Uyuz oluyorum biz zor bir hayat yaşarken onların bu kadar rahat yaşamasına. Tamam kadınları severim ama sağduyu 0.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aç kapıyı aras kargo. Kadınlar mı rahat, uyuyun Allah için. İyi rüyalar.
Evet. Göreceli bir mesele tabii. Erkeklere nazaran rahatlar. Ben uyanığım efendim bir sorun yok. Kalbimi kırmasanız sevinirim.
Nesnel durumları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Sizi tanımıyorum, tanımadığım kişinin de kalbini kırmak için bir durum yaratmam.
Bazıları cok rahat yaşarken bazıları maalesef senden daha beter bir hayat yasiyor
Biz mi rahat yaşıyoruz 😂😂 Su dünyada en çok çileyi kadınlar cekiyo maalesef
Hiç alakası dahi yok.
Tamamen taraflı ve objektiflikten uzak bir yorum olmuş. En çok çileyi açık ara erkekler çekiyor.
Bütün kadınlar sefa içinde yaşarız umarım bundan sonra. Senin gördüğün iyi şeyler gerçekleşir
Umarım tabiki fakat Erkekler de sefa içinde yaşasın ama öyle değil mi? Hayat kalitemizin bu kadar düşük olması sizi mutsuz ediyordur.
Kadınların suçu değil ki anlıyorum seni erkek para getirmek zorunda çok zor diyosun ama kadınlar içinde zor her şey emin ol
Ama kadınlar sürekli iyi bir hayat yaşıyor sanki. Mutlular. Erkekler çok mutsuz. Hep güçlü olmak zorundalar, çok absürt. Bu düzeni değiştirseniz keşke. Bak her yıl o kadar çok erkek intiharı oluyor...
Kadınlarda öyle emin ol erkeğin psikolojik şiddetine normal şiddetine baba baskısına kardeş baskısına hep kadınlar geliyo manevi boyutu çok fazla kadında sen maddi olarak bakiyosun ev işini çocuk bakmayı kucumsuyosun her iki taraf için de ayrı ayrı zor hayat
Teşekkür ederim değerli görüşün için tebrik ederim iki taraf için de zor dedin yok saymadın. Ama bak mesela bir kadın evli bir erkeğe de yazar bir erkek aşık olduğu kadın başka bir erkekle bile evlense gidip kadına yazamaz. Yazsa taciz der öldürürsünüz ve suçlu yine o gariban olur. Ama kadınlar kasten evli erkeklere yazarlar, umurlarında da olmaz. Veya kız yurtlarında hem cinsellik konuşulur hiçbir kız, kızlara sapık demez ama erkek bir şey yapınca direkt sapık ilan edilir. Bir erkek bir kadınla konuşunca bile sapık ilan edilir. Kötü olan şey de bir erkek sapık ilan edilince kadınların yüz çevirmesi, linç etmesi, ona çok kötü davranması sanki cinayet işlemiş gibi muamele etmesi, en ağır ceza verilsin demesi... Bir erkek bir kadına dokunsa suç oluyor. Asıl cinsiyetçilik budur. Bunu niye görmüyorlar? Yani erkeği hep kötü bir varlık olarak tasvir ediyorlar. Evet çok kötü erkekler de var ama hepsi de kötü değil.
Genelleme yapiliyo çünkü kadın fıtrat olarak güçsüz yaratılmış
Bu çok saçma. Çok güçlü kadınlar var.
Lan hangi kadın zorlu hayat yaşamıyor
18 yaşında sevgilisinin hediye ettiği Bentley ile fotoğraf atan kız gördüm daha bugün.
Sadece kadınlar koşulsuz sevilir.
Erkek olmanın zorluğunu bilmiyorsunuz. Şanslısınız. Tükendik biz.
Kendince zor bir hayat yaşıyor olabilirsin, saygı duyarım ama tüm kadınlar zorlu bir yaşam sürüyor zannetme.
Ya o kız öyle diye her kız öyle mi sence saçma sapan bi algı bu. İstisnalar olabilir iki tarafta da
Bu iki taraf içinde geçerli dediğim gibi
Aa teşekkür ederim. Tam da sorun bu. Ya sana bir sorunumu anlatayım beni dinledin. Erkek sorunları söz konusu olunca merceği dünyanın en zengin insanlarının çocuklarına çeviriyorlar.. Ama kadın sorunları söz konusu olunca çok büyük zorluk yaşayan kadınlar göz önüne seriliyor. Yani her iki tarafın da radikal ve azınlık kısmı. Evet çok zor hayat süren kadınlar var ama azınlık. Çok iyi hayat süren erkekler var bu da azınlık. Kızların geneli hak edilmemiş bir refah yaşasa dahi ses etmezler (ki birçoğu yaşıyor) tarafgirler zira...🥹
Sağol yorumun için.🥹
İnan bu çoğu zaman karakter meselesi konuyu başka bir yere çekmek istemiyorum ama yaşadığı zorlu hayatı unutup bencillik yapıp hiç olmayacak biri gibi davrana insanlar da iki taraf içinde diyorum bunu. Karakter meselesi artık yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim ama yapacak şeyler var bence.
Öncelikle erkekler ontolojik olarak böyle bir dezavantaja sahip. Bu yüzden bu dezavantajı aşmaları için onlara yönelik birtakım ek destekler sağlayabilirsiniz.
Sonuçta erkek ya, kimsenin umrunda değil. Ve hep güçlü olmak zorunda. Erkekler çok yorgun ve sırf yorgun oldukları için şimdi hep kadınlar onlara hakaret ediyor. Ve kuşak geçtikçe erkekler daha acınası duruma düşüyor. Bi kızın tırnağı kırılsa dünya ayağa kalkar erkekleri umursayan yok. Bu üzücü.
Ya aslında bu toplumunun bize ezberletmis olduğu bir şey diyebiliriz hani erkekler güçsüz olamaz erkekler ağlayamaz ne bileyim maddi sıkıntısı olursa" erkek adam " bulur bi yolunu denildiği için erkeklerin güçsüz olmaya hakkı yok deniliyor sonra. Bence olaya cinsiyet üzerinden değil de her insanın bir sıkıntı yaşadığında vereceği tepki farklı yapabileceği şeylerin kapasitesi farklı bu yönden bakılmalı bence
Çok doğru. Bir de erkekler çok zor kız buluyor, sevgili edimiyor. Bu da bir problem bence.
Ya bazı erkekler var günde 20 kişiyle flört ediyor bunun da tamamen insanın ahlakıyla ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum keza kızlar içinde aynı bak
Değil ya. Erkek 20 kişiyle flört etmek için ya zengin olacak ya ünlü. Normal bir erkek 20 kişi ile nasıl flört edecek imkansız... Kızlar 20 değil 200 kişi ile de flört halinde bence.
Değil
Normal bence.
Ne yaptık sana
Çok büyük kötülük. Yok saydınız.