Görmezden gelen kadının ilgisini nasıl çekerim?

Merhaba Arkadaşlar. Ben çalıştığım işe 4 ay önce bir kadın geldi.6-7 yaş farkımız var. Ama hiç göstermiyor. Bildiğim kadarıyla boşanmış. aramız iyi. Ağır başlı bir kadın. yerinde gülüyor, yerinde konuşuyor. çoğu zaman işle ilgili dialogda kuruyoruz. Arada ufak tefek gülümseme.. ama risk edip açılamıyorum. Onu diğerlerinden farklı gördüğümü hissetirmeye çalışıyorum. mesele hep vişneli cappy içer. markete gittiğim zaman, herkese cola alıyorum, ona vişneli cappy alıyorum. İş vakti her hangi bi zorluk olunca hemen ben koşuyorum, işini hallediyorum. her zaman gülümsüyor, teşekkür ediyor. tüm bunlara rağmen, hani hiss ettiriyorum ya, ama yinede aynı pozusyonu koruyor bana karşı.. sanki görmezden geliyor, sanki benle ilgili birşeyi hiç aklına getirmiyo. Yalnız bunlar sadece samimiyetinden ola bilir. Eğer itiraf edersem, ters teper diye korkuyorum. mesela: senden hiç beklemezdim, biz iş arkadaşıyız, senle samimi oldum, ama sen bunu kullandın ve s.. bu gibi şeyler söyleye bilir diye korkuyorum. Ki, diye bilecek bi kadın.. ondan çok hoşlanıyorum.. ne yapmalıyım? bana yardım edebilir misiniz?

Görmezden gelen kadının ilgisini nasıl çekerim?