Aile & Toplum 25 gü Peki ben şimdi yanınızda olsaydım ne yapıyor olurdum? ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 https://youtu.be/xQtOnocxCK8?si=-_BZlDgvJE-1nUKASiz çalışıyor olurdunuz.. Peki ben şimdi yanınızda olsaydım ne yapıyor olurdum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 25 gü Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutfakta masasinda oturup enerji içeceği içiyor ve yağmuru izlemis olurdun 2 10 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Yağmur mu yağıyor işyerinde olduğum için bilmiyorum 😅 afiyet olsun efendim Yorumla r_engarenkyollar 25 gü Evet canım hemde fena yağıyor Gök gürültülü sağanak yağışlı şu an Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Beylikdüzü'nde bişey yok dışarı baktım şimdi Yorumla r_engarenkyollar 25 gü Burası Güngören burada yağıyor şu an Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Senin oturduğun yeri biliyorum, bizde zamanında Güngören'de gün görmüş adamız, Bağcılar Güngören çocukluğum geçti Yorumla r_engarenkyollar 25 gü Doğrudur canım bende doğma büyüme buraliyim Güngören sem çocuğuyum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Senin orada olduğunu biliyorum zaten, enerji içeceği için teşekkür ederim..🍫 Yorumla r_engarenkyollar 25 gü Rica ederim gülüm ne demek 🙋 Yorumla r_engarenkyollar 25 gü İyi geceler Allah'a emanetsin 🙏🙋 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Çok teşekkür ederim efendim uğradığın için.. Gecen güzel olsun..☕✨ Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Yoda Yaş: 35 25 gü Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. Kurutmadan çıkardığım çamaşırları katlıyor olurdun…. 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Olur katlarız bunlar ufak tefek şeyler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 25 gü bulaşık yikardin mutfağı toplardin supurdun bide mopla temizlerdin 2 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Bu saatte bulaşık temizlik mi olur ben yapmam Yorumla Cevap sahibi 25 gü nazım gündüz vakit yoğ Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Saat olmuş 4, valla olmaz bırak beni gideyim Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 23 gü Yatakta müzik dinleyip hayatı düşünürdük 1 6 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 23 gü Sen yat düşün Yorumla Bilinmeyen_hayat 23 gü Yatabilsem 😂 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 23 gü Ne yapayım ninni mi söyleyim sana 😅 Yorumla Bilinmeyen_hayat 23 gü Hee olur süt ve çikolata da ver 😂😂😂 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 23 gü Şunu al yat uyu ben gidiyorum 😅🍫 Yorumla Bilinmeyen_hayat 23 gü 😂😂😂 eyvallah Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 24 gü Pizza yemiş olurdun 😀 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 24 gü Afiyet olsun.. 😅 🍕 Yorumla Fenerligenc34 24 gü Teşekkür ederim gel beraber olsun... Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 24 gü Çok yedim teşekkür ederim.. Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 24 gü Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Balkonda oturuyorduk 1 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 24 gü Çay yap geliyorum 😅 Esrihbaenl 24 gü Gel gel 😇başımız üstüne ᏝAVAᏁᏖA 24 gü Teşekkürler efendim..🥳 Esrihbaenl 24 gü Rica ederim ☺️
Renalzey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 76% 25 gü Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı. Beraber kahve içiyor olurduk balkonda oh miss. 1 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Tabiki içeriz uydudan yeni uyandım açılırım Yorumla Renalzey 25 gü Eyi olu Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 24 gü Aynen öyle afiyet olsun bize ☕☕🍫🍫 Yorumla Renalzey 24 gü 😅😅😅💎👍👍 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 25 gü Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı. kahvalti hazirliyor olurdun 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 24 gü Hazırlarız tabiki Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 25 gü Şu saatte formları dolduruyor olurdun Lavanta..🙄 1 8 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Kolay gelsin başarılar diliyorum..😅 Yorumla Myblue2025 25 gü Sana da..😂 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Teşekkürler ben yoruldum..😅 Yorumla Myblue2025 25 gü Bize gün yeni başlıyor..😒 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Günün güzel olsun Blue..✨ Yorumla Myblue2025 25 gü Senin de uykun..