6 yıldır gurbette yaşıyorum. Erdoğan sayesinde gözüm arkada kalmıyor. Türkiye ona emanet 🤲♥️
Gurbette de olsak Erdoğan'ın ve Türkiyemizin yanındayız.
Almanya'dan selamlar.
6 yıldır gurbette yaşıyorum. Erdoğan sayesinde gözüm arkada kalmıyor. Türkiye ona emanet 🤲♥️
Gurbette de olsak Erdoğan'ın ve Türkiyemizin yanındayız.
Almanya'dan selamlar.
Bundan sonra gözün arkada kalacak yanı. Erdoğan'dan şikayetçiyiz. Ülke sanki kendininmiş gibi sadece kendi kararıyla 15 milyon mültecileri getirdi. Halka istiyomu diye sormadı. Onu iktidara getiren biziz. İktidarını almayı biliriz. Emekliye gelince para yok ama suriyeliye 40 milyar dolar yardım yaptık bide bununla övünüyo nasılsa artık. Bu ülkenin hazinesini sadece sen türk için harcayabilirsin mültecilere veremezsin. Neyseki ilk kez oy kullanıcam ve bi pişmanlığım yok. Yetkiyi ona verdiğimize bizi nasıl pişman ettiyse öyle kayebedecek. Suriye liye "ümmet kardeşim" deyip emekli ye " Paranız yoksa sokakta kalın. " diyen bi milletvekili var ve ak partili. Chpye hakaret eden dışarda ama akp ye tek bi söz söyle içerdesin. Yandaş milletvekili olanlara 70 80 bin lira para veriyor emekliye 10. Bu yoksul ülkeyi erdoğan kaldırmış bu mu? Erdoğan bu ülkeye gelmeden önce borcumuz yoktu son borcu menderes kapattı ama şu an ki hale bak. 3 milyar dolar borç var. Bu mu kalkındırmak? Ülke mülteci doldu. İstemiyoruz kardeşim ama kalacak diyor. Bu ülkede senin sözün değil çoğunluğun sözü geçer. Seni kimin getirdiğini unutma ve kibirlenme ama nerde. Padişah sanıyor kendisini yani. İndiricez onu böylece kendi ülkemizde tekrar biz önemli olucaz mülteciler değil.
1 ay Türkiyede yaşa kaçacak yol ararsın...
Sizin oy kullanmanız kadar gereksiz mantıksız bir durum yok
Zaten pek de sevilmiyorsunuz ülkede siz gurbetçiler, merak etmeyin, yokluğunuzu kimse aramıyor
* Çekin İphone 15 Proyu, uygun taksitle alın Mercedesleri, Devlet İş Kazası durumunda bile taksi ücretine kadar ödesin bizzat Almanyada yaşayan arkadaşımın ödediler, Sosyal Devlet Anlayışları zaten tavan...
Hukuk, Ekonomi, Eğitim zaten çok iyi; sonra gelin amwq Türkiyeyi özledik...
Aynen kanka kesin özlemişinizdir...
İngilteredeki gurbetçiler gene iyi onlar Muhalefete oy veriyorlar da siz Türkiyeye zarardan başka bir şey değilsiniz...
Bide kiminiz gelir Antalyada otele, hava yapar Almanyayı falan anlatır. * kodüklarim :D :D :D
Cevap
2Cevap
Duygusallığın gerçekleri görmene engel oluyor. Duruşma salonları bir zamanlar birbirine en çok güvenenlerinin davaları ile dolu
Sırf CHP başa gekensin diye akp ye veriyorum
Gurbette yaşasam ben de severim euroları bozdururken de dua ediyor musunuz 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?