Güncellemeler
1 yıl
Eğer evi başkası kiraladiysa polise verebilir miyim arkadaşım dediğim sahsiyetsizi
Ailemin yanına geldim bir ay önce okul açılınca eşyalarımı alıp yurda donucektim. Dün mesaj atmış evi kapattım diye esylarim orada üç valiz dolusu. Napmam gerekiyor, nasıl alabilirim onları 16 sında o şehirde olabilirim anca. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gidip konuş onunla gadası
Kiminle konuccam ev sahibinin numarasını istedim
Eşyaları neden çıkarmamış. Ev emlakci da ise ondan yardım iste
Çünkü a. p. t al sırf eve geldim diye iş cikarmak istedi başıma. Ya ev birilerine satılırsa nolcak. Bilmiyorum kimde nasıl ulaşabilirim
Söyle anahtar versin ya da ev sahibi ile görüştürsün seni.
Arkadasin degilmis demek yoksa insan gel al demzmi senin orada kaldığını bilen yonetici varsa cilingirle actira bilirsin bikac bine patlar yone kilit taktircaksin ya da sana anahtarın kopyasini yaptirip kargoyla yollasin yedeğini
Ya şimdi oraya gidemem ki 6 gün sonra anca gidebilirim uzaktayım. Benim orada kaldığımı ev sahibi falan biliyordur herhalde bilmiyorum ki ben gidene kadar ya eşyalar atılmış olursa
Tatlim yedek anahtar yollasin ordan birine ulas sen ya da çocuk kapici ya da biri varsa eve alsin atilmaz yoksa 3 bavul yeni esya alman lazim olucak
Mantıklı aslında orada olan bir arkadaşım var ona söyleyebilirim
Hangi sehir gerekirse yardimci olurum istanbuldaysa
Yok Eskişehir arkadaşımı yollayayim ordaysa
Anladım yani bak yardımcı oldum sanırım akil akildan üstündür derler herzaman herkonuda dm acik yapabilirsin
Polise gitsem şehre dönünce olabilir mi sizce
Polis o işlere karismaz tatlım
Bari şehir falan yazsaydın da aynı şehirde olan biri de yardımcı olsaydı. Buradan kim bu bilgilerle sana destek olabilir ki
Hayır belki nereye basvuracagimi söylerler. Açık adres de ister misin kim tanımadığı bı insana yardımcı olur
Kendi kendinize çelişkiye düşüyorsunuz. Madem yardım etmeyeceğiz niye buradan yardım istiyorsunuz. Yaptığın gizeme bak Altı üstü 2 parçavra sanki nükleer başlık var valizler de
M. a. l misin nesin ya fikir olarak sordum algıda bozukluk mu yaşıyorsun. Avına düşmedim diye de gizliye almış incel
Sen kalmamışsın ev sahibi olmuşsun
Polise şikayet edebilir miyim çözer mi sizce
Bilmem
nerede yasıyorsun, ben yardımcı olmayı cok ısterım
Git hemen al. Ya da bi yere bıraksın
Ya deli midir nedir sürekli başıma is açıyor. Uzaktayım ben 6 gün sonra gidicem erken gidemem.
Kafası kırık herhalde
Harbiden öyle. Oraya gidince polisi arasam alabilir miyim napcam
Evin anahtarı yok mu sende
Var var
Ama ev başkasına kiralayabilif sahibi ben gidene kadar
Gidince alırsın işte
Ee yeni kiracı atmak isterse eşyaları napcam
Ev sahibine ulaş. Ya da o ulaşsın. Eşyaları bi köşeye bıraksınlar gidince alırsın
Numarasını versin de ev sahibinin. Umarım vermemezljk yapmaz
Hangi şehir
Eskişehir
Ankara olsaydı alırdım da orada değilim
Çilingir çağır kapıyı açar
6 gün sonra gidicem o zamana kadar evi başkası alırsa nolcK
Bişey olmaz, ya da kendın açcaksın yöntemleri var
6 gune satilmazsa bir şekilde hallederim yine de ama şimdi sıkıntı
Hangi ildeki bu ev
kapıyı kırarak girebilirsin
Cilingir