Aile & Toplum Kimler İstanbul sonların da? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor istanbulun çıkışı nerdeyse olan yerler büyükçekmece çatalca silivri selimpaşa yakın olan çıkar belki dostluk kazanırız Güncellemeler1 yıl hayır kırılmadım hakverdim Kimler İstanbul sonların da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Ankara var 1 0 Yorumla
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Büyükçekmece de çalışıyorum Esenyurt E5 dibinde oturuyorum 😅 1 0 Yorumla
Heyseniçoközledim Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Ben Anadolu yakasındayım istersen uzaklar da yakınlaşır 0 4 Yorumla Soran 1 yıl illaki Yorumla Heyseniçoközledim 1 yıl İster misin Yorumla Soran 1 yıl hayır Yorumla Heyseniçoközledim 1 yıl Tamam Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sınırında 1 6 Yorumla Soran 1 yıl çatalca mı Yorumla İnce_Memed 1 yıl Hayır Kocaeli'de Yorumla Soran 1 yıl ooo uzakk Yorumla İnce_Memed 1 yıl Avrupa yakasına evet maalesef Yorumla Soran 1 yıl sana yalova adapazarı gebze daha yakın Yorumla İnce_Memed 1 yıl Gebze'de oturuyorum zaten Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen nerdensin 1 10 Yorumla Soran 1 yıl silivri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel yer son zamanlarda çok gelişti çok Yorumla Soran 1 yıl çok güzel valla sahile yakınım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sahil candır sahilde yürümek deniz kenarında olmak çok güzel Yorumla Soran 1 yıl şu an sahildeyim çok güzel hem iyot alıyorum hem değişik şekil de huzurlanıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzel çok iyi yapıyorsun bende balık tutmayı seviyorum ama balık tutmasam da olur denizde vakit geçirmek çok güzel çok seviyorum Yorumla Soran 1 yıl pek tutan yok balık tutması zevklidir eminim balık çok seviyorum ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben çok seviyorum kısmet belki bir gün beraber de tutarız Yorumla Soran 1 yıl kısmet evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben isterim neden olmasın Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. çatalca 1 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 858 cevap paylaştı. Ben ben 1 0 Yorumla
vcxzvsd3 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben büyükçekmecede 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ne güzel Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. yok ben merkezdeyim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl nerenin merkezi Yorumla tt_Escape_tt 1 yıl kadıköy Yorumla Soran 1 yıl ohooo uzakk Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl büyükcekmecedeyim. sen nerdesin 0 3 Yorumla Guuumballll 1 yıl yarım saatte yanındayım Yorumla Soran 1 yıl tanıştığım oldu gelemessin 😄 Yorumla Guuumballll 1 yıl Gelmem bende Yorumla
Gkhn523432 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. buyukcekmecedeyim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl yakınsın Yorumla Gkhn523432 1 yıl gel cay içelim Yorumla Soran 1 yıl kadın mı gelir 😃 Yorumla Soran 1 yıl içtim çayımı teşekkürler Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Avcılar 😁 0 29 Yorumla Soran 1 yıl uzaksın Yorumla eray1970 1 yıl sen galiba Silivri 😁 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla eray1970 1 yıl ama sonuçta yinede İstanbul'a iniyorsundur taksim Eminönü Beyazıt gibi Yorumla Soran 1 yıl gezeceksem hep