Zorbalığı nasıl umursamayabilirim?

Biliyorum buraya yaşım tutmuyor ama hemcinslerimin daha iyi anlayacağı bi konu olduğunu düşünüyorum.. ben 15 yaşındayım ve yeni liseye geçiyorum. ilkokuldan beri kilolu bir kızım ve sürekli zorbalığa maruz kalıyorum bebeklik fotoğraflarımı gördüklerinde bebekken çok güzelmiş son şimdi hiç benzemiyorsun (cirkinsin demiyorlarda) diyolar. Bu bana aşırı dokunuyor. Benim elimde olmayan şey ise ilkokulda aldığım astım ilaçlariydi. Benim iştahımı açıyordu ve doktorda bunu söylemişti yan etkisi iştah açma falab filan. Cocukken pek umursamıyorum zorbaligi. Ama şimdi çok koyuyor ve liseye basliyacahim için çok daha gerginim.1,5 aydır diyetteyim ama anca 7 kilo verebilirim.2 3 kilosu ödem zaten. Kilo verince guzellesecegimi çoğu kişi söylüyor o yüzden diyete girmeyw karar verdim. Ama 6 7 aylık bi surec olucagi için anca okulun bitmesine birkaç ay kala hedeflwdigim kiloya ulasabilecegim. O zamana kadar zorbalık gorucegimden eminim ve napicagimi hiç bilmiuorum. Litfen bı önerisi olan bu yazıya cevap verebilirimi? Cevap verene şimdiden çok çok ama çok tesekurler?
Zorbalığı nasıl umursamayabilirim?