Hiçbir şey haketmiyorsun diyorlar?

Son 6 senedir durumumuz iyi, villa alıyorlar lüks arabalar alıyorlar. Ellerinde iPhone 15, giydikleri t-shirt bile 5k falan. Eh tabi benim bunlarda gözüm yok anlayın diye yazdım. Onlar bu kadar harcama yaparken ben üni için 18 bin TL'lik tablet istedim. Eve geldiğinde hiçbir şey hak etmiyorsun dediler. Ne alırsam bunu söylüyorlar. Öyle ki zaten ben hiçbir şey almıyorum. Kıyafetim yok doğru dürüst. Bulunduğum şehirde zengin olarak tanınıyoruz gittiğim dershanede niye hep aynı şeyi giyiyorsun dediler, çünkü ben hiçbir şey almıyorum/almak istemiyorum her aldığımda yüzüme vuruyorlar. 2-3 sweatshirt (son 5 senedir hiç sweatshirt falan almadım) 2 pantolonum 3 Tshirt 2 ayakkabım falan var. Başka da bir şeyim yok. Telefonum bile onların kullandığı eski telefon. Bazı şeyler artık zoruma gidiyor. Bu arada asla paragöz bir insan değilim, hatta mümkünse zengin olmayan biriyle evlenmek isterim eğer olacaksa. Param olmasın ama aldıklarımızın bir değeri olsun. Ama o da olmuyor çünkü seni ve aileni tanıdıklarında kendini düşük görüp muhtemelen gidiyor. Keşke tek odada yaşayıp poşetle okula gittiğim çocukluğuma geri dönebilseydim. Neyse bu da benim iç döküşüm olsun.

Hiçbir şey haketmiyorsun diyorlar?