Bir sorum var hey?

Merhaba

Size bir konuyu danışmak istiyorum çünkü ben anlam veremedim. Anlam veren varsa anlatabilir mi?

Bundan 5 sene önce bir iş yerinde beraber çalıştıgımız ve o dönem samimi olduğum bir arkadaşım vardı. O aralar evleniyordu. Kız istemesine gittim. Ve en son düğüne çagırdı aslında işten çıkmıştı ve aramızda bir sorunda yoktu sadece sıl görüşemiyorduk çünkü o aramıyordu bende üstüne gitmiyordum. Düğüme yakın geliyor musun diye mesaj attı bende evet dedim. Bir daha aramadı. Düğün telaşına verdim üzerinden çok geçtiği için ayrıntısını hatirlamiyorum olanların ama söz verdiğim için akşam annem ile düğününe gittik. Annem madem arkadaşın kalk oyna görsün seni geldiğini yanında olduğunu dedi😁 eh bir iki kurtlarımı dökmeye gittim ortada oynuyordu. Beni görünce yanında olan eşine bişeyler dedi ve benle karşılıklı oynamadı biraz suratı tuhaftı. Negatif bişeyler hissedip annemin yanına geldim ve eve döndüm. Onunla ne kavgam ne bir husumetim vardı. Neyse sonra unuttum. Başka bir iş yerinde kasiyer olarak çalışıyordum 2 sene sonra odaya eliyle ve çocugu ile geldi ben de konuşmak istemedim halde bana selam verip samimi davrandı. Aradan gene 2 sene geçti şimdi de instadan ekledi kabul ettim. Sonra birden takipten çıkıp benim isteğimi kabul etmemiş. Anlayan varsa bişey desin. Kendi kendine neyin gelin güvey olması bu. Aramızda hiçbir sorun arkadaşlık ya da küslük yokki. Sizce sebebi ne?

Bir sorum var hey?