değil , mesela şu an sahildeyim evime yakın Yorumla eray1970 1 yıl yani oda güzel deniz insana huzur veriyor Yorumla Soran 1 yıl dertliysem sahile iniyorum gece rahatlıyorum Yorumla eray1970 1 yıl yani her insan dertlidir ama insanı bitirende dertlerdir kafana takma bence Yorumla eray1970 1 yıl aslında seni dinlemek isterim bazen hiç tanımadığın biriyle konuşmak dertleşmek insanı rahatlatir fikir alışverişi yapmak güzeldir Yorumla Soran 1 yıl geçiyor her şey düştüm kalkıyorum bi başıma çok şeyler geçti Yorumla eray1970 1 yıl önemli olan düşüp kalmak işte bende tekim boşandım çok şey yaşadım ama hayat devam ediyor sağlık herşeyden önemli Yorumla Soran 1 yıl evet kesinlikle Yorumla eray1970 1 yıl çay ismarla o zaman 😂😁😁 Yorumla Soran 1 yıl pışıkk 🤣 Yorumla eray1970 1 yıl 😁😂😁 ne cimrisin Yorumla Soran 1 yıl ben mi yok benim elim çok açıktır çay demek tanışmak demektir tanışacağım kişiye değil çay semaver de yaparım Yorumla eray1970 1 yıl 😁 tanışmak için demedim ama şakadan dedim ☺️ çünkü amaç sohbet dertleşmek degilmi yazamadım sana yoksa azda olsa sohbet edilirdi ;) Yorumla Soran 1 yıl ediyoruz sohbet kâfi burası Yorumla eray1970 1 yıl sorun yok zaten geleyim demedim 😂 yoksa 15 dkk yol zaten Yorumla Soran 1 yıl avcılardan burası 1.5saat otobüsle Yorumla eray1970 1 yıl otobüsü soyleyn kim 😁 Yorumla Soran 1 yıl arabaylada 30/40dakka Yorumla eray1970 1 yıl yani Yorumla eray1970 1 yıl o kadar bile sürmez zaten ;) Yorumla Soran 1 yıl avcılar diyorsun beykent ya da tüyap desen bile 20/30dakka araçla Yorumla eray1970 1 yıl araçtan araca fark var ama Yorumla Soran 1 yıl trafik aynı trafik bea tamam sen avcılardan silivriye 3 dakkada gelirsin sensin sen 😄 Yorumla eray1970 1 yıl neyse boş ver trafik benim için sorun değil zaten sana iyi akşamlar bol sohbetler ;) Yorumla Soran 1 yıl sağol iyiakşamlar Yorumla
Ridvankaragul48 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Kamiloba 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ooo baya yakınn çıktı var mı arttıran 😃😃 Yorumla
Zorakimutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Küçükçekmece 0 13 Yorumla Soran 1 yıl uzaksın Yorumla Zorakimutlu 1 yıl Kime göre neye göre - uzaklık algısı mesafeler midir bazen uzak gördüklerin sana daha yakın olabilir, yakın oldukların da uzak Yorumla Soran 1 yıl edebiyata gerek yokki mesafe uzaklığı çok zorluyor Yorumla Zorakimutlu 1 yıl İstanbul içi olduğu sürece her yere gidilebilir bence. Burdan Silivri nedir ki 303O otobüsü var ,. Gebzeye gitmek iste 76 dk daha ne olsun Yorumla Soran 1 yıl 303A değilmi haramidereden tüyaptan alıp bizim buraya kadar geliyor uzak olunca of pofu bitmiyor karşı tarafın yakın olsun da bari rahat olsun git geller Yorumla Zorakimutlu 1 yıl 303A evet hatırladım ama 1.5 saatlik yol bence bişey degil Yorumla Soran 1 yıl sanırım çok değil evet gene de çatalca büyükçekmece daha yakın😅 Yorumla Zorakimutlu 1 yıl Hahah bırak onu oraya gelmek isteyen düşünsün derdim ama dostluk kurulur diye bir cümle kurmuşsun dostluk fedakarlık gerektirmez mi Yorumla Soran 1 yıl fedakarlık ister evet Yorumla Zorakimutlu 1 yıl O zaman neden bu kadar mesafelere takılisin hayir İstanbul dışı olsa bı nebze anlarim Yorumla Soran 1 yıl haklısın Yorumla Zorakimutlu 1 yıl Sizi kirdiysam affola Yorumla Soran 1 yıl buraya yazcağımı güncellemeye yazılmış 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ankara var
Büyükçekmece de çalışıyorum Esenyurt E5 dibinde oturuyorum 😅
Ben Anadolu yakasındayım istersen uzaklar da yakınlaşır
illaki
İster misin
hayır
Tamam
Sınırında
çatalca mı
Hayır Kocaeli'de
ooo uzakk
Avrupa yakasına evet maalesef
sana yalova adapazarı gebze daha yakın
Gebze'de oturuyorum zaten
Bben neden sordun 😀😀😀
1 Hafta önce Pendikteydim.
Sen nerdensin
silivri
Güzel yer son zamanlarda çok gelişti çok
çok güzel valla sahile yakınım
Sahil candır sahilde yürümek deniz kenarında olmak çok güzel
şu an sahildeyim çok güzel hem iyot alıyorum hem değişik şekil de huzurlanıyorum
Çok güzel çok iyi yapıyorsun bende balık tutmayı seviyorum ama balık tutmasam da olur denizde vakit geçirmek çok güzel çok seviyorum
pek tutan yok balık tutması zevklidir eminim balık çok seviyorum ben
Ben çok seviyorum kısmet belki bir gün beraber de tutarız
kısmet evet
Ben isterim neden olmasın
çatalca
İyi bakalım, seni seçtim Pikachu
Ben ben
Ben büyükçekmecede
ne güzel
yok ben merkezdeyim
nerenin merkezi
kadıköy
ohooo uzakk
büyükcekmecedeyim. sen nerdesin
yarım saatte yanındayım
tanıştığım oldu gelemessin 😄
Gelmem bende
buyukcekmecedeyim
yakınsın
gel cay içelim
kadın mı gelir 😃
içtim çayımı teşekkürler
Avcılar 😁
uzaksın
sen galiba Silivri 😁
evet
ama sonuçta yinede İstanbul'a iniyorsundur taksim Eminönü Beyazıt gibi
gezeceksem hep değil , mesela şu an sahildeyim evime yakın
yani oda güzel deniz insana huzur veriyor
dertliysem sahile iniyorum gece rahatlıyorum
yani her insan dertlidir ama insanı bitirende dertlerdir kafana takma bence
aslında seni dinlemek isterim bazen hiç tanımadığın biriyle konuşmak dertleşmek insanı rahatlatir fikir alışverişi yapmak güzeldir
geçiyor her şey düştüm kalkıyorum bi başıma çok şeyler geçti
önemli olan düşüp kalmak işte bende tekim boşandım çok şey yaşadım ama hayat devam ediyor sağlık herşeyden önemli
evet kesinlikle
çay ismarla o zaman 😂😁😁
pışıkk 🤣
😁😂😁 ne cimrisin
ben mi yok benim elim çok açıktır çay demek tanışmak demektir tanışacağım kişiye değil çay semaver de yaparım
😁 tanışmak için demedim ama şakadan dedim ☺️ çünkü amaç sohbet dertleşmek degilmi yazamadım sana yoksa azda olsa sohbet edilirdi ;)
ediyoruz sohbet kâfi burası
sorun yok zaten geleyim demedim 😂 yoksa 15 dkk yol zaten
avcılardan burası 1.5saat otobüsle
otobüsü soyleyn kim 😁
arabaylada 30/40dakka
yani
o kadar bile sürmez zaten ;)
avcılar diyorsun beykent ya da tüyap desen bile 20/30dakka araçla
araçtan araca fark var ama
trafik aynı trafik bea tamam sen avcılardan silivriye 3 dakkada gelirsin sensin sen 😄
neyse boş ver trafik benim için sorun değil zaten sana iyi akşamlar bol sohbetler ;)
sağol iyiakşamlar
Değilim
Var kanzi
İzmirdeyim
öhhh😅
Kamiloba
ooo baya yakınn çıktı var mı arttıran 😃😃
Küçükçekmece
uzaksın
Kime göre neye göre - uzaklık algısı mesafeler midir bazen uzak gördüklerin sana daha yakın olabilir, yakın oldukların da uzak
edebiyata gerek yokki mesafe uzaklığı çok zorluyor
İstanbul içi olduğu sürece her yere gidilebilir bence. Burdan Silivri nedir ki 303O otobüsü var ,. Gebzeye gitmek iste 76 dk daha ne olsun
303A değilmi haramidereden tüyaptan alıp bizim buraya kadar geliyor uzak olunca of pofu bitmiyor karşı tarafın yakın olsun da bari rahat olsun git geller
303A evet hatırladım ama 1.5 saatlik yol bence bişey degil
sanırım çok değil evet gene de çatalca büyükçekmece daha yakın😅
Hahah bırak onu oraya gelmek isteyen düşünsün derdim ama dostluk kurulur diye bir cümle kurmuşsun dostluk fedakarlık gerektirmez mi
fedakarlık ister evet
O zaman neden bu kadar mesafelere takılisin hayir İstanbul dışı olsa bı nebze anlarim
haklısın
Sizi kirdiysam affola
buraya yazcağımı güncellemeye yazılmış 😄😄