😂 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Sanmıyorum erken kalkıp işlerim var..😅Teşekkür ederim birazdan uyurum ben.. Yorumla Myblue2025 25 gü Tamam kolay gelsin..😂 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 25 gü Aile & Toplum konusunda 829 cevap paylaştı. O saatte uyuyor olurdum 1 22 Yorumla _infinitum 25 gü Olurdun Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Soruyu ne zaman görürsen o zaman geçerlidir Yorumla _infinitum 25 gü Balkonda oturuyorum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü O zaman balkonda oturmuş olurduk çayda olursa iyi olur Yorumla _infinitum 25 gü Kahve ile anlaşalım Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Dibek kahvesi olursa olur yumuşak seviyorum Yorumla _infinitum 25 gü Hadi hatrın icin olsun tamam Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Bu kahveyi içersem 41 yıl hatırın kalır bende teşekkür ederim Yorumla _infinitum 25 gü Artık sen bilirsin onu da lavanta Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü İçimde kalır 41 yıl unutmamam..😅☕ Yorumla _infinitum 25 gü O zaman bizim kahveler iptal 😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Niye öyle oldu.😅 Yorumla _infinitum 25 gü İcine dert olur sonra kıyamadım 41 yıl hatır😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Bende sana iki kahve yaparım 82 yıl senin hatırın kalır.. 😅 Yorumla _infinitum 25 gü Az kaldı bulucaz böyle böyle ölümsüzlüğü 😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ölene kadar senin içinde kalır 😅 Yorumla _infinitum 25 gü Ben 82 saniye gecmeden unuturum lavanta 😅 unutkanlık var ben de 😅😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü O zaman bişey olmaz içelim doya doya.. ☕☕ Yorumla _infinitum 25 gü İcelim gitsin 😅☕️ Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Aynen öyle içelim..😅Benim uyumam gerekiyor günün güzel olsun..✨ Yorumla _infinitum 25 gü Aynısını benimde yapmam gerekiyor 😅iiy uykular lavanta Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Tamam sende yat uyu..😅 Yorumla
Rubrum Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 25 gü Metroda beraber seyahat ediyo olurduk 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Hayırlı yolculuklar.. Yorumla Rubrum 25 gü Teşekkürler Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 25 gü Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kahve içiyor olurdun kanka 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Afiyet olsun kankam..☕ Yorumla GOKHANoturumactı 25 gü Eyvallah kankam sanada Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Teşekkürler kanka Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 25 gü Yemek yapıyor olurdun 1 15 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Lokantada mı çalışıyorsun Yorumla fıstıklı_kurabiye 25 gü Mideme işçi arıyordum seni buldum 😂 yemek yapmak için Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Olur sen tarif et şöyle böyle yap de, ben sana fıstıklı kurabiye yapayım..😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 25 gü Ooo çok iyi olur 😅 gel yarın ise basla Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Maaş ne kadar 😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 25 gü Aylık 1 TL 😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ben işi bırakıyorum şimdiden istifa ediyorum 😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 25 gü Onu buldunda sende çok istiyorsun 😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Onu yolda buluyoruz, ben genelde yürürken başım yere bakarak yürürüm para bulurum diye 😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 25 gü Tamam hadi 2 olsun Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ben işimden memnunum böyle iyi sanki beraber çalışıyoruz..😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 25 gü Tamam 10 bin olsun Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Yattığım yerden 30.000 TL alıyorum üstelik 8 saat çalışıyorum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ek iş olarak hafta sonları geleyim 10.000 TL'de senden alayım 😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 25 gü Ahaha 🤣 yok kalsın Yorumla
s Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 25 gü Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Video izliyor olurdun 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ne gibi video Yorumla s Aybuke6 25 gü Komikli Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü İzleriz tabiki Yorumla
Pembe_üyeee Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 25 gü Örgü örüyorum ben sen de örerdin herhal 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü İpin ucunu tutarım 😅 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 61% 25 gü Aile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı. Sade soda içiyor olurduk beraber 😂 1 6 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ben çay aldım çay içiyorum afiyet olsun 😅 Yorumla m ByBrawo 25 gü Teşekkür ederim sanada afiyet olsun 😂 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Bende teşekkür ederim 😅 Yorumla m ByBrawo 25 gü İyi geceler😂 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Teşekkürler sanada iyi geceler 😅Bugünde sabah olsaydı Yorumla m ByBrawo 25 gü Az kaldı sabaha 😂 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 25 gü kedimi uyutuyor olurdun 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü O kolay uyuturuz Yorumla lanetlivisneliilips 25 gü 🤷🏻♀️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 25 gü Kafan bacak aramda olurdu 😅🫠🫨 3 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Kafayı kullanıyorum ama böyle değil 😅 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 25 gü Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fındık çuvallıyor 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 24 gü Kolay gelsin Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 25 gü Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Yatıyor olurdun 1 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Bende yatacağım şimdi iyi uykular..✨ Yorumla Filmkoliküyeyim 25 gü Ben bahçeye gideceğim ama 😄 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ben gidemem sen git uyumam gerekiyor sabaha kadar çalıştım..😅 Yorumla Filmkoliküyeyim 25 gü Sana iyi uykular😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 25 gü Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yatıyor olurdun 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Benim için sorun olmaz 😅 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 25 gü Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uyuyor olursun. 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Ama uyanıksın Yorumla HayalperestPisicik 25 gü O sayılmaz😂 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Banane banane ben kabul etmiyorum 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 25 gü Yatır olurdun 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Yoruldum zaten iyi olurdu Yorumla Cevap sahibi 25 gü Sabah oldu artık dinlenirsin iyi istirahatler Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Teşekkürler 1 saat kaldı, seninde günün güzel olsun..✨ Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 23 gü Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Uyuyor 1 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 25 gü Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Spora gelirdin 1 0 Yorumla
aycabenn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 25 gü Yatıyor olurdun 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 25 gü Uyandım ben çıkıp gezmem gerekiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mutfakta masasinda oturup enerji içeceği içiyor ve yağmuru izlemis olurdun
Yağmur mu yağıyor işyerinde olduğum için bilmiyorum 😅 afiyet olsun efendim
Evet canım hemde fena yağıyor Gök gürültülü sağanak yağışlı şu an
Beylikdüzü'nde bişey yok dışarı baktım şimdi
Burası Güngören burada yağıyor şu an
Senin oturduğun yeri biliyorum, bizde zamanında Güngören'de gün görmüş adamız, Bağcılar Güngören çocukluğum geçti
Doğrudur canım bende doğma büyüme buraliyim Güngören sem çocuğuyum
Senin orada olduğunu biliyorum zaten, enerji içeceği için teşekkür ederim..🍫
Rica ederim gülüm ne demek 🙋
İyi geceler Allah'a emanetsin 🙏🙋
Çok teşekkür ederim efendim uğradığın için..
Gecen güzel olsun..☕✨
Kurutmadan çıkardığım çamaşırları katlıyor olurdun….
Olur katlarız bunlar ufak tefek şeyler
bulaşık yikardin mutfağı toplardin supurdun bide mopla temizlerdin
Bu saatte bulaşık temizlik mi olur ben yapmam
nazım gündüz vakit yoğ
Saat olmuş 4, valla olmaz bırak beni gideyim
Yatakta müzik dinleyip hayatı düşünürdük
Sen yat düşün
Yatabilsem 😂
Ne yapayım ninni mi söyleyim sana 😅
Hee olur süt ve çikolata da ver 😂😂😂
Şunu al yat uyu ben gidiyorum 😅🍫
😂😂😂 eyvallah
Pizza yemiş olurdun 😀
Afiyet olsun.. 😅 🍕
Teşekkür ederim gel beraber olsun...
Çok yedim teşekkür ederim..
Balkonda oturuyorduk
Çay yap geliyorum 😅
Gel gel 😇başımız üstüne
Teşekkürler efendim..🥳
Rica ederim ☺️
Beraber kahve içiyor olurduk balkonda oh miss.
Tabiki içeriz uydudan yeni uyandım açılırım
Eyi olu
Aynen öyle afiyet olsun bize ☕☕🍫🍫
😅😅😅💎👍👍
kahvalti hazirliyor olurdun
Hazırlarız tabiki
Şu saatte formları dolduruyor olurdun Lavanta..🙄
Kolay gelsin başarılar diliyorum..😅
Sana da..😂
Teşekkürler ben yoruldum..😅
Bize gün yeni başlıyor..😒
Günün güzel olsun Blue..✨
Senin de uykun..😂
Sanmıyorum erken kalkıp işlerim var..😅
Teşekkür ederim birazdan uyurum ben..
Tamam kolay gelsin..😂
O saatte uyuyor olurdum
Olurdun
Soruyu ne zaman görürsen o zaman geçerlidir
Balkonda oturuyorum
O zaman balkonda oturmuş olurduk çayda olursa iyi olur
Kahve ile anlaşalım
Dibek kahvesi olursa olur yumuşak seviyorum
Hadi hatrın icin olsun tamam
Bu kahveyi içersem 41 yıl hatırın kalır bende teşekkür ederim
Artık sen bilirsin onu da lavanta
İçimde kalır 41 yıl unutmamam..😅☕
O zaman bizim kahveler iptal 😅
Niye öyle oldu.😅
İcine dert olur sonra kıyamadım 41 yıl hatır😅
Bende sana iki kahve yaparım 82 yıl senin hatırın kalır.. 😅
Az kaldı bulucaz böyle böyle ölümsüzlüğü 😅
Ölene kadar senin içinde kalır 😅
Ben 82 saniye gecmeden unuturum lavanta 😅 unutkanlık var ben de 😅😅
O zaman bişey olmaz içelim doya doya.. ☕☕
İcelim gitsin 😅☕️
Aynen öyle içelim..😅
Benim uyumam gerekiyor günün güzel olsun..✨
Aynısını benimde yapmam gerekiyor 😅iiy uykular lavanta
Tamam sende yat uyu..😅
Metroda beraber seyahat ediyo olurduk
Hayırlı yolculuklar..
Teşekkürler
Kahve içiyor olurdun kanka
Afiyet olsun kankam..☕
Eyvallah kankam sanada
Teşekkürler kanka
Yemek yapıyor olurdun
Lokantada mı çalışıyorsun
Mideme işçi arıyordum seni buldum 😂 yemek yapmak için
Olur sen tarif et şöyle böyle yap de, ben sana fıstıklı kurabiye yapayım..😅
Ooo çok iyi olur 😅 gel yarın ise basla
Maaş ne kadar 😅
Aylık 1 TL 😅
Ben işi bırakıyorum şimdiden istifa ediyorum 😅
Onu buldunda sende çok istiyorsun 😅
Onu yolda buluyoruz, ben genelde yürürken başım yere bakarak yürürüm para bulurum diye 😅
Tamam hadi 2 olsun
Ben işimden memnunum böyle iyi sanki beraber çalışıyoruz..😅
Tamam 10 bin olsun
Yattığım yerden 30.000 TL alıyorum üstelik 8 saat çalışıyorum
Ek iş olarak hafta sonları geleyim 10.000 TL'de senden alayım 😅
Ahaha 🤣 yok kalsın
Video izliyor olurdun
Ne gibi video
Komikli
İzleriz tabiki
Örgü örüyorum ben sen de örerdin herhal
İpin ucunu tutarım 😅