıyordum tatsızlık cıkmasın diye ama artık anlatıyorum ama eşim bana abarrtığımı söyluyor ve bana inanmıyor. artık bu durumdan gercekten çok sıkıldım kaynanam yüzünden kocamla aramın bozulması beni çok sinirlendiriyor çok moralimi bozuyor çevremde bana destek çıkan kimse yok kaynanama bir şey desem karşımda ilk kocamı buluyorum bana kızıyor. boşanmak istesem boşanamam ortada 3 yaşında bi çocuğum var ve benim bir geçim kaynağım yok. çalışamam kızımı emanet edebileceğim kimse yok baba evine geri dönemem beni istemezler. birkaç işe baktım ama okul saatlerine uymadığı için çocuğumu kreşe yazdıramadım. buraya yazma nedenime sıra geldi geçen hafta eltimin hamile olduğunu öğrendik ve kaynanam maşallah erkek bekliyoruz soyumuz yürümüş olur dedi. olay artık kızıma geldiği için daha fazla kendimi tutamadım ve artık on a haddini bilmesi gerektiğini söyledim tepki verdiğim gibi kaynanam fenalık geçirmeye başladı. ben ona hiçbir şey yapmadığım halde aşırı tepki gösterdi ve hemen bu olayı kocama yetiştirdi kocam eve geldiği gbi bana hesap sormaya başladı ve saygısız olduğumu söyledi bende ona çocuğum bile bu aile içinde dalga konusu oluyo nasıl tepki vermiyeyim dedim biraz benle kızıma sahip çıksaydın zaten senin annen bize hiçbir şey diyemezdi dedim. olayın üzerinden günler geçti ne kaynanam ne eltim nede kocam benimle konuşuyor kızımla başbaşa kaldık. kızımı alıp bir parka bile götüresim gelmiyor artik. sizce çokmu tepki verdim ne yapmam gerekiyo!

Kaynanam beni delirtmek üzere?