Babam Kurduğum Şirkete Çöktü, Nasıl Geri Alabilirim?

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve üniversiteye 1 sene gidip sarmadı diye bıraktım, bu yaştan sonrada babamdan para almayayım diye gidip kredi çekicektim, babam dedi ki gel ben vereyim kredi çekme, paran oldukça zamanla ödersin dedi bende tamam dedim, babamdan aldığım parayla gittim benzinlik istasyonu satın aldım ve zarar eden o istasyona 4 ayda kara geçirdim, 1 yıl içinde de babamın verdiği parayı ödedim o sıralarda 20 yaşındaydım ve geçen aya kadar ben kendi harcamalarımı oradan yönettim ve kazandığım paralarıda borsada değerlendirdim, 2. benzinliği ve bir de avm de dükkan aldım böylelikle, babam fabrikatör ve birazda inşaat işleriyle uğraşıyor, bilenler bilir nakit işleri yavaş döner bu sektörlerde özellikle inşaatta, benizinlikde ise her gün nakit var fazlasıyla, babam gel dedi ortak havuzdan paraları dağıtalım yarısı senin yarısı benim olur dedi tamam dedim, geçen günlerde kavga ettik ve bugün öğrendim ki ortak havuza bağlı kartlarımı iptal ettirmiş, elimde sadece bi kaç milyon biriktirdiğim para kaldı, ne yapmalıyım sizce?

Babam Kurduğum Şirkete Çöktü, Nasıl Geri Alabilirim?