Arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve üniversiteye 1 sene gidip sarmadı diye bıraktım, bu yaştan sonrada babamdan para almayayım diye gidip kredi çekicektim, babam dedi ki gel ben vereyim kredi çekme, paran oldukça zamanla ödersin dedi bende tamam dedim, babamdan aldığım parayla gittim benzinlik istasyonu satın aldım ve zarar eden o istasyona 4 ayda kara geçirdim, 1 yıl içinde de babamın verdiği parayı ödedim o sıralarda 20 yaşındaydım ve geçen aya kadar ben kendi harcamalarımı oradan yönettim ve kazandığım paralarıda borsada değerlendirdim, 2. benzinliği ve bir de avm de dükkan aldım böylelikle, babam fabrikatör ve birazda inşaat işleriyle uğraşıyor, bilenler bilir nakit işleri yavaş döner bu sektörlerde özellikle inşaatta, benizinlikde ise her gün nakit var fazlasıyla, babam gel dedi ortak havuzdan paraları dağıtalım yarısı senin yarısı benim olur dedi tamam dedim, geçen günlerde kavga ettik ve bugün öğrendim ki ortak havuza bağlı kartlarımı iptal ettirmiş, elimde sadece bi kaç milyon biriktirdiğim para kaldı, ne yapmalıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neyapman gerektigini bilmiyorum , ama anlatiklarina gore baban ayip etmis
kavgamızın sebebi de kız kardeşim, onun kartını da ortak hesaba bağladı bende istemedim, senin kızın neden benim paramı yiyo dedim, kavga ettik, ama bu iş bitmedi ben ikisini de beş kuruşsuz bırakıcam sadece zamana ve düşünmeye ihtiyacım var
Sende ayip ettin su an , kiz kardesin o senin..
bin tl harcasa dokunmaz, bi baktım hesap -100k yı geçmiş bankadan aradılar, zaten kendisinin 50 bin limitli kredi kartı var babam ödüyor onu, babamın sorumluluğunda beni alakadar etmez, kaldı ki okula zarta zurta harcasa yine sesim çıkmaz yemiş içmiş gezmiş arkadaşlarıyla yat kiralamış paşam gel de çıldırma
clublarda gezdiğini babama söylerim dedim korktu zaten, babam bilse evden kovar, git o babamı nasıl ikna ederek o ortak havuzdaki kartı aldıysan geri veri babama dedim, e sen de eğleniyorsun diyor e ben erkeğim, kaldı ki alkol içmene göz yumdum geldin bana kazık attık dedim, bundan sonra seni clubda da görürsen direkt babamla muhattap olursun benim abiliğim buraya kadar dedim
durumlar çözülcek gibi yarın, ilk iş gider kendi benzinliklerimi üzerime alırım, ardından da o inşaatı üzerime alırım belge imzalamam lazım vekalet zart zurt ver diye, bu ikisini de bir ekmeğe muhtaç nasıl ediyorum
Ofkeyle kalkan zararla otur , pisman olcagin seyler yapma
hiç sıkıntı olmaz, bu süreçtede o kız evden dışarıya adımını atsın bakalım eve geri nasıl sokuyorum, gittiği her mekandaki arkadaşlarımı aradım içeri dahi almıcaklar gidersede haberim olucak, o kız beş parasız kalana kadar evden çıkamıcak, kazık nasıl atılırmış görsün bakalım
Peki madem , sen bilirsin
Resmiyette babanın üzerine geçirmen kötü olmuş gibi
işte baba diye güvendik... durum bu
Peki dedin mi , bu iş ne olacak amacın ne diye , ne cevap veriyor
Neyse baban sana iyi sokmuş hemide köküne kadar bxbebx
Sulu suluuuuu ehehehehe
Baba evlat arasında olur öyle şeyler
yok öyle bişey olamaz, bugün zaten görüştüm pazartesi ilk iş kendi yerlerimi üzerime alıyorum, sonra zamanla inşaatla fabrikayıda alıcam, görücekler
sende çök
çökücem zaten o inşaatı elinden almazsam bende adam değilim
Ne saçmalıyorsun?
ilginçmiş
Bir şekilde alırsın
Alırsın
kanka her şey babamın üzerine resmiyette, sadece avmde ki dükkan